Emre bey burundan başka bölgelerlede ilgileniyor mu acaba?
Hayattt bizde seni çoook özlediik..opuyorumnanaktan
ya hepinizde karşıda oturuyorsunuz :dilcikar:
senin için karşıya tasinabiliriz canım...
emre ilhan cagirdimi karşıda muayenehanesi demiooosuuuuuuuun ama...
ya ben bilmıyodum bunu.. Herşeye care var ozaman dogru ben boşuna endişe yapıyorum ozaman:1hug:
selam kızlar ben döndüm antalya ma :)
istanbul maceram bitti çok şükür zor bi şehir çok zorlandım araç falanda olmadığı için neyse sonuç herşeye değdi :)
ameliyatım mükemmel geçti 1 tane bile ağrı kesici almadım şişliklerim 4 gün içinde indi morarma çok az oldu yani herşey 2 haftalıkmış bugün tam iki hafta oldu ve ne morluk ne şişlik var :) Emre bey süper ilgili bi doktor ve nazik kesinlikle doğru bi karar vermişim şu haliyle bile burnumdan çok memlunum ki şuan hala şeklini almamışken bile herkes çok beğendi :) herşeyden önce artık uyurken nefes alabiliyorum ağzım açık değil :) bi kemerim yok :) ve burnum tam hayal ettiğim gibi oldu çok mutluyum çok emre bey derim başkada bişey demem yani :lepi:
Sersa canıım geliyosun dimi buluşmaya ??
Hayat zaten tamam.. Tumoşda tamam:) şu sıralar istanbula konmuş olması lazım
taşının hepinizi buraya bekliyorum
ya muayehaneye babam arabayla götürüyo ben tek gitmiyomgamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile3
hosgeldin canim...mutlu burun sahipleri kulübüne sende hosgeldin...:lepi:
selam kızlar ben döndüm antalya ma :)
istanbul maceram bitti çok şükür zor bi şehir çok zorlandım araç falanda olmadığı için neyse sonuç herşeye değdi :)
ameliyatım mükemmel geçti 1 tane bile ağrı kesici almadım şişliklerim 4 gün içinde indi morarma çok az oldu yani herşey 2 haftalıkmış bugün tam iki hafta oldu ve ne morluk ne şişlik var :) Emre bey süper ilgili bi doktor ve nazik kesinlikle doğru bi karar vermişim şu haliyle bile burnumdan çok memlunum ki şuan hala şeklini almamışken bile herkes çok beğendi :) herşeyden önce artık uyurken nefes alabiliyorum ağzım açık değil :) bi kemerim yok :) ve burnum tam hayal ettiğim gibi oldu çok mutluyum çok emre bey derim başkada bişey demem yani :lepi:
sağol canım hoşbuldukhihoyyyt
valla kondum istanbula ama yanlis havaalanina...nezaman falan anlastinizmi siz kizlar...bu arada party yapmak isteyen varsa benim buraya gelsin...3 yatak odasi 2 banyo bi calisma odasi kocaman salon ve mutfagim var... gihaghsaghakjhgakjgagaga -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?