Olumlu birşeyler duymaya ihtiyacım var

Avatarinin hakkını veriyorsun valla..çözdün iki dakkada Türk filmini
Valla eşim bana senden iyi dedektif olur der hep,ne dersem de eninde sonunda mutlaka çıkar

Ben onu bunu bilmem bence ortada teyze kızının arkadaşı diye biri yok,kocasının aldattığı kişi benim fikrime gore teyze kızının ta kendisi yada senin deyiminle üvey kız kardeş,herneyse artık .

Okudum hepsini ama basini sonunu anladimda ortalarda pekte anlayamadim durumu.
Herneyse, ozur bile dilemiyosa geri donmek olmaz o kesin.

Ya da;
Adamın üvey kızkardeşi teyzesinin kizidir gerçekten.. yani annesi büyütmüştür.. bu kardeş de belli başlı haltlar yiyince; ortaya çıkmasın diye adamı da başka bir arkadaşına ayarttirip kendine suç ortağı etti.. sen susarsan ben de susarim hesabı.. ee foyalari ortaya çıkınca da konu sahibine de çamur atıp ortalığı bulandirmak istediler doğal olarak.. kimbilir??
Konu sahibesinin anlatmadigi eksik parçalar var hala bence..

azcık duyarlı olun,kımsenın suçuna ortaklık etmeyın,gerkeirse görüşmeyi kesın,bizim işyerınde bır usta,fabrıkanın yanında kır kaıdnla görüşüyormuş,kadın bunla görüşmek için çocukları dedeye bırakıp gidiyormuş,bu arda bebeğin bırı kundakda,gitti o ustaya doğrumu deıdm evet dedi,ağbi o çocuklar diğer tarafta karşına dıkılıp tükürmezmi yüzünede,senınde çocukların var ,pisliksin sneın gıbı pisliğe kaıdn çok diye neler ettım,neyse tehdit etti bizim patron falan dahada görüşemedi,sonra işten çıkarıldı,(başka nedenden)...toplumda duyarlı olalım,uyarımızı yapalım,

Oncelikle cok uzun ara ara satir atladim..tam anlymadim.ama karisik iliskier var suan en dogru sey hayatinizi yeniden sekillendirmeniz ve evladinizi unutmamaniz gerekir..zor zamanlar zor seyler yasamissiniz daha guclu olmanizi ve bu dusuncelerden kendinizi uzaklastirin yapicak birsey yok onunuze bakin

Teyze kızından ''hııınnnnnnnnn hııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn'' diye sesler gelmeye başlamış resmen Bide Allah aşkına bu evlilikte artık geriye dönüş olsa ne olur bunca şeyden sonra bu insanlar nası birbirinin yüzüne bakıcak.Ben şok!

