• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

On parmak klavye kullanmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün pazar ders yok ..:teytey::teytey:
bayağa yorulduk ha ne dersiniz.:kahve:.:icecream:
sılacım benim kolarım çok ağrıyor zamanla alışırmıyım dersin..kafamçokkarıştı

kızlar bugün pazar ders yok ..:teytey::teytey:
bayağa yorulduk ha ne dersiniz.:kahve:.:icecream:
sılacım benim kolarım çok ağrıyor zamanla alışırmıyım dersin..kafamçokkarıştı

canım alışırsın hele bi yazış karşındakinle zaman geçiverir bak nasıl hoşuna gidecek. bazen ışık falan kapalı oluyo . gidip açmaya gerek yok. bi yandan tv de bi sahne oluyo . tv seyret yaz bi yandan . hoşunuza gidecek . zevkli gelmeye başlamıştır artık. harfler biraz sıkıcı gelebilir. ama önemli olan onları iyice pişirmek yani pekiştirmek. çatır çatır öttürceksiniz klavyeyi kızlar.Allahın izniyle ve sizin gayretlerinizle tabi.

bilgisayar proglamlari da var bu konu ile ilgili bilen varmi??

arkadaşlar 10 parmak daktilo bilen biri olarak bir şey söylemek istiyorum sizlere, okuduğum kadarıyla Q klavye çalışıyorsunuz, Q klavye Türkçe yazımına oldukça terstir parmaklar çok ama çok zorlanır, Türkçe yazıma en uygun F klavyedir, yani Q klavyede bir elinizin parmaklarını peşpeşe ve çok sık kullanmanız gerekebilir. Genede sizelre kolay gelsin diyorum.

7.gün
ttt ttt ttt sol el işaret parmağı f deydi üst sıradaki t yi de bu parmakla kullanıyoruz sağa açı yapıyoruz.
nnn nnn nnn sağ el işaret parmağı j deydi n yide bu parmakla kullanıyoruz.sola açı yapıyoruz.
şal şak as asa kas kal las aşk asalak ala aka ak aş sasa sal kaş fas fal fak
eş el es ses esef ek kele kel lale leş şef keş sakal sakla ela dede keke iş işlek kalleş eşi is sis gel elişi şiş has hak hal haşhaş ah jale jel jak ilgi masa emek mal makas mil imla kalem mil mal mali maslak sam kalem lam lamel lama ram rem aras ara kara kir şirk lara sara sir sille hara gar ter tam tel tik tak taş tam tan tas ters et hat halat naat nam nil naaş nam nem nal nail şimal kemal ihmal saat sat at et eter ekin tekin namık kemal neslihan nargihan in inilti işlem ikrar karar saran soran satın latin
başlarda yazdığımız kelimelerin artık iyice yerleşmiş olması lazım. onları tekrar edip yeni derslerdeki harflerin olduğu kelimeleri daha çok çalışalım.cümle de kurabilirsiniz artık öğrendiğimiz harflerden.Ali kalem al . Selma gel.ela renk .vb.önce harfleri muhakkak çalışalım .harfler olunce kelimelere geçelim.kolay gelsin.

vala ben çok zorlanıyorum benim klavyem Q bu yüzden mi beceremiyorum acaba:(

Bu arada Kadir geceniz mübarek olsun .dualarınız kabul olsun.Allah sağlıklı ,hayırlı ,huzurlu bir ömür versin aileniz , çocuklarınız,ve sevdiklerinizle. Biz isteriz vermek Allahtan takdir Allahtan. bazen isteriz olur; bazen olmaz. on parmak klavye kullanmayı çok isterdim. çalıştım oldu. f klavye öğrendim önce. tabi işyerinde evde ortak kullanım olunca f yi pek kullanamadım .eşim q ya çok alışık . çok hızlı yazıyor. f deki yöntemi yani sizinle paylaştığım yöntemi kullandım.q klavyeyi bu şekilde öğrendim. benim amacım sizlerin hayatına bir yenilik eklemek , kendinize olan güveninizi arttırmak ,yazı yazarken çok kısa zaman kullanmanızı sağlamak. isteyin yeter yapabilirsiniz. sadece biraz vakit ayırın alışacaksınız.......

vala ben çok zorlanıyorum benim klavyem Q bu yüzden mi beceremiyorum acaba:(
canım tatoşum uğraş gerektiriyor. bir anda olacak bişey değil.ben fyi yani daktiloyu öğrendiğimde 2,5 -3 ay kadar kursa gittim günde 3 saat haftada 5 gün.düşün artık. çok da zorlanmıştım.hem zaten q klavye heryerde var .herkes f ye alışkın değil.kimsenin evinde f görmedim ben.şimdi ben ablama abime gittiğimde de direk yazıyorum.çünkü onların klavyesi de q arkadaşlarımın da öyle . hem bak ben nasıl yazıyorum demek oluyormuş biraz sabır başta yazmıştım.

