• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi

Geçmiş olsun canım. benim de burnum hala çok oynak. Birgün şişiyo bir gün iniyo, birgün düşüyo birgün kalkıyo. Bu oynaklık elbet birgün nihayet bulacaktır. Burnun şişman ve düşük olduğu bir günde nihayet bulmamasını umut ediyorum :Saruboceq:
faranjit için şiddetle bal tavsiye ederim. Gece bir kaşık yut ve yat. Çok iyi geliyo :kahve:

evet canım inş. biran önce son bulur oynak burun zemuszemus
önerin için tşk. şimdiden başlıyorum bala yerimseniben

canım geçmiş olsunumarım toparlarsın biran önce.ben fotolarına baktım evet şiş ama emin ol güzel duruyo hem daha 1 ay olmuş napalım sabretcez artık bide beni düşün dün gece rüyamda paso ameliyat oldu sırnaşık şeyyani benim iş daha başlamadı bile eminim burnun oturacak ve dahada iyi olucakopuyorumnanaktan

saol canım evet henüz erken zamanla inecek sabır lazım
uzun süre göremeyecez herhalde seni burda kaçgün kalacaksın ist.

sersa_24 cım bilmiyorum walla ist.de kaç gün kalcamı
aslında kalcak yerim yoktu sağolsun üniversiteden arkadaşın evinde kalcam ama oda ailesiyle birlikte işin açıkcası çok rahatsız etmek istemiyorum bide avrupa yakasında o yüzden inş.1 hafta içinde gönderir beni emre bey diyorum bakalım artık ne olcak hayırlısı diyorum

kızlar bugün 1. ay kontrolüme gittim
emre bey beni görür görmez anormalliğimi farketti burnumun şişliğinden burnum uzun ve düşük gözüküyormuş masaj önerdi birdahaki kontrolüme kadar masaj yapacam şakkıdı
boğazımda kötüydü emre bey baktı farenjit olmuş gargara yapmamı söyledi :kahve:

Geçmiş olsun tatlım.. sabır sabır ya sabır diyoruzyerimseniben

kızlar bu akşam yola çıkıyorum uzun süre giremeye bilirim nete geldiğimde görüşürüz artık çoookkk öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Sanada şimdiden geçmiş olsun canım,inş istediğindende güzel bir burun olur..opuyorumnanaktan

sersa_24 cım bilmiyorum walla ist.de kaç gün kalcamı
aslında kalcak yerim yoktu sağolsun üniversiteden arkadaşın evinde kalcam ama oda ailesiyle birlikte işin açıkcası çok rahatsız etmek istemiyorum bide avrupa yakasında o yüzden inş.1 hafta içinde gönderir beni emre bey diyorum bakalım artık ne olcak hayırlısı diyorum

1 hafta yeterli canım
ameliyattan 2 gün sonra silikonlarda kayma var mı diye çağırır
birde 5.gün alçıyı silikonları almak için tekrar çağıracak yani sık sık köprü trafiği çekeceksin işin zor canım arkadaşının arabası var mı

ya kızlar bende bir ay önce randevu almıştım ogün sekreter aradı gidemicemi söler söylemez telefon yüzüme kapandı halbuki ben o gün istesem de gidemezdim başka bi güne almak istediğimi söleyemeden şimdide yarıyıl tatilini bekliyom bakalım off ya

canım bi yanlışlık olmuştur yüze telefon kapatıcak insanlar değiller tanıyorum ben 2sini de:) ama şöyle bir şey var, madem sen bir ay önce randevu aldın ve o gün bi işin çıktı istesen de gidemezdin, neden sekreterin aramasını bekliyorsun ki. sen keşke bikaç gün önceden arayıp haber vermeliydin çünkü o gün sen geliceksin diye hasta almıyorlar o saate. gene de suratına kapatmazlar böyle bir şey için. istersen tekrar ara yeni randevu al...

