• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

On parmak klavye kullanmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sılacım bayağı ilerleme oldu bende sen sağolasın sayende. cok yavaş yazıyordum harflerin yerini ezbere bilmiyordum şimdi cok rahat yaza biliyorum

canım ya çok sevindim.sonuna yaklaştık inşallah daha iyi olacak.bugün yeni ders vermedim . arkadaşlar yetişsinler diye yarın inşallah.

canım ailen ankarada galiba?

sılacım bu soru bana galiba,Hayır ailem Ankarada değil,Akraba ve arkadaşlarım var Ankarada,Ailem yurt dışında ,yani GURBET.
Kızlar Öncelikle hepinize günaydın,dün akşam epeyi çalıştım bu iş çok çalışmak ve azimle oluyor,her işte olduğu gibi.sıla daha önce senin dediğin gibi yatakta bile parmaklarım tuşları kullanıyor gibi.
Ben biraz geride kaldım size yetişmeye çalışıyorum.a.s.

h.gif
a.gif
t.gif
i.gif
s.gif

günaydın arkadaşlar.Gurbet zordur çiçeğim. hep hüzünlü olur insan. özellikle kendi doğduğu, büyüdüğü yerde olmayan ve ailesi ve akrabası yanında olmayan kişiler için.mecbur olunca da çekiliyor tabi.canım azim ,istek
çalışmak ,sabır öğrenmek bunlardan geçiyor.ama bu on parmak yapılabilecek bişey.

gercekten öyle sılacım insan yeterki istesin başaramayacağı bişey yoktur.bide şunu belirtmek istiyorum öğrenmenin yaşıda yoktur.

gercekten öyle sılacım insan yeterki istesin başaramayacağı bişey yoktur.bide şunu belirtmek istiyorum öğrenmenin yaşıda yoktur.

sen çok yaşa sema gel seni öpcem Şenizöğrenmenin yaşı yok haklısın.
Bir birini destekleyen bayanları severim.

canım insanların yapmak istedikleri şeyleri hiç olmazsa bir kere denemelerinden yanayım.mesela Kuran-ı Kerimmi öğrenmek istiyor denemeli. zor deyip geri çekilmemeli. kaç kere şu ingilizceyi öğrenmeye kalkıştım sonlandıramadım. şimdi tekrar öğrenme girişiminde bulundum. bakalım artık.kaç yaşında olursa olsun insanların bişeyler yapmasından yanayım. hiç bişey yapmadan durmak bana göre değil. bişeyler okumalı,bişeyler öğrenmeye çalışmalı. ve de öğretmeye çalışmalı bence.

gecen yıl kuranı öğrendim aslında cok kolay şimdi ingilizce öğrenmek istiyorum ama zor diyorlar.yinede deneyeceğim.dağ ciceğim bende seni öpüyorum.

10.ders
uuu uuu uuu sağ el işaret parmağı jdeydi u hemen üst sırada
ööö ööö ööö sağ el orta parmağı k deydi alt sıra ö harfinden de bu parmak sorumlu biraz sağ açı yapıyoruz.

masa emek mal makas mil imla kalem mil mal mali maslak sam kalem lam lamel lama ram rem aras ara kara kir şirk lara sara sir sille hara gar ter tam tel tik tak taş tam tan tas ters et hat halat naat nam nil naaş nam nem nal nail şimal kemal ihmal saat sat at et eter ekin tekin namık kemal neslihan nargihan in inilti işlem ikrar karar saran soran satın latin zam zum zaten ezine kaz üzüm azim kazım koza üst ülke ünye ülkü hürrem güya rüya vasat ev av osman güverte olan ok sos lodos vasıta vesile vahim vana şalvar tavan ozan öykü ölüm uygur uslu susmak pusu söylemek göz söz özüm önsöz ömür öd
harfler en az onbeş dakika .kelimeleri yarım saat çalışalım. ilk bir kaç dersin kelimelerini sildim . son derse iki ağırlık verelim.kolay gelsin arkadaşlar.

sılacım günaydın ,ben 6 dersdeyin 9 sayfa,mümkünse pazartesiye kadar bekleye bilirmisiniz.birde her bir kelimeyimi 15 dakika yazalım yoksa örnekteki kelimeleri karışık olarakmı 15 dk çalışalım.teşekkürler.sabah akşam çalışıyorum size yetişmeye çalışacağım .

günaydın çiçeğim.canım önce verdiğim harfleri 15 er dakika yazın.böylelikle harfi öğrenmiş pekiştirmiş olucaksınız.sonra o verdiğim kelimeleri tamamını bir metin gibi en az yarım saat yazın.ilk derslerin kelimelerini bir kere yazın tekrar edin. son iki dersin kelimelerini en az yarım saat yazın.her kelimeyi ayrı ayrı yazmaya gerek yok çok vakit alır zaten.öptüm canım kolay gelsin.

arkadaşlar harfleri çalıştıktan sonra,o kelimeleri yazıcınız varsa bir kağıda yazdırın .sonra yanınıza koyun. gözünüz kağıtta kelimelerin hepsini yazın arka arkaya.mesela beş dk mı sürdü tekrar başlayın baştan sona yazın bitirin.birkaç kere baştan sona yazın.bu şekilde olsun çalışmanız. ha yazıcınız yoksa ya elinizle kağıda yazın kağıda ,kağıdı yine yanınıza koyun.yada kelimeleri burdan kopyalayın boş bir word belgesine yapıştırın o kelimelere bakın yazarken.kendi yazdığınıza bakmayın.kelimelerin tamamı bitince bakarsınız doğrumu yanlış mı yazmışım diye. yoksa bi yazdığınıza bi yazmanız gerekene bakarsanız başınız döner kafanız karışır hem vakit kaybı olur.

iyi fikir bende sesimi kayıt etmeyi falan düşünmüştüm .

arkadaşlar harfleri çalıştıktan sonra,o kelimeleri yazıcınız varsa bir kağıda yazdırın .sonra yanınıza koyun. gözünüz kağıtta kelimelerin hepsini yazın arka arkaya.mesela beş dk mı sürdü tekrar başlayın baştan sona yazın bitirin.birkaç kere baştan sona yazın.bu şekilde olsun çalışmanız. ha yazıcınız yoksa ya elinizle kağıda yazın kağıda ,kağıdı yine yanınıza koyun.yada kelimeleri burdan kopyalayın boş bir word belgesine yapıştırın o kelimelere bakın yazarken.kendi yazdığınıza bakmayın.kelimelerin tamamı bitince bakarsınız doğrumu yanlış mı yazmışım diye. yoksa bi yazdığınıza bi yazmanız gerekene bakarsanız başınız döner kafanız karışır hem vakit kaybı olur.

Back