- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
- 323
- Konu Sahibi ezelimsin06
-
9 senenin 8 senesi mükemmeldi. son 1 senedir evet mikrop, pislik bir koca. banada olur gibi gelmiyor ama böyle düşününcede canım yanıyor.
cümlenin biriside o teyze kızının da aslında eşinizden hoşlandığı yazıyordu değil mi?belki de ortada teyze kızının arkadaşı diye biri bile yok,bence ortada sadece eşiniz ve teyze kızı var.eşinizin sizi aldattığı kişi aslında teyze kızı olabilir mi.
Oha çok iyi bi bakış açısı.Şuan bende böyle düşündüm.Sonuçta o kadınla bi yüzleşme yok bişey yok.Bide üstüne numara teyze kızına soruluyor zaten,ve düzelten yine teyze kızı.Ne bileyim,banada daha çok kendi g*tlerini toplamaya çalışmışlar gibi geldi.Neyse onun dışında sevgili konu sahibi,sevmeni anlayabiliyorum ama bu adamdan hiççççç birşey olmaz.Birde laf almanın kullanmanın bi çok yöntemi var.8 ay telefonda,ek olarak çilingir sofralarında görüşülmedende olabilirdi.Ki herşeyi bir kenara bırak,eşiniz bir ERKEK.Yani bu kadar fitneyi fesatı çakallığı çukallığı anca bir kadın becerebilir.Adam gibi kuzenini karşısına alıp,size yaptığı gibi onunda boğazını sıkarak pekala öğrenebilirdi herşeyi.Yani bu açıdanda bir sürü seçenek var.Takip ettirmek gibi de olabilir bu mesela.Yani o yüzden özürdilemeside bir o kadar komik olur zaten.Affetmeye gönlünüz varsa bilemem hayat sizin hayatınız.Ama bir daha bu adama asla güvenemeyip bundan sonrada mutlu olamicağınızı bilmenizi isterim.Zaten belliki eşiniz sizden vazgeçeli çok olmuş.Artık sevmiyor.Bu evlilik en fazla çocuklar için yürür onun içinde...
baksaniza her taşın altından teyze kızı çıkıyor ,kocasını aldatan teyze kızı,konu sahibinin kocasının aldattığını güya saklayan teyze kızı,teyze kızının sırrını saklayan konu sahibinin kocası,konu sahibi için sevgilisi yoktu ama bulsam hayır demezdi diyen yine teyze kızı,kocadan suphelenildiginde aranan ve cevap alınan teyze kızı,sürekli laf getirip götüren (bence konu sahibi uyanmasın diye olmayan birisinden bahsediyor )yine teyze kızı.ama ortada teyze kızının sürekli bahsettiği o arkadaş bir türlü yok görünmüyor,her cümlenin sonunda -miş takısı var,yani tüm bunları anlatan kişi yine yeniden teyze kızı .benim bu teyze kızını gözüm hiç tutmadı .Hakkaten hayamukprenses in dediği gibi başa dönüp okuyunca parçalar birleşti....
numaranın kime ait olduğunu teyze kizi söylüyor (abisi neden ve nasıl rahat yönlendirebilsin ki baska)
Sen annenin evindeyken yine teyze kizi gelip anlatıyor herseyi
Baktılar is sarpa sarıyor hop sana bir iftira...yoksa olay sana neden dönsün ki
E zaten önceden asikmis
Eyvallah olsun çocuğu sana baktirip bunlar mi bulusmus
Konu sahibi gelmeden açıklama yapmadan nedir bilemeyiz ama işte konu sahibi teyze kızı diye bahsettiği kişi üvey kız kardesse, kocasının aldattığı kişi de üvey kız kardeştir o zaman ,kendimi esaslı bir Türk filminin içinde gibi hissettim bir an.Olay teyze kizi da değil hanımlar "180 boyunda zayıf beline kadar sarı saçları olan bi üvey KARDEŞ"
Hatun yazmış ilk konularında eşimin üvey kardeşi,eşi şehir dışında görevli ama o burda diye....
Asıl kahraman üvey kardesmis...ortada teyze kizi falan yok yani...
burda diyor ya Özür bile dilemedi ama adam ayaklarına kapanmış,kV demiş evini yenilettir gelinim,aklı başına gelsin...Adam baştan aşağı Çeyiz duzer gibi ev yapmış full...yani bilemedim onun mesajları
Bazı üyeler eski mesajlarını uçan murekkeple mi yazdıklarını düşünüyorlar anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?