kızlar bi şey sormak istiyorum,burun ucunun altında,deliklerin arasında kalan bölgeniz şiş mi?bu hep böyle mi kalıyormuş?
duyduk duymadık demeyin elapr yeni fotolar eklemiş delikafadulden
sakin haaaaaaaa bisi deme yersin aninda sende ilk banini...söylemek istedigin birsey varsa ben söylim...ban manyagi oldum nasilsa...lülülülülülü
kızlar bi şey sormak istiyorum,burun ucunun altında,deliklerin arasında kalan bölgeniz şiş mi?bu hep böyle mi kalıyormuş?
duymayan kaldımı acepp.. forum genelindede bi duyuru yapsaydıkkkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı
Tumena yeter artıık sen kimseye bişey sölemiosun bundan sonraaklava:
23ünde kontrole giden varmı demişsin bide ben yarın gidiyorum gelen varmııııkaydirigubbakcemile3
ben kimseye birsey söylemeden duramam...
bosver sen yarini 23ünde git kizim...ara söyle hastaim ancak 23 gibi gelebilirim diye...
sen yarın gel mademmsengözlerimebaksanab
kafamçokkarıştı
23 daha güzel bir tarih...yakistiramadim sana 9 u...
napimm ben 8 inde ameliyat oldumm
hemide 8 ocak doğum günüm ..
hımm 8 uğurlu sayımdır zaten..:lepi:
tamam be tamam ben 23ündede gelirim nolcakk Emre Bey kovmaz herhaldekafamçokkarıştı
cevap veren arkadaşlar,sağolun varolun,Tumenanın burnuda yüzüde çok güzelmiş maşallah.
tamam...ben sana yine sorarim...ama yanlis tahminlerde bulunursan...istanbul sana dar gelir...demedi deme...
duymayan kaldımı acepp.. forum genelindede bi duyuru yapsaydıkkkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı
cevap veren arkadaşlar,sağolun varolun,Tumenanın burnuda yüzüde çok güzelmiş maşallah.
8 nerden cikti deli kiz...9 dedim ben...bugün ayin 8i...
ya kızlar şişler kaç günde iniyo ben yarıyıl tatilinde ameliyat olsam hemen topatlanabilirmiyim acaba okul malum ya bide serenadesin burnuna bayıldım tasarım yapdınızmı acaba
biliorum 9 dediğini gözlerim görüyo çok şükürlülülülülülü
8inde ameliyat oldum 9undan itibaren sayılıyoya hani bugünde 9u iki ay oldu tamı tamına.. oyüzden bugün gidiyorum kontrole..falan filan iştekaydirigubbakcemile3
tamam canım sen merak etme bu sefer yanılmam :jeyyar:
ok canim...arkadas dün istanbuldan geldi ve 25 derece falanmis dedi...biz burda donuyoruz...:S tasincam artik istanbula olmuyor böyle...
eee napalım elapr ayda yılda bir foto koymuşsun foruma dağıtmadan olur mu Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?