Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyi bayramlarr ahaliiiii..
sersa gel tatlım el ele tuttuşup harçlık + şeker toplamaya çıkalımm:ecrin_bebek:
tumenaya gidelim onda alman çikolatası vardır
yoksa da göbişi yeriz cokacimcoook
Tumenaaa deli kızz dövdürtmüş kendinii:)
geçmiş olsun çok cesaretlisin valla
merhaba,
foruma yeni uye oldum, gordugum kadariyla sizler oldukca deneyimli hale gelmissiniz burun estetigi konusunda :) forumu epey taradim ve en memnun kalinan doktorun emre ilhan oldugunu gordum, yalniz fotograflarinizdan gordugum kadariyla emre bey daha cok ucu yuvarlak burunlar uzerinde calismis, emre beye ucu sivri bir burun yaptiran var mi aranizda? daha sivri bir burun talep etmek daha mi riskli olur ? bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim.
herkese iyi bayramlar :)
sizede iyi bayramlar fistiklar...Şeniz
geberiorum ben ondan size cikolata yerine helva verebilirim...göbegimide bonus olarak yiebilirsiniz...
merhaba,
foruma yeni uye oldum, gordugum kadariyla sizler oldukca deneyimli hale gelmissiniz burun estetigi konusunda :) forumu epey taradim ve en memnun kalinan doktorun emre ilhan oldugunu gordum, yalniz fotograflarinizdan gordugum kadariyla emre bey daha cok ucu yuvarlak burunlar uzerinde calismis, emre beye ucu sivri bir burun yaptiran var mi aranizda? daha sivri bir burun talep etmek daha mi riskli olur ? bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim.
herkese iyi bayramlar :)
Ben sivri burun yaptırdım yaa...benim burun ucum yuvarlak diil..:)
Sivri burun dan kastın herhalde daha köşeli burun bence yanlış anlıyorum...
emre bey herkese istediği tarzda burun yapıyo...bu konuda şüphen olmasın..her zaman da doğal çalışıyor..
[sıze="2"]canım seninki sivri mi oluyo şimdi
ben de seninki gibi istemiştim köşeli olacak o zaman dedi emre bey
ama seninkine hiç benzemiyo :sinifsinif: [/sıze]
geçmiş olsun canım. emre beyle bende mail aracılığıyla görüşmüştüm. kendisine fotoğraflarımı gönderdim. bana bilgisayarda yaptığı çalışmalarla birlikte madde madde burnumdaki sorunları ve yapılması gerekenleri yazmıştı. bu kadar ilgili olmasına çok şaşırmıştım. sonuçtan mutlu olmana çok sevindim. benim de az zamanım kaldı sayılır. eylülde ameliyat olucam. ama hala doktor konusunda kararım netleşmedi. emre bey hangi hastanede yapıyordu ameliyatları?
benimkini kozyatağı Central hastanesinde yapmıştı..2 hastane öneriyor istersen,biri central biri de yanılmıyorsam Kadıköy Çağıner hastanesi... zaten muayenanesi sahrayıcedidte
bu da Emre bey'in gerçekleştirdiği ameliyattan sonraki burnukimm;
şutarafagitti
lütfen resme alıntı yapmadan yorum yazın..! a.s.
kusura bakmayın, evimde internet yok yeni yazabiliyorum o yüzden. benimki de central hospitalda yapıldı. acıbadem hastanesi, florence, kadıköy şifa yı hatırlıyorum central hospital dışındaki hastaneler olarak. odadaki konfora göre fiyat artıyor ama gereği yok boşuna fazla para vermenin. ben central hospitaldan memnun kaldım şahsen. sılagül hanım, burda endişe içinde güvenebileceği doktor arayan arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla bir öneri sundum. abarttığımı ya da reklamvari yazdığımı düşünmüyorum, sonuçtan memnun olduğum için iyi yazdım. ilk mesajım evet, üye değildim önceden ve doktor ararken bu siteden demothy nin burnunu görüp emre bey e ulaştım. ve ameliyat sonrası siteye üye olup ben de bi öneride bulunmak istedim, bundan doğal bir şey yok kanımca. cumartesi, ameliyay üzerinden 2 hafta geçtiğinde, bantlar tamamen çıkınca fotoğraflarımı koyacağım zaten. o zaman daha iyi bir fikir sahibi olunur. hoşçakalın.
Selam Matar,
Tesekkur ederim.
Sende mi dr. Emre Ilhan bey'e ameliyat oldun? Ne zaman oldun?
Istanbulda, ameliyat sonrasi, bir hafta kalacagim... Umarim morluklar ve sislikler gider ben Amsterdam'a donmeden once... Donusum muhtesem olsun istiyorum :sm_cool:
Cok heycanliyim, cokkk :1rolleyes: