Kızlar biraz yzun olacak ama fikirlerinize ihtiyacım var. bizim uzun yıllar ilişkimiz varken eşimin abisi bizim nişanlandığımız ay hemen birini bulup kör kütük aşık olup bizden bir hafta önceye nişan sıkıştırıyor. İki ay arayla düğün yapıyoruz. Ve bu iki düğünüm bir arada olması vs iki tarafı çoook yıpratıyor ben onların böyle bişeyi olduğunu bilsem bir sene sonra nişan yapardım ama bizim sözümüzden sonra abisi sevgili yaptığı için artık biz yola çıkmıştık beklemesi gereken onlardı. sonra ikimizde evlendik işte eltim bana sürekli kayınvalidemin ondan çocuk beklediğini söylüyor çok sinirleniyomuş daha yeni evlendim ben daha kendime bakamıyorum çocuk asla düşünmüyorum bir sene diyip duruyor. İlk kim çocuk yaparsa kayınpeder ödül verecekmiş bizi yarıştırmaya çslışıyolar buna mı kanıcaz biz diyip beni hep gazladı. Eğer onların demesiyle çocuk yapacaksan sen de çpcuğuna yazık diyip duruyo bana ben de korunmuyodum olursa olur diyodum. Meğer bu benim korunmadığımı bildiği için bizim düğünden sonra korunmayı bırakmış hep istiyomuş olmamış ama ben yapmayayım diye bana demiyor arkadan iş çeviriyo bana çocuğun zorluklarını anlatıp kendisi yapıyor:) şimdi 4 aylık hamileymiş yeni öğrendim:) ben de korunmaya başladım kesinlikle aynı anda çocuk sahibi olmak istemiyorum. Eşim bana kızıyor onlar için niye erteliyoruz diyo. İnatlarına yapalım onlarda düğünde bizim planlarımızı bozdu bizde çocukta onların bozalım onlar gibi nasip böyleymiş diyelim diyor. Çünkü eltim şu an aşırı korkuyor bende yaparım diye çok tedirgin sizce ne yapmalıyım onun için planlarımı ertelemeli miyim yoksa bırakayım yapayım kudursun istediğini elde edemesin mi