• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

gerekirse onuda yaparım:delphin:

puhahaha

gel gel öpimde barışalımm opuyorumnanaktan

sizde haklısınız tabii şaşırtmaca yaptımhihoyyyt

öyle herkese öptürcek hatuna benzer bi halimmi var...lülülülülülü :kedi:

bidaha sasirtma bizi...kalp bu duru verir ansizin...akannehir

ben de yeni foto eklemek istiyorum ama grip oldum. Domuzluk zaten önceden vardı beni etkilemez lülülülülülü burnum patlıcan gibi oldu iyice. Biraz düzelsin de ekliycem yerimseniben

ben de yeni foto eklemek istiyorum ama grip oldum. Domuzluk zaten önceden vardı beni etkilemez lülülülülülü burnum patlıcan gibi oldu iyice. Biraz düzelsin de ekliycem yerimseniben

geçmiş olsun canım dört gözle bekliyorum fotolarını :1hug:

öyle herkese öptürcek hatuna benzer bi halimmi var...lülülülülülü :kedi:

bidaha sasirtma bizi...kalp bu duru verir ansizin...akannehir

ben herkesmiyimm ulennn :oklava:
öperim de döverim de
karışamazsıınnnlaelaelaelaelae

Geçmiş olsunn canımm herkes teker teker grip oluyo bakalım sıra nezaman bana gelicek..CADIARZU

şekerler...ben de emre beye ameliyat olmayı ciddi ciddi düşünüyorum,yorumlar filan süper, bir kaç resime de baktım resimler de süper...yalnız bana biraz bilgi verebilirmisiniz,mesela muayene olduk diyelim ne kadar bir süre içinde ameliyata alıyo emre bey,ben bugün gitsem hafta sonuna ameliyat olabilirmiyim mesela? bi de ameliyat sonrası hastanede kalınıyormu,eve mi geliniyor aynı gün içinde? fiyat konusunda da bilgi verirseniz çok memnun olurum bir miktar biriktirdim ama yeterli olurmu bilmiyorum ona göre kendimi ayarlamak istiyorum...şimdiden teşekkürlerr....

şekerler...ben de emre beye ameliyat olmayı ciddi ciddi düşünüyorum,yorumlar filan süper, bir kaç resime de baktım resimler de süper...yalnız bana biraz bilgi verebilirmisiniz,mesela muayene olduk diyelim ne kadar bir süre içinde ameliyata alıyo emre bey,ben bugün gitsem hafta sonuna ameliyat olabilirmiyim mesela? bi de ameliyat sonrası hastanede kalınıyormu,eve mi geliniyor aynı gün içinde? fiyat konusunda da bilgi verirseniz çok memnun olurum bir miktar biriktirdim ama yeterli olurmu bilmiyorum ona göre kendimi ayarlamak istiyorum...şimdiden teşekkürlerr....

hello canim...:)

muayeneden bir hafta sonra ameliyat olanlar var...belkide bir kac gün sonra olanlarda vardir...ama fazla bi süre bekliyecegini sanmiyorum...sansin varsa belki haftasonu ameliyat olabilirsin...;)
ameliyat sonrasi bir gece hastanede kaliyorsun...
4000 tlden basliyor ve hastaneye göre degisiyor canim...

Son düzenleyen: Moderatör:
hu huuuuuuuuuuuuuu kimse yokmu...:sm_cool: neden yeri süpüren bir smiley yok...arada bi ben süpürürdüm...sositososito :mymeka: buna bayilioruuum...atatürk ne demis...bos buldugun enseye vur demis...:P

canım ben 1.görümeye gittikten 6 gün sonra ameliyat oldum eğer emre bey yoğun değilse erkenden olabilirsen
sadece 1 gece hastanede kalacaksın
fiyatı eme beyle görüş yardımcıda olabilir vereliniortak

kizarsa napcakki?...karatemi...:P öptürmicem iste...beni benden baska kimse öpemez...kalsin senin basina...:delphin: lülülülülülü

orasını bilmem çok kızdırmayalım yakalarsa muck muck Şeniz
bi öpücük için benim başıma attın kızı bir daha sana vermeyecem elaprı o benim artık :jeyyar: vereliniortak :1hug:
merak etme elapr ben sana bakarım :mymeka:
annemden kalan şu yüzüğe razıysan gel benimle elaprrrr a.s. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yaşasınn yeni bir kurban:1ninca:
Aramıza hoş geldin canım.. Emre Beye karar vermekle çok iyi yapmışsın gördüğün gibi burda hepimiz mutlu bir aile olduk desem yalan olmaz herhalde... tabi güzel burunlu mutlu bir aile..kaydirigubbakcemile3
Ne kadar süre içinde ameliyat olucağın Emre Beyin ajandasının doluluk oranına bağlı.. Yakın zamanda olmak istiyorsan nekadar çabuk gidersen muayeneye okadar iyi, çünkü gördüğüm kadarıyla çok yoğun.. ameliyattan önce en az 3 görüşme yapıyo ki hastanın isteklerini tam olarak anlamak , ve ameliyat öncesi sonrası herşeyi bilmesi için.. Ameliyattan sonra 1 gece hastanede kalıyosun zaten 3 saat sonra ayaklanabilirsin ağrı falan olmuyor..

bi öpücük için benim başıma attın kızı bir daha sana vermeyecem elaprı o benim artık :jeyyar: vereliniortak :1hug:
annemden kalan şu yüzüğe razıysan gel benimle elaprrrr a.s. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Saol sersacım sende olmasan,ortalıkta kalcammmafoldumben
bunların işi gücü burun..:umursamaz:

dremlover canım çok sağol herşey için
hayat77 sersa_24 tumena epary canlarım çok sağol
ben çok iyiyim:)biraz daha iyileşeyim detaylı yazıcam herşeyi antalya ya gider gitmezde yeni fotolarımı koycam :dance:

vereliniortak anlastik al senin olsun...baslik parasini isterim ama...:P

ben çok iyiyim:)biraz daha iyileşeyim detaylı yazıcam herşeyi antalya ya gider gitmezde yeni fotolarımı koycam :dance:

canim i olduguna sevindim...tekrar gecmis olsun...:) opuyorumnanaktan

biz resim sapiklari olarak resimlerini dört gözle bekliyoruz canim...:D

burda geçen epary benmiyim acaba:roflol:

vereliniortak anlastik al senin olsun...baslik parasini isterim ama...:P

başlık parasımı kaldı bu zamanda bee
biraz çağa ayak uydur tumenalülülülülülü

Back