Olumlu birşeyler duymaya ihtiyacım var

ay okudum ama paragraf falan olmadığı için beynim cacık oldu kusura bakma.
Şimdi anlamadığım; eşinin teyze kızının evli olduğu halde gizli bir ilişkisi mi vardı? sen bunu bilip sevgilisiyle görüşmeye giderken kadının çocuğuna mı bakıyordun?
öyle bir durum vardıysa içimden geçenleri yazmak istemiyorum....
yoksa eğer saçma sapan iftiralara nasıl kurban gittiniz? ki teyze kızının iftirası varsayımdan ibaret değil mi?
benimle o da gelmiş olsa kesin sevgili yapardı demiş ya hani.
eşinin seni suçladığı konu tam olarak ne?
ortada anlattığına göre senin tarafında dönen bir pislik yok. eşin seni aldatmış, belki de üstünü kapatmak için seni karalayıp suçlu hissettirmeye çalışıyor.
tezye kızı bir şeylerinönde gideni, tam bir pislikmiş. sekiz senede hiç mi farkedemedin? ya da sana iftira attığında neden yüzleştirilmek istemedin?
offf o kadar karışık ki....
bu sorduklarım tamamen benim çıkarımlarım üzerine. bambaşka bir şeyden de bahsediyor olabilirisn bilemiyorum.
ama öyle veya böyle mükemmel bir evliliğimiz vardı diyorsun. kesin nazara geldiniz siz.
allah yuvalarımızı korusun.

Allah yardimcin olsun. cok zor bi durum ne diyecegimi sasirdim ama bu adam pisman degil sadece cocuklarindan ozur diliyor !

Bir kac paragraf koysaydiniz keske, hepsini okudum ama gözlerim kaydi.
Defolsun gitsin bence, tabiiki sevgi bir anda yok olmaz size zor geliyor olmasi cok normal. Fakat size hamileyken yaptiklari bence affedilemez seyler, isterse bin kere özür dilesin, ki adam özür bile dilemiyor. Gercekten defolsun ya.

olaylar ziyagil yalısında geçmiş mübarek,bu ne la,şöför aşçıya aşçı uşağa sonra hepsi uşağa gibi..hamilelik depresyonu,loğusa depresyonu derken şefkatsiz kalmışsınız,böyle bi adamdan değil koca asıl baba olmaz,güçlü durmaya çalışın evlatlarınız için,geçecek bu günler ,her an acı çeken aldatılan bi annedense bu terbiyesizliği kabul etmeyip ayakta duran bir anneyle daha mutlu olur çocuklar..mutlaka bi psikolojik destek alın,geçecek merak etmeyin

Anladigim tek sey esinizin sizi aldattigi.
Ister barisin ister bosanin..hayat sizin hayatiniz..
Hakkinizda hayirlisi olsun

Aldatan bi kadına yardım etmişsin sende, suça iştirak etmişsin. O da seni baya baya aldatmış..

Bence ne kadar seversen sev, bu ilişki laçkalaşmış artık düzelmez, güvenemezsiniz birbirinize.

O nasıl aile ya . Bakkal manava, manav Bahçıvana sonra hepsi uşağa. Yalana bak kuzeni ni öğrenmek için kendini feda etmiş beyefendi. Sorun çözmeye çilingir Sofrası ile başlanıyor.

Cem yılmaz diyor ya "hani marjinal bizdik"

Böyle bir aile içinde çocuk yetiştirmek zor. Ama en azından Özür dilerse bir deneyin. Belki herşey düzelir ama sakın alttan almayın. Kuzeni kendi pisliğini örtmek için sizi öne sürmüş. İçki sofraları kurulmuş tek başı yanan masum da siz ve çocuklarınız olmuş. Adam olsaydı o size gösterdiği şiddeti kuzeni" ona sevgili bulsam hayır demezdi "dediğinde kuzenine neden gösterirdi

9 senenin 8 senesi mükemmeldi. son 1 senedir evet mikrop, pislik bir koca. banada olur gibi gelmiyor ama böyle düşününcede canım yanıyor.

