canım ben de burnumu yanlardan çekiştirdiğimde daha rahat nefes alıyorum. Şişlikten heralde. Ama sabahları tıkanma olmuyo. Evet sen de bi gariplik var lülülülülülü
evet şu halinden çok daha iyi olcağı kesin :) ben googleden foto araştırıyım biraz yüzümle uyumlu yüzlerin :)
Foto götürüp şu burnu istiyorum deme bence çünkü o burun o yüzde çok güzel durmuş olabilir ama sende öyle durmayabilir.. Hayatcığımın dediği gibi kesinlikle istemediğin özellikler varsa ilk önce onu belirt.. ben mesela burun deliklerim büyük olmasın önden bakıldığında gözükmesin demiştim..
Şu anki halinden daha güzel olucaktır zaten ondan şüphen olmasın.. hele kemer falan varsa çok farkediyoyerimseniben
aslında çok şükür ki ne istemediğimi biliyorum anlatırım olur biter dimi çokta kasmıyım
Arkadaslar bende burun ameliyati olmak istiyorum ama bi türlü karar veremiyorum hangi doktor diye. Banada biraz yardimci olursaniz cok sevinirim. Emre Ilhan nasil biri teknigi falan nasil gercekten hepiniz cok mu memnunsunuz? Insan yurtdisinda olunca hangi doktora güvenecegini bilemiyorsun cünkü sadece burdan arastirdiklarinla kaliyorsun. Emre bey hangi hastanede ameliyat ediyor? Birde bana Fiyat ortalama ne kadar tutar söylerseniz ihya etmis olursunuz. Simdiden size cok tskler.
Bende yazdım o kadar...bana teşekkür yok ..:1no2:
Arkadaslar bende burun ameliyati olmak istiyorum ama bi türlü karar veremiyorum hangi doktor diye. Banada biraz yardimci olursaniz cok sevinirim. Emre Ilhan nasil biri teknigi falan nasil gercekten hepiniz cok mu memnunsunuz? Insan yurtdisinda olunca hangi doktora güvenecegini bilemiyorsun cünkü sadece burdan arastirdiklarinla kaliyorsun. Emre bey hangi hastanede ameliyat ediyor? Birde bana Fiyat ortalama ne kadar tutar söylerseniz ihya etmis olursunuz. Simdiden size cok tskler.
Bende yazdım o kadar...bana teşekkür yok ..:1no2:
Haa bi de karizmatik bi doktor, o da bonusu... Narkostan uyanırken karşında kel ve göbekli bi adam görmeye tercih edilebilir. laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bak en önemli özellik bulülülülülülü
koptum hayat ya:roflol:
bak en önemli özellik bulülülülülülü
koptum hayat ya:roflol:
Evet bende koptummm....:dance::dance::dance::dance:
kızlar bugün 1. ay kontrolüme gittim
emre bey beni görür görmez anormalliğimi farketti burnumun şişliğinden burnum uzun ve düşük gözüküyormuş masaj önerdi birdahaki kontrolüme kadar masaj yapacam şakkıdı
boğazımda kötüydü emre bey baktı farenjit olmuş gargara yapmamı söyledi
kızlar bugün 1. ay kontrolüme gittim
emre bey beni görür görmez anormalliğimi farketti burnumun şişliğinden burnum uzun ve düşük gözüküyormuş masaj önerdi birdahaki kontrolüme kadar masaj yapacam şakkıdı
boğazımda kötüydü emre bey baktı farenjit olmuş gargara yapmamı söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?