ya kızlar bende bir ay önce randevu almıştım ogün sekreter aradı gidemicemi söler söylemez telefon yüzüme kapandı halbuki ben o gün istesem de gidemezdim başka bi güne almak istediğimi söleyemeden şimdide yarıyıl tatilini bekliyom bakalım off ya

hadi ya emre beyin asistanları çok iyi çok ilgili kızlar böyle bişey yapmaları düşündürücü belki yanlışlıkla kapanmış olabilir telefon
keşke vazgeçmeseydin 1 ay önce tekrar arasaydın benimde 1 ay oldu şimdi keyfini sürerdin
gerçi yarıyıla da az kaldı canım kaydirigubbakcemile5

kizlar sizinle birsey paylasicam bugün yasadim: ben bi arkadasimla tramway dayim yan tarafimda sol umda iki kiz oturuyor. benim hakkimda konusuyorlar. ama nasil bi kiskanclik triplerine girmisler bi görseniz. en sonunda biri bana "tipsiz" dedi. kendilerini kücük düsürdükleri icin arkadasimla ancak gülmekle yarildik bunlara. emre beye tesekkür ediyorum eski tipimle simdiki arasinda ucurum bi fark war, ve burnumu öyle güzel yapti yüzüme cok sey katti, kiskaniliyorum:D disarda flnda cok yüzümü cok inceliyorlar ama dogal burnum. yüzüm ortaya cikti:D
allbümünme yeni halime bi göz atin görün nasil tipsizmisim:D:D:D:

kizlar sizinle birsey paylasicam bugün yasadim: ben bi arkadasimla tramway dayim yan tarafimda sol umda iki kiz oturuyor. benim hakkimda konusuyorlar. ama nasil bi kiskanclik triplerine girmisler bi görseniz. en sonunda biri bana "tipsiz" dedi. kendilerini kücük düsürdükleri icin arkadasimla ancak gülmekle yarildik bunlara. emre beye tesekkür ediyorum eski tipimle simdiki arasinda ucurum bi fark war, ve burnumu öyle güzel yapti yüzüme cok sey katti, kiskaniliyorum:D disarda flnda cok yüzümü cok inceliyorlar ama dogal burnum. yüzüm ortaya cikti:D

:nazar: canım süpersin kıskananlar çatlasın hihoyyythihoyyyt

Şimdi o kızlara bişi derdimde burası yeri değilkaydirigubbakcemile3
ya gözlerde bi problem var ya da psikolojidelaelaelaelaelae
ikincisi muhtemelsırnaşık şey

burnun çok doğal duruyor ya sanki hep seninleymiş gibii:nazar:

bende bugün arkadaşlarımla birlikteydim 2 aydır görüşmüyorduk burnumu çok beğendiler özellikle kemeri ne güzel yapmış diyorlar :) özendiler bile :jeyyar:

bende bugün arkadaşlarımla birlikteydim 2 aydır görüşmüyorduk burnumu çok beğendiler özellikle kemeri ne güzel yapmış diyorlar :) özendiler bile :jeyyar:

kemeri ne güzelmi yapmışş
hani ben sende kemer memer göremiorumkaydirigubbakcemile3
lülülülülülü

Şimdi o kızlara bişi derdimde burası yeri değilkaydirigubbakcemile3
ya gözlerde bi problem var ya da psikolojidelaelaelaelaelae
ikincisi muhtemelsırnaşık şey

burnun çok doğal duruyor ya sanki hep seninleymiş gibii:nazar:

catlasinlarrrr bide nasil incelyiorlardi bi görsen. tanimam etmem. resmen öküzün trene baktigi gibi baktilar.. olsun ksikanilmak güzel bisi:D umarim yarinda görürüm yine catlarlar

Son düzenleme:
canım işte kemer bölgesi çok güzel olmuş dediler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kavisini kastetmisler:))) bende o bölgeye cok dikkat ederim.
yasasin kizlar artik kemersiz gzel bruunlarimiz war. ilk haftalar morluk sisliklerle gezip eziyet cekmemize degdi:D

asmincim şimdiden çok geçmiş olsun diyorum, korkma dr una güven
emre beyin yaptığı kötü burun görmedim henüz ,umarım seninkide en az onlar kadar güzel olur cnmm:lepi:

balea cnm senin resimlerini de görmek isterim mümkünseopuyorumnanaktan

tabii cnm arkadaslik teklifini kabul ettim görür görmez simdi bakarbilirsin

Back