Ne yazık ki zaten en cok buna üzülüyoruz..O harika olduğu gunleri düşünüp kahroluyoruz..Simdilik dua et sakin kalip zamana birak demekten daha gecerli bi tavsiyem kendi adima olmicak..Dile kolay biliyorum ama sabret cok dua et..Bu arada o mükemmel olduğunu düşündüğün günlere dönüp uzulme..vefani gerektigi yerde gerektiği kadar kullan..bu gunlerini de dusun, yasadiklarini da dusun .Kalbini serin tut mantiginla yaklas..rabbim yardimcin olsun..

Son düzenleme:
ben hiç bişey anlamadım

kim kimi sevmiş kimkimle nerede nasıl

ay bu ne !!!

tek anladığım şu zıkım herkesin hayatını mahvediyor hala lök lök içiyolar ha:stop::stop:

ALLAH yardımcınız olsun sizinde

aman yarabbim bu neee ? . kimin eli kimin cebinde belli değil yahu. kaç kurtul sevgisi batsın cnm bi kere bina sallanmış bundan sonra dönersen dahi en ufak bir sarsıntıda yıkılır herşey üstüne ve bu sefer daha çok üzülürsün

cümlenin biriside o teyze kızının da aslında eşinizden hoşlandığı yazıyordu değil mi?belki de ortada teyze kızının arkadaşı diye biri bile yok,bence ortada sadece eşiniz ve teyze kızı var.eşinizin sizi aldattığı kişi aslında teyze kızı olabilir mi.:KK64:

Oha çok iyi bi bakış açısı.Şuan bende böyle düşündüm.Sonuçta o kadınla bi yüzleşme yok bişey yok.Bide üstüne numara teyze kızına soruluyor zaten,ve düzelten yine teyze kızı.Ne bileyim,banada daha çok kendi g*tlerini toplamaya çalışmışlar gibi geldi.Neyse onun dışında sevgili konu sahibi,sevmeni anlayabiliyorum ama bu adamdan hiççççç birşey olmaz.Birde laf almanın kullanmanın bi çok yöntemi var.8 ay telefonda,ek olarak çilingir sofralarında görüşülmedende olabilirdi.Ki herşeyi bir kenara bırak,eşiniz bir ERKEK.Yani bu kadar fitneyi fesatı çakallığı çukallığı anca bir kadın becerebilir.Adam gibi kuzenini karşısına alıp,size yaptığı gibi onunda boğazını sıkarak pekala öğrenebilirdi herşeyi.Yani bu açıdanda bir sürü seçenek var.Takip ettirmek gibi de olabilir bu mesela.Yani o yüzden özürdilemeside bir o kadar komik olur zaten.Affetmeye gönlünüz varsa bilemem hayat sizin hayatınız.Ama bir daha bu adama asla güvenemeyip bundan sonrada mutlu olamicağınızı bilmenizi isterim.Zaten belliki eşiniz sizden vazgeçeli çok olmuş.Artık sevmiyor.Bu evlilik en fazla çocuklar için yürür onun içinde...

Hakkaten ha :KK57: yamukprenses yamukprenses in dediği gibi başa dönüp okuyunca parçalar birleşti....
numaranın kime ait olduğunu teyze kizi söylüyor (abisi neden ve nasıl rahat yönlendirebilsin ki baska)

Sen annenin evindeyken yine teyze kizi gelip anlatıyor herseyi

Baktılar is sarpa sarıyor hop sana bir iftira...yoksa olay sana neden dönsün ki

E zaten önceden asikmis

Eyvallah olsun çocuğu sana baktirip bunlar mi bulusmus :KK57::KK57::KK57:

Oha çok iyi bi bakış açısı.Şuan bende böyle düşündüm.Sonuçta o kadınla bi yüzleşme yok bişey yok.Bide üstüne numara teyze kızına soruluyor zaten,ve düzelten yine teyze kızı.Ne bileyim,banada daha çok kendi g*tlerini toplamaya çalışmışlar gibi geldi.Neyse onun dışında sevgili konu sahibi,sevmeni anlayabiliyorum ama bu adamdan hiççççç birşey olmaz.Birde laf almanın kullanmanın bi çok yöntemi var.8 ay telefonda,ek olarak çilingir sofralarında görüşülmedende olabilirdi.Ki herşeyi bir kenara bırak,eşiniz bir ERKEK.Yani bu kadar fitneyi fesatı çakallığı çukallığı anca bir kadın becerebilir.Adam gibi kuzenini karşısına alıp,size yaptığı gibi onunda boğazını sıkarak pekala öğrenebilirdi herşeyi.Yani bu açıdanda bir sürü seçenek var.Takip ettirmek gibi de olabilir bu mesela.Yani o yüzden özürdilemeside bir o kadar komik olur zaten.Affetmeye gönlünüz varsa bilemem hayat sizin hayatınız.Ama bir daha bu adama asla güvenemeyip bundan sonrada mutlu olamicağınızı bilmenizi isterim.Zaten belliki eşiniz sizden vazgeçeli çok olmuş.Artık sevmiyor.Bu evlilik en fazla çocuklar için yürür onun içinde...

