Sersa canıım geliyosun dimi buluşmaya ??
Hayat zaten tamam.. Tumoşda tamam:) şu sıralar istanbula konmuş olması lazım
kızlar ya ben söz vermeyim
gün olarak hangi günü nereyi düşünüyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sersa canıım geliyosun dimi buluşmaya ??
Hayat zaten tamam.. Tumoşda tamam:) şu sıralar istanbula konmuş olması lazım
canım benim hoşgeldin istanbula nerde kalıyorsun şimdi semt olarak tek mi kalıyorsun o koca evde :ecrin_bebek:[/QUOTE
hosbuldum canim...:)
kızlar ya ben söz vermeyim
gün olarak hangi günü nereyi düşünüyorsunuz
canim sen karsida oturuosun...araban falanda yok...gelemessen kimse küsmez darilmaz...:) ben seni yine severim...
beşiktaş aldı maçı hadi gözün aydın tumena
tebrik ederim :dilcikar:
sağol canım hoşbuldukhihoyyyt
sağol canım benimmmopuyorumnanaktancanım çok geçmiş olsun süper bi burun olmuş çok beğendim
tatlım önden şiş yaa ama eşim her geçen gün iniyo diyo hoş ben kendimi hazırlamıştım sonuçta dokununca şiş olduğu belli ama çok değil ayy çok merak ediyorum emre bey daha çok değişecek diyo:)kiz sende sis denen birsey yok...yada banami öyle geliyor...:) valla burun cok güzel oldu...bizim burunlar neden sisti...
Elapr yarın sarıycam seni cnm, psi akşamı görüşelim diye konuştuk Tumenayla, eğer sen de uygun olursan Psi akşamı 18:00 gibi görüşebiliriz :) Başka gelmek isteyen varsa yarın akşama kadar haber versin please:)
Sersacığım sen de gelmeya çalışırsın, gelebilirsen hepimiz çok seviniriz mucuukkk
tatlım önden şiş yaa ama eşim her geçen gün iniyo diyo hoş ben kendimi hazırlamıştım sonuçta dokununca şiş olduğu belli ama çok değil ayy çok merak ediyorum emre bey daha çok değişecek diyo:)
sağol tatlım benim opuyorumnanaktanbu hali şiş olduğuna göre indiğinde süper olur
tatlım önden şiş yaa ama eşim her geçen gün iniyo diyo hoş ben kendimi hazırlamıştım sonuçta dokununca şiş olduğu belli ama çok değil ayy çok merak ediyorum emre bey daha çok değişecek diyo:)
canım gelmeyi çok isterdim ama hem akşam hem karşıda buluşuyorsunuz
benim yerimede eğlenin beni unutmayın opuyorumnanaktan
güzel burunlarınızla bol bol foto çekin ekleyin buraya olur mu Şeniz
hepinizi kocaman öpüyorum ŞenizŞenizŞeniz
sen kimsin...tanisiyormuyuz...
webcam acariz sana canim...sende bizimle oturursun...yerimseniben
selam kizlar ben burda yeniyim ama sizlerin yazdiklarini okuduktan sonra emre beyle ameliyat olmaya karar verdim gecen persembe ameliyat oldum yarin silikonlar cikicak su an dogru 1 karar verdigime inaniyorum insallah alcilm ciktigindada ayni seyleri dusunurum beni arkadas olarak eklerseniz resimlerimi sizlerle paylasablirim buarada tumena seninle bugun doktor beyin muaynanesinde karsilastik yaninda oturuyodum yuzum biraz sis oldugunda kimseyle fazla konusmaya cekiniyodum
küstüm size :umursamaz:
beni unuttmak kolay mı :mymeka:
hemen gönder helikopterini tumena bende gelecem kaydirigubbakcemile3