canım tatoşum uğraş gerektiriyor. bir anda olacak bişey değil.ben fyi yani daktiloyu öğrendiğimde 2,5 -3 ay kadar kursa gittim günde 3 saat haftada 5 gün.düşün artık. çok da zorlanmıştım.hem zaten q klavye heryerde var .herkes f ye alışkın değil.kimsenin evinde f görmedim ben.şimdi ben ablama abime gittiğimde de direk yazıyorum.çünkü onların klavyesi de q arkadaşlarımın da öyle . hem bak ben nasıl yazıyorum demek oluyormuş biraz sabır başta yazmıştım.

haklısın canım..CADIARZU çok çalışmak gerek anladım ...a.s.

bi aycık sabrediverin arkadaşlar sonra kolay .burda bile mesaj yazarken ilerletirsiniz.a.s.

8.ders
üüü üüü üüü sağ el şerçe parmağı ş deydi ü harfini de bu parmakla kullanıyoruz.biraz fazla uzanıyor sağa doğru.
zzz zzz zzz sol el serçe parmak a daydı z harfini de bu parmakla kullanıyoruz.

şal şak as asa kas kal las aşk asalak ala aka ak aş sasa sal kaş fas fal fak
eş el es ses esef ek kele kel lale leş şef keş sakal sakla ela dede keke iş işlek kalleş eşi is sis gel elişi şiş has hak hal haşhaş ah jale jel jak ilgi masa emek mal makas mil imla kalem mil mal mali maslak sam kalem lam lamel lama ram rem aras ara kara kir şirk lara sara sir sille hara gar ter tam tel tik tak taş tam tan tas ters et hat halat naat nam nil naaş nam nem nal nail şimal kemal ihmal saat sat at et eter ekin tekin namık kemal neslihan nargihan in inilti işlem ikrar karar saran soran satın latin zam zum zaten ezine kaz üzüm azim kazım koza üst ülke ünye ülkü hürrem güya rüya
evet arkadaşlar ilk yazdığım kelimeler tekrar yapalım .son iki dersimizi daha çok çalışalım.
yarım saat olsun çalışmanız. biliyorum ü harfi biraz zor . işaret parmağım j deyken parmak aralarım baya açılıyo ü'ye ulaşmak için.
harflerimizin yarısına geldik Allahın izniyle hatta geçtik.kolay gelsin

sılacım ,ben hergün dersleri takip edemez oldum biraz yavaş gitmemiz mümkünmü acaba .diğer arkadaşlar neder .Ara verince'de yetişmekte zorlanırım diye düşünüyorum..iki günlük dersi 1 güne sıkıştırmaya çalışıyorum .Malüm mübarek gün lerdeyiz bayramda yaklaşıyor..
Bayramdan sonra inşallah günlük takip edebilirim.teşekkürler tekrar .sizlerinde kadir geceniz mübarek olsun.Rabbim edilen ibadetlerinizi kabul etsin.(amin)

tamam canım sen iste yeterki bayramdan sonra devam edelim o zaman.

tamam canım sen iste yeterki bayramdan sonra devam edelim o zaman.

Teşekkür ederim canım
o.gif
g.gif
r.gif
e.gif
t.gif
m.gif
e.gif
n.gif
i.gif
m.gif

canım yanlız fırsat buldukça gir muhakkak onbeş dk bile olsa kelimeleri tekrarla araya yaklaşık bir hafta giriyor çünkü baya kolayladık zaten.

ayy ewet sılacım bende yetişemiyorum işe gidip geliyorum bide ramazan olunca zor oluyo bayramdan sonra devam edelim öptüm hepinizi..

ayy ewet sılacım bende yetişemiyorum işe gidip geliyorum bide ramazan olunca zor oluyo bayramdan sonra devam edelim öptüm hepinizi..

tamam canım ama üstüne düşün bak fırsat bulunca çok uzarsa sıkılırsınız.gevşeme olur.hergün az da olsa çalışalım.

çok güzel bir başlık açmışsın canım devam et yazmaya bir çok arkadaş faydalanacaktır eminim sevgilera.s.

arkadaşlar 3 günlüğüne yokum. Bayrama Ankaraya gidiyoruz kısmet olursa,şimdiden bayramınızı kutluyorum..Dönüşte derslerime kaldığım yerden devam etmek istiyorum.

Arkadaşlar Ramazan bayramınızı kutlarım bende. İnşallah güzel geçer bayramımız. Arkadaşlar bayramın ilk gecesi dua etmek çok sevap ve makbuldur. benim için de dua edin. Allah sağlıklı ,huzurlu,mutlu bir ömür versin inşallah.

Back