Hakkaten ha :KK57: yamukprenses yamukprenses in dediği gibi başa dönüp okuyunca parçalar birleşti....
numaranın kime ait olduğunu teyze kizi söylüyor (abisi neden ve nasıl rahat yönlendirebilsin ki baska)

Sen annenin evindeyken yine teyze kizi gelip anlatıyor herseyi

Baktılar is sarpa sarıyor hop sana bir iftira...yoksa olay sana neden dönsün ki

E zaten önceden asikmis

Eyvallah olsun çocuğu sana baktirip bunlar mi bulusmus :KK57::KK57::KK57:
baksaniza her taşın altından teyze kızı çıkıyor ,kocasını aldatan teyze kızı,konu sahibinin kocasının aldattığını güya saklayan teyze kızı,teyze kızının sırrını saklayan konu sahibinin kocası,konu sahibi için sevgilisi yoktu ama bulsam hayır demezdi diyen yine teyze kızı,kocadan suphelenildiginde aranan ve cevap alınan teyze kızı,sürekli laf getirip götüren (bence konu sahibi uyanmasın diye olmayan birisinden bahsediyor )yine teyze kızı.ama ortada teyze kızının sürekli bahsettiği o arkadaş bir türlü yok görünmüyor,her cümlenin sonunda -miş takısı var,yani tüm bunları anlatan kişi yine yeniden teyze kızı .benim bu teyze kızını gözüm hiç tutmadı .

Bütün oklar teyze kızını gosteriyor.:KK76:

yamukprenses yamukprenses gzddmrlli gzddmrlli

Olay teyze kizi da değil hanımlar "180 boyunda zayıf beline kadar sarı saçları olan bi üvey KARDEŞ"

Hatun yazmış ilk konularında eşimin üvey kardeşi,eşi şehir dışında görevli ama o burda diye....

Asıl kahraman üvey kardesmis...ortada teyze kizi falan yok yani...
burda diyor ya Özür bile dilemedi ama adam ayaklarına kapanmış,kV demiş evini yenilettir gelinim,aklı başına gelsin...Adam baştan aşağı Çeyiz duzer gibi ev yapmış full...yani bilemedim onun mesajları

Bazı üyeler eski mesajlarını uçan murekkeple mi yazdıklarını düşünüyorlar anlamış değilim :KK12:

Son düzenleme:
Olay teyze kizi da değil hanımlar "180 boyunda zayıf beline kadar sarı saçları olan bi üvey KARDEŞ"

Hatun yazmış ilk konularında eşimin üvey kardeşi,eşi şehir dışında görevli ama o burda diye....

Asıl kahraman üvey kardesmis...ortada teyze kizi falan yok yani...
burda diyor ya Özür bile dilemedi ama adam ayaklarına kapanmış,kV demiş evini yenilettir gelinim,aklı başına gelsin...Adam baştan aşağı Çeyiz duzer gibi ev yapmış full...yani bilemedim onun mesajları

Bazı üyeler eski mesajlarını uçan murekkeple mi yazdıklarını düşünüyorlar anlamış değilim :KK12:
Konu sahibi gelmeden açıklama yapmadan nedir bilemeyiz ama işte konu sahibi teyze kızı diye bahsettiği kişi üvey kız kardesse, kocasının aldattığı kişi de üvey kız kardeştir o zaman ,kendimi esaslı bir Türk filminin içinde gibi hissettim bir an.:confused:

Konu sahibi,ister teyze kızı olsun,ister amca kızı,istersende üvey kız kardeş farketmez,bir evlilikte aldatma ve bu kadar kafa yoran şey varken zaten bu evlilik yürümez.

X