Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

canım çookkk geçmiş olsun sabırsızlıkla bekliyoruz delikafadulden

burda geçen epary benmiyim acaba:roflol:

başlık parasımı kaldı bu zamanda bee
biraz çağa ayak uydur tumenalülülülülülü
yüz gerdirme ve liposuction bedava degil...bende bu sekilde caga ayak uyduruyorum...

elapr senin için herşeyi yaparım kız için ne kadar istiyorsun tumena :jeyyar:
ver elini1 burun parasına anlaşalım vereliniortak

bi ameliyat yetmedimi...illa beni geccen yani...

yüz gerdirme ve liposuction bedava degil...bende bu sekilde caga ayak uyduruyorum...

bi ameliyat yetmedimi...illa beni geccen yani...

kaydirigubbakcemile3 yok canım parayı ben sana veriyorum 1 burun parası liposuctiona yeter mi vereliniortak

kaydirigubbakcemile3 yok canım parayı ben sana veriyorum 1 burun parası liposuctiona yeter mi vereliniortak

ay kafayi yedim...lol dogruya para bana gelcek... sei yüz germe ve lipo icin yetecek kadar para ver...elapr senin olsun...al hayrini gör...

Alım satım işlemi bittimii

hadi hayırlı olsun, güle güle kullanınlülülülülülü

teşekkürler canlarım bilgi paylaşımı için...opuyorumnanaktan ben de o güzel burunlu ve mutlu aileden biri olmayı istiyorummmm...inşallah paramı denkleştirir denleştirmez emre beyin kapsındayım:1rolleyes:

teşekkürler canlarım bilgi paylaşımı için...opuyorumnanaktan ben de o güzel burunlu ve mutlu aileden biri olmayı istiyorummmm...inşallah paramı denkleştirir denleştirmez emre beyin kapsındayım:1rolleyes:

insallah canim sende güzel bir buruna sahip olursun...:)

Elapr bi yüz germe parasına gittin ya lmaz: senin sadece saçların o kadar para eder be canım yerimseniben şimdi bana bedavaya gelecek :jeyyar: kadın ruhundan iyi anlarım, erkekler ruhsuz oldukları için onlarınkinden anlamıyorum laelaelaelaelae
Bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için hepiniz saolun. Sen de aramıza tekrar hoşgeldin asmin :) resimlerini dört gözle bekliyoruz.

hayat kızı kandırmaya çalışma ben aldım bile onu kaydirigubbakcemile:gitme:
bu arada çok az giriyorsun artık canım ya iyileştin mi foto var mı foto lülülülülülü

hayat domates burunlum benim mujuuuksssssss...:) bu arada erkeklerin ruhsuz oldugu konusunda sana tamamen katiliyorum...

Kizlar yanlis anlamayin ama konu bambaska yerlere gelmis... bu tur sohbetleri baska bir baslik altinda da yapabilirsiniz saniyorum.

ben cok yanlis anladim cristinaaaaaaaaaaaaa...burda kizlarin iki isi bir arada yürütmesinin herhangi birine zarari varmi?...:uhm: nopeee...ondan hani diorum böyle arada bi gelip bunu diyenler artik gelmesse...ve elapr hakli ilk msj daha mantikli birsey olsaydi bea cristinaaaaaaaaaaaaa...

Hayata bakında biraz ders alın.. Ruhsuzlarrrlülülülülülü
hemen para konuşmaya başladılar ya cık cık cıkkk:umursamaz:
ya benim saf ve temiz duygularım nolucakk
-tatlicadiarzu-

En abuk ilk mesajı bu konuya yazanlara bi ödül falan mı var acabaCADIARZU

ya bizi çekemiyorlar gibi geliyo bana hep sohbetimize müdahale ediyorlar klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…