- 10 Nisan 2014
- 42.387
- 113.634
- 798
- Konu Sahibi neversayneverguys
Yeni üye olarak ne görmüş olabilirsiniz. Bunca yıl bizler neler okuduk nelerBurda okudugum konularin bir tık üstü gelmez artik diyorum , geliyoo her defasında maşallah…

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni üye olarak ne görmüş olabilirsiniz. Bunca yıl bizler neler okuduk nelerBurda okudugum konularin bir tık üstü gelmez artik diyorum , geliyoo her defasında maşallah…
20.haftayi gectiyse dusmez artik, rahat olun mu demeliyim uzulmeyin mi demeliyim, umutlanmayın mi demeliyim bilemedim, kafam karisti su an.Düşme ihtimali var
Bebek ben geliyorum demiş. Bu konuda tuhaf olmayan tek kişi o bebek. Sağlıkla doğsun20.haftayi gectiyse dusmez artik, rahat olun mu demeliyim uzulmeyin mi demeliyim, umutlanmayın mi demeliyim bilemedim, kafam karisti su an.
Birde acil taktik istemis, ne icindi acaba.Bebek ben geliyorum demiş. Bu konuda tuhaf olmayan tek kişi o bebek. Sağlıkla doğsun
Valla +18 se o taraklarda bezim yok. Beni elesin konu sahibiBirde acil taktik istemis, ne icindi acaba.
E desinler? Sen kendini bilmiyor musun? Kocan da biliyor. Şimdiden ne derler diye hareket etmeye alışırsan kendine ait bir hayatın olmazDüşündüğünüz gibi bir aile ortamı yok kaos dolu ne yapsan olay olacak bi aile düzeni ben şimdi hamile kalsam herkes bilerek yaptı özendi yaptı der
Çok doğru şu an kaldıramıyorum o zaman tamamen çökerimBence eğer bi çocuk sahibi olmayı istiyorsanız korunmayın. Ama sırf bu yarışa istemsiz çekilmenin etkisiyse kesinlikle yapmayın. Hatta ben şu görüşteyim. 25 yaşında yazıyo yaşınız. Eşiniz kaç yaşında? Gençsiniz. Bol bol vaktiniz var. Bu kadar kaos dolu bi ailenin içine girip adapte olmayı, herkese nasıl davranacağınızı öğrenmeden, eşiniz bu kaosun içine sizi sürüklemeden işlerini ve aile ilişkisini yürütmeyi öğrenmeden bence çocuk yapmayın. Yani her hafta görüyorum illa ki diyosunuz. Gitmeyin o zaman gerekirse? 1 hafta konuşur 2 hafta konuşurlar. Sonra kabullenirler. Bu kaos sizi hamile ve lohusayken fena tekmeler.
Malesef gerçekler bunlarÇok doğru şu an kaldıramıyorum o zaman tamamen çökerim
Hahhhhaaaha bacım bu neKızlar biraz yzun olacak ama fikirlerinize ihtiyacım var. bizim uzun yıllar ilişkimiz varken eşimin abisi bizim nişanlandığımız ay hemen birini bulup kör kütük aşık olup bizden bir hafta önceye nişan sıkıştırıyor. İki ay arayla düğün yapıyoruz. Ve bu iki düğünüm bir arada olması vs iki tarafı çoook yıpratıyor ben onların böyle bişeyi olduğunu bilsem bir sene sonra nişan yapardım ama bizim sözümüzden sonra abisi sevgili yaptığı için artık biz yola çıkmıştık beklemesi gereken onlardı. sonra ikimizde evlendik işte eltim bana sürekli kayınvalidemin ondan çocuk beklediğini söylüyor çok sinirleniyomuş daha yeni evlendim ben daha kendime bakamıyorum çocuk asla düşünmüyorum bir sene diyip duruyor. İlk kim çocuk yaparsa kayınpeder ödül verecekmiş bizi yarıştırmaya çslışıyolar buna mı kanıcaz biz diyip beni hep gazladı. Eğer onların demesiyle çocuk yapacaksan sen de çpcuğuna yazık diyip duruyo bana ben de korunmuyodum olursa olur diyodum. Meğer bu benim korunmadığımı bildiği için bizim düğünden sonra korunmayı bırakmış hep istiyomuş olmamış ama ben yapmayayım diye bana demiyor arkadan iş çeviriyo bana çocuğun zorluklarını anlatıp kendisi yapıyor:) şimdi 4 aylık hamileymiş yeni öğrendim:) ben de korunmaya başladım kesinlikle aynı anda çocuk sahibi olmak istemiyorum. Eşim bana kızıyor onlar için niye erteliyoruz diyo. İnatlarına yapalım onlarda düğünde bizim planlarımızı bozdu bizde çocukta onların bozalım onlar gibi nasip böyleymiş diyelim diyor. Çünkü eltim şu an aşırı korkuyor bende yaparım diye çok tedirgin sizce ne yapmalıyım onun için planlarımı ertelemeli miyim yoksa bırakayım yapayım kudursun istediğini elde edemesin mi
Mesafe illa görüşmeyerek koyulmaz ki. Kendinizle ilgili özel bilgileri vermeyerek, kendisinin de anlattığı bazı şeyleri duymak istemediğini belli ederek de mesafe koyabilirsiniz. Açık açık ben bu konuları konuşmak istemiyorum demenize de gerek yok gülümseyip geçin bu saçma muhabbetlerde.Maalesef öyle bi şansımız yok her hafta gördüğüm insan aile birbirine çok bağlı işler ortak her hafta en az bir defa toplanılıyor mesafe koymak çok mümkün değil
ÇeyrekTühhh gitti ödül!
Ödül neymiş ki?
Çeyreğe tumanımı indirmem beeÇeyrek![]()
Salladim tabii konu sahibi yazdı mı bilmiyorum da, ne olacak altı üstü, ben kp. olsam trollerdim alın hediye diye, inatla çocuk mu yapilirÇeyreğe tumanımı indirmem bee
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz yahu? İnat uğruna çocuk mu yapılır? İleride çocuğunuza anlatırsınız artık. "Biz seni yapmayı düşünmüyorduk ama o eltim yok mu o eltim, ona inat yaptım len seni" diye. Trajikomik bir konu.İnatlarına yapalım onlarda düğünde bizim planlarımızı bozdu bizde çocukta onların bozalım onlar gibi nasip böyleymiş diyelim diyor.
Gerçekten çok değişiksiniz iki elti de.Çok doğru şu an kaldıramıyorum o zaman tamamen çökerim