Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

tabii cnm arkadaslik teklifini kabul ettim görür görmez simdi bakarbilirsin

cnm burnun tam anlamıyla lokum olmuşş:asigim:
maşallah güzelliğine güzellik katmış
badem gibi gözlerini ön plana çıkarmışbuyrunnnnnnnnn
zaten güzel yapılmış bi burun göz güzelliğini ortaya çıkarırmış:lepi:
seninkide aynen öle olmuşşŞeniz

kızlar asmin07 arkadaşımızı aradım şimdi görüştüm
telefona kendisi çıktı
ben ablası açar sandım aslında çünkü ben ilk gün kimseyle konuşacak güçte değildimkafamçokkarıştı
gayet iyiymiş, gözlerine buz kompresi uyguluyolarmış, gözlerinde morarmalar olmuş yani beklenen ve bizimde yaşadığım benzer durumlarşutarafagitti
sesi gayet iyi geldi bana:lepi:
bir an önce toparlanıp aramıza dönmesi dileğiyleeŞeniz
küçücük bi burnum oldu diyo asmincim:1hug:
umarım çok çok güzel olmuştur
geçmiş olsun cnm benim:teselli:
sesini duydum iyi oldum
darısı olmak isteyipte bi türlü olamayanların başınaopuyorumnanaktan

hayatımda gördüğüm en güzel tipsiz sensin baleacığım, bayılıyodum sana şimdi daha çok bayıldım, süper görünüyosun opuyorumnanaktan

asmin07 çık da hemen resimlerini koy bakalım gözümüz gönlümüz açılsın. Bayılıyorum çıtır burunlar görmeye, burun sapığı oldum iyice :jeyyar:

iyi olmasına çok sevindim
benim hiç ağrım sızım olmamıştı asmininde de yok anlaşılan

ya bu arada asmine burası çok soğuk kışlıklarını al demiştik şimdi kız 2 gündür güzel havayı görünce bize kızacak kaydirigubbakcemile3

hayatcim, dreamlover cok sekersiniz ya

hayatcim burnun yüzüne nasil yakisyor ya süper olmus. dha cok degisiciek:))) süper masallah
40 günlük hali böyle ise ileride nasil güzel olur düsünemyiorum bile

dreamlovercim emre bey de öyle demisti:) benim hani burunla alnin birlestigi taraf warya o iste cok oyuk duruyordu emre bey dolgu yapti. simüslasyon da da orasini doldurdu ve orda bile önceden nasil gözümü ve yüz ifademi degisitirdigini gördüm. senin burnun valla simdiden cok güzel ama daha zaman gectikce bi gör cok degisiceksin:)

yeni amelyait olmus arkadasimiza gecmis olsun....

opuyorumnanaktan

hello girls...

bida gitmeme konusunda birsey diyemem...dogru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar... lol :lepi:

asmin gecmis olsun...umarim sende en az bizim kadar artik mutlu olursun yeni burnunla...:)

sersa bende tam istanbulda bu aralar hava nasil sorcaktim ama senin hava tahmininde kötü oldugunu gördügüm an caydim...şakkıdı

bu arada 23ünde kontrole giden varmi???...

canım hoşgeldin o zaman doğruları söylemeyi yasaklıyorum sana lmaz:
öyle tipik karakterler hep var forumda ve hepde bizi buluyor ama bir daha bi yere gitmek yok tamam mı kaydirigubbakcemile
bu arada havalar hiç belli olmuyorki canım ya 3-4 gündür yaz havası var istanbulda

duyduk duymadık demeyin elapr yeni fotolar eklemiş delikafadulden

hosbuldum canim...:)

evet malesef öyle tiplar cok burada...biride gercekleri söyleyince taslaniyor hemen...

soguk oldumu nasi soguk oluo...yani cok kalin giyinilcek sekildemi... hava durumunu sundurcam sana yakinda sersacim...

ban okadar sapsallastirdiki beni kim resim koydu kim koymadi bakmadim bile...

bende gecen gün bin kere aradim ama cikmadi...yani kimse yüzüne kapatmaz telefonu canim...
hatlarda belki sorun vardir...sonunda msnden aldim kontrol icin randevu...:)

bende bende bayiliorum...antonio banderasi görsem bukadar heycanlanmam...

hayat haini...sende yeni resim koy...

sakin haaaaaaaa bisi deme yersin aninda sende ilk banini...söylemek istedigin birsey varsa ben söylim...ban manyagi oldum nasilsa...lülülülülülü

evet canım soğuk olduğu zaman kalın giyinilecek şekilde bence sen yanına yazlık kışlık her ikisinden de al ama bence sen gelene kadar havalar tekrar soğur :hulya:
vakit yaklaşınca ben sana hava durumunu tekrar sunarım sengözlerimebaksanab

tamam...ben sana yine sorarim...ama yanlis tahminlerde bulunursan...istanbul sana dar gelir...demedi deme...

bende yeni resimler koydum...banli zamanimda cekildi...sanki daha bi güzel gözüküo burun banli olunca...-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…