dremlover canım çok sağol herşey için
hayat77 sersa_24 tumena epary canlarım çok sağol
ben çok iyiyim:)biraz daha iyileşeyim detaylı yazıcam herşeyi antalya ya gider gitmezde yeni fotolarımı koycam :dance:
vereliniortak anlastik al senin olsun...baslik parasini isterim ama...
yüz gerdirme ve liposuction bedava degil...bende bu sekilde caga ayak uyduruyorum...burda geçen epary benmiyim acaba:roflol:
başlık parasımı kaldı bu zamanda bee
biraz çağa ayak uydur tumenalülülülülülü
elapr senin için herşeyi yaparım kız için ne kadar istiyorsun tumena :jeyyar:
ver elini1 burun parasına anlaşalım vereliniortak
yüz gerdirme ve liposuction bedava degil...bende bu sekilde caga ayak uyduruyorum...
bi ameliyat yetmedimi...illa beni geccen yani...
kaydirigubbakcemile3 yok canım parayı ben sana veriyorum 1 burun parası liposuctiona yeter mi vereliniortak
Alım satım işlemi bittimii
hadi hayırlı olsun, güle güle kullanınlülülülülülü
teşekkürler canlarım bilgi paylaşımı için...opuyorumnanaktan ben de o güzel burunlu ve mutlu aileden biri olmayı istiyorummmm...inşallah paramı denkleştirir denleştirmez emre beyin kapsındayım:1rolleyes:
ay kafayi yedim...lol dogruya para bana gelcek...sei yüz germe ve lipo icin yetecek kadar para ver...elapr senin olsun...al hayrini gör...
Alım satım işlemi bittimii
hadi hayırlı olsun, güle güle kullanınlülülülülülü
Elapr bi yüz germe parasına gittin yalmaz: senin sadece saçların o kadar para eder be canım yerimseniben şimdi bana bedavaya gelecek :jeyyar: kadın ruhundan iyi anlarım, erkekler ruhsuz oldukları için onlarınkinden anlamıyorum laelaelaelaelae
Bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için hepiniz saolun. Sen de aramıza tekrar hoşgeldin asmin :) resimlerini dört gözle bekliyoruz.
Kizlar yanlis anlamayin ama konu bambaska yerlere gelmis... bu tur sohbetleri baska bir baslik altinda da yapabilirsiniz saniyorum.
Elapr bi yüz germe parasına gittin yalmaz: senin sadece saçların o kadar para eder be canım yerimseniben şimdi bana bedavaya gelecek :jeyyar: kadın ruhundan iyi anlarım, erkekler ruhsuz oldukları için onlarınkinden anlamıyorum laelaelaelaelae
Bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için hepiniz saolun. Sen de aramıza tekrar hoşgeldin asmin :) resimlerini dört gözle bekliyoruz.
Kizlar yanlis anlamayin ama konu bambaska yerlere gelmis... bu tur sohbetleri baska bir baslik altinda da yapabilirsiniz saniyorum.
ben cok yanlis anladim cristinaaaaaaaaaaaaa...burda kizlarin iki isi bir arada yürütmesinin herhangi birine zarari varmi?...:uhm: nopeee...ondan hani diorum böyle arada bi gelip bunu diyenler artik gelmesse...ve elapr hakli ilk msj daha mantikli birsey olsaydi bea cristinaaaaaaaaaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?