dövseydiiiiiiiiiin...:sinifsinif: senağlama
kendiliginden kimse söylemeden koydugun icin cok sasirdik elacik...ondan yani bukadar heycanlandik...
gerekirse onuda yaparım
puhahaha
gel gel öpimde barışalımm opuyorumnanaktan
sizde haklısınız tabii şaşırtmaca yaptımhihoyyyt
ben de yeni foto eklemek istiyorum ama grip oldum. Domuzluk zaten önceden vardı beni etkilemez lülülülülülü burnum patlıcan gibi oldu iyice. Biraz düzelsin de ekliycem yerimseniben
öyle herkese öptürcek hatuna benzer bi halimmi var...lülülülülülü :kedi:
bidaha sasirtma bizi...kalp bu duru verir ansizin...akannehir
ben de yeni foto eklemek istiyorum ama grip oldum. Domuzluk zaten önceden vardı beni etkilemez lülülülülülü burnum patlıcan gibi oldu iyice. Biraz düzelsin de ekliycem yerimseniben
ben herkesmiyimm ulennnklava:
öperim de döverim de
karışamazsıınnnlaelaelaelaelae
:))) öp canim öp...:)
ben herkesmiyimm ulennnklava:
öperim de döverim de
karışamazsıınnnlaelaelaelaelae
şekerler...ben de emre beye ameliyat olmayı ciddi ciddi düşünüyorum,yorumlar filan süper, bir kaç resime de baktım resimler de süper...yalnız bana biraz bilgi verebilirmisiniz,mesela muayene olduk diyelim ne kadar bir süre içinde ameliyata alıyo emre bey,ben bugün gitsem hafta sonuna ameliyat olabilirmiyim mesela? bi de ameliyat sonrası hastanede kalınıyormu,eve mi geliniyor aynı gün içinde? fiyat konusunda da bilgi verirseniz çok memnun olurum bir miktar biriktirdim ama yeterli olurmu bilmiyorum ona göre kendimi ayarlamak istiyorum...şimdiden teşekkürlerr....
tumena kızdırma elaprı
bırak öpsün zaten başımıza kalacak Şeniz
şekerler...ben de emre beye ameliyat olmayı ciddi ciddi düşünüyorum,yorumlar filan süper, bir kaç resime de baktım resimler de süper...yalnız bana biraz bilgi verebilirmisiniz,mesela muayene olduk diyelim ne kadar bir süre içinde ameliyata alıyo emre bey,ben bugün gitsem hafta sonuna ameliyat olabilirmiyim mesela? bi de ameliyat sonrası hastanede kalınıyormu,eve mi geliniyor aynı gün içinde? fiyat konusunda da bilgi verirseniz çok memnun olurum bir miktar biriktirdim ama yeterli olurmu bilmiyorum ona göre kendimi ayarlamak istiyorum...şimdiden teşekkürlerr....
kizarsa napcakki?...karatemi...öptürmicem iste...beni benden baska kimse öpemez...kalsin senin basina... lülülülülülü
orasını bilmem çok kızdırmayalım yakalarsa muck muck Şeniz
bi öpücük için benim başıma attın kızı bir daha sana vermeyecem elaprı o benim artık :jeyyar: vereliniortak :1hug:
merak etme elapr ben sana bakarım :mymeka:
annemden kalan şu yüzüğe razıysan gel benimle elaprrrr a.s. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
orasını bilmem çok kızdırmayalım yakalarsa muck muck Şeniz
bi öpücük için benim başıma attın kızı bir daha sana vermeyecem elaprı o benim artık :jeyyar: vereliniortak :1hug:
merak etme elapr ben sana bakarım :mymeka:
annemden kalan şu yüzüğe razıysan gel benimle elaprrrr a.s. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dremlover canım çok sağol herşey için
hayat77 sersa_24 tumena epary canlarım çok sağol
ben çok iyiyim:)biraz daha iyileşeyim detaylı yazıcam herşeyi antalya ya gider gitmezde yeni fotolarımı koycam :dance:
dremlover canım çok sağol herşey için
hayat77 sersa_24 tumena epary canlarım çok sağol
ben çok iyiyim:)biraz daha iyileşeyim detaylı yazıcam herşeyi antalya ya gider gitmezde yeni fotolarımı koycam :dance:
vereliniortak anlastik al senin olsun...baslik parasini isterim ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?