Yine uzun olacak ama bebekten dolayı sürekli giremiyorum. Toplu cevap vericem. 2 teyze kızıyla beraber büyümüş eşim kardeş gibi ayni evde. Küçük olan çocukluğundan beri eşime aşıkmış. Bunu ablası bu olaylar sırasında anneme dedi. Eşimle arasında 12 yaş var eşim hep küçük görmüş onu hiç umursamamış kardeş gibi diye. Bahsettiğim diğer kadın gerçekten var. Ben annemin evine gelince kocasının tayini çıkmıştı abileri duyuyor döverek kocasının yanına yolluyor. Küçük bir ilçede yaşıyoruz herkes herşeyi biliyormuş ben en son duydum. İlk olayda sadece benden sakladın seninde bi açığın varda sakladın diye dövdü. Sonra defalarca özür diledi. Düzelecez dedi ama dolduruşa devam ettiler. En sonda bu lanet teyze kızına çok ağır hakaretler ederek evimden kovdum. Kin tutmuş. Eşime sadece romantik takıldık karınında haberi var çocuğa o baktı demiş. Halbuki bana sadece 3 sefer bıraktı. Ondada sadece hastaneye gidiyorum dedi. Şüphelendim hep sordumda. Ama hiç evet demedi. Bu arada gündüz eşim geldi. Meğer bayanla bu iki teyze kızının evinde sadece 6 sefer görüşmüşler. Bayana telefonda 'küçük olan teyze kızıyla samimiyet kur eşimde gitmismi öğren' diyor. Oda bunlara gelip anlatmış. Resmen komplo kurmuşlar arkamdan. Ses kaydına almışlar. Diyormuşki abimden korkmasam onada ayarlardım. Çok istedi romantik takılacak birini ama ben engelledim diyormuş. Eşime dinletiyor bayan. Eşim delirmiş bunlara patlamış. O olaylar sırasında teyze kızları evine çağırıyor. Eşimde gitmiş. Hatta birinde teyze kızı anahtarını teklif etmiş gelin benim evimde buluşun demiş. Eşim bunuda duyunca kapıyı çarpıp çıkmış. Ben hamileyim diye söylememiş. Dogumdan sonra ben rahatsızlanınca ilgilenmedi. Olay patlak verdi. Şimdi eşim 'gururuma dokundu söyleyemedimde içim şişti, hamileydin, üstelik kardeş dediklerim öyle şeyler dediki gözüm döndü' diyor. Bayanla ciddi bir sevgili ilişkisi olmamış bayanın gönlü varmış ama sözde eşim sadece her laf patladığında kafa değiştirmek için konuşmuş. 6 sefer yüz yüze geldik ondada teyze kızlarının evinde hep yüzleşme gibi oldu diyor. Geçen seferde pismanım affettircem kendimi dedim sözümde duramadım yüzüm yok sözler vermeye. bu sefer çok dikkatli olcam hiçbiri hayatımda yok artık dedi. Ama ben yinede kabul etmedim. Yolladım. Biraz daha kafanı topla dedim. Bize biraz daha zaman verdim.
Emzirmek için kafanı toparla diyenler. Doğum sonrası hem rahatsızlık sebebiyle hemde psikolojik olarak sütüm azalmıştı mama verdim. 25 gün çok çaba harcadım ama ne sütüm çoğaldı ne bebeğim emmek istedi. Tümden kesildi. Çok üzgünüm halbuki kızım 2 yaşındayken bıraktık oğlumuda 2 yaşına kadar emzirecektim. Nasip olmadı maalesef.

E önceki konuda sarışın zayıf alımlı bir üvey abladan bahsediyorsun..o kim?

E önceki konuda sarışın zayıf alımlı bir üvey abladan bahsediyorsun..o kim?
iyi okursanız anlarsınız üvey abla değil kardeş. teyzesinin kocası işe yaramazın teki. sürekli içkili gelip hem teyzesini hem kızlarını dövermiş.. bu kızlar sürekli kayınvalidenin evinde kalmışlar. kardeş gibi. hatta birbirlerine kardeşim diye hitap eder öyle tanıtırlar. ama aslı teyze kızı. ilk konuda bahsettiğim sarışın bayan bu eşini aldatan teyze kızı. 2 kızlar.

Durum karışık ama sen bunlardan kaç kurtul canım...ne kadar erken okadar iyi

Kocaniz Bence yediği haltlarin üstünü örtmek için bahane olarak teyze kizinin dediklerini atmis ortaya hamile kadın niye kocasini aldatsin bi insana hamileyken böyle iftira atilirmı bide dayak yemissiniz üstüne olumlu bişey yasamamissiniz ki nasıl olumlu yorum yapılır o adamı donuna kadar soyardim mahkemede bide Özür gerek yokmuş bence ayağına kapansada donmeniz hata olur ne olursa olsun aldatmak bahane arkasına siginilacak bişey degil

okudum durumunuza yaşadıklarınıza üzüldüm gerçekten hiç hak etmemişsiniz bir de siz hamileyken olaylar olmuş :/ eşinizin değişimi de çok tuhaf, insan o yaşta o kadar değişebilir mi? Keşke kendini affettirmeyi başarabilse ama su seefrde siz unutabilir misiniz o kadar şeyi. ihaneti unutamama durumu da sizi mutsuz etmeye yetebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…