Elti meselesi acil taktikkk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar biraz yzun olacak ama fikirlerinize ihtiyacım var. bizim uzun yıllar ilişkimiz varken eşimin abisi bizim nişanlandığımız ay hemen birini bulup kör kütük aşık olup bizden bir hafta önceye nişan sıkıştırıyor. İki ay arayla düğün yapıyoruz. Ve bu iki düğünüm bir arada olması vs iki tarafı çoook yıpratıyor ben onların böyle bişeyi olduğunu bilsem bir sene sonra nişan yapardım ama bizim sözümüzden sonra abisi sevgili yaptığı için artık biz yola çıkmıştık beklemesi gereken onlardı. sonra ikimizde evlendik işte eltim bana sürekli kayınvalidemin ondan çocuk beklediğini söylüyor çok sinirleniyomuş daha yeni evlendim ben daha kendime bakamıyorum çocuk asla düşünmüyorum bir sene diyip duruyor. İlk kim çocuk yaparsa kayınpeder ödül verecekmiş bizi yarıştırmaya çslışıyolar buna mı kanıcaz biz diyip beni hep gazladı. Eğer onların demesiyle çocuk yapacaksan sen de çpcuğuna yazık diyip duruyo bana ben de korunmuyodum olursa olur diyodum. Meğer bu benim korunmadığımı bildiği için bizim düğünden sonra korunmayı bırakmış hep istiyomuş olmamış ama ben yapmayayım diye bana demiyor arkadan iş çeviriyo bana çocuğun zorluklarını anlatıp kendisi yapıyor:) şimdi 4 aylık hamileymiş yeni öğrendim:) ben de korunmaya başladım kesinlikle aynı anda çocuk sahibi olmak istemiyorum. Eşim bana kızıyor onlar için niye erteliyoruz diyo. İnatlarına yapalım onlarda düğünde bizim planlarımızı bozdu bizde çocukta onların bozalım onlar gibi nasip böyleymiş diyelim diyor. Çünkü eltim şu an aşırı korkuyor bende yaparım diye çok tedirgin sizce ne yapmalıyım onun için planlarımı ertelemeli miyim yoksa bırakayım yapayım kudursun istediğini elde edemesin mi
Eltilerin savaşı filmi aklıma geldi de kimse için planınızı ertelemeyin.Herkes kendi çocuğuyla ilgilenecek sonuçta.Ayrica geç getirince eltiniz teşekkür edip bağrına basmayacak sizi.

Kızlar biraz yzun olacak ama fikirlerinize ihtiyacım var. bizim uzun yıllar ilişkimiz varken eşimin abisi bizim nişanlandığımız ay hemen birini bulup kör kütük aşık olup bizden bir hafta önceye nişan sıkıştırıyor. İki ay arayla düğün yapıyoruz. Ve bu iki düğünüm bir arada olması vs iki tarafı çoook yıpratıyor ben onların böyle bişeyi olduğunu bilsem bir sene sonra nişan yapardım ama bizim sözümüzden sonra abisi sevgili yaptığı için artık biz yola çıkmıştık beklemesi gereken onlardı. sonra ikimizde evlendik işte eltim bana sürekli kayınvalidemin ondan çocuk beklediğini söylüyor çok sinirleniyomuş daha yeni evlendim ben daha kendime bakamıyorum çocuk asla düşünmüyorum bir sene diyip duruyor. İlk kim çocuk yaparsa kayınpeder ödül verecekmiş bizi yarıştırmaya çslışıyolar buna mı kanıcaz biz diyip beni hep gazladı. Eğer onların demesiyle çocuk yapacaksan sen de çpcuğuna yazık diyip duruyo bana ben de korunmuyodum olursa olur diyodum. Meğer bu benim korunmadığımı bildiği için bizim düğünden sonra korunmayı bırakmış hep istiyomuş olmamış ama ben yapmayayım diye bana demiyor arkadan iş çeviriyo bana çocuğun zorluklarını anlatıp kendisi yapıyor:) şimdi 4 aylık hamileymiş yeni öğrendim:) ben de korunmaya başladım kesinlikle aynı anda çocuk sahibi olmak istemiyorum. Eşim bana kızıyor onlar için niye erteliyoruz diyo. İnatlarına yapalım onlarda düğünde bizim planlarımızı bozdu bizde çocukta onların bozalım onlar gibi nasip böyleymiş diyelim diyor. Çünkü eltim şu an aşırı korkuyor bende yaparım diye çok tedirgin sizce ne yapmalıyım onun için planlarımı ertelemeli miyim yoksa bırakayım yapayım kudursun istediğini elde edemesin mi
Yorumlar çok komik 😜 eltiyle neden bu kadar içli dışlısın onu anlamadım da ben şeyi merak ediyorum büyük ödülü 👀

Aklıma Eltilerin Savaşı filmi geldi, çocuk gibisiniz…. 😂😆 bence bu karar eşinle sana ait olmalı , eltine göre mi hayatını yaşayacaksın?? Bu okul zamanı da devam eder, yok eltim şu koleje verdi ben de şu koleje mi versem gibi 🫣 çok yorucu valla 😬

Vay be bazı yerlerde de böyle hayatlar var işte. Ergenlerin evcilik oyunu gibi.

Bende görümcemle iki ay arayla evlendim. Evet biraz zor oldu ama halledildi. Sonra ben hamile kaldım 2 ay içinde o da hamile kaldı. İkimiz de kız doğurduk ikiz gibi oldular 13 senedir en yakın arkadaşlar kuzen olarak. Herkes görümceme gelini mi kıskandın falan dediği için üzüldü. 2. Çocuk istediğim zaman o da istiyormuş dedi ki birimiz erteleyelim. Tamam dedim 6 ay erteledim. Olmadı çocuk. Ben hamile kaldım 2 ay sonra yine hamile kaldı 😂😂 bu sefer de iki oğlan doğurduk.
Kuzenler birbirlerini öyle bir seviyorlar ki. Her fırsatta bir aradalar iyi ki böyle doğmuşlar.

Ha lüzumsuz insanlar kıskandın mı yaptın sen de diye konuşuyorlar görümceme ama bu nasip işi biz ikimiz de biliyoruz. Velev ki benden bu haberi aldığında hevesi gelip de yapmış da olabilir. Aynı konuya “heves” ve “kıskançlık” demek iki farklı bakış açısıdır.

İşin özü siz sürekli karşılıklı s.dik yarıştırır gibi devam ederseniz ömür bitmez. Kendi hayatınıza kendi isteklerinize odaklanın

Maalesef öyle bi şansımız yok her hafta gördüğüm insan aile birbirine çok bağlı işler ortak her hafta en az bir defa toplanılıyor mesafe koymak çok mümkün değil
Sizin çocuk yarışından daha büyük sorununuz var. Tipik, evlendiğini sanan ama ailesine ek bir kişi daha getiren erkek modeli. Dur tahmin edeyim aile apartmanı derdi de var değil mi? Ben yerinizde olsam tüm malı mülkü üstüne yapacağız deseler bile korunmaya devam ederim. Ailenin zihniyet belalı ve kocam da maddi manevi onlara bağımlı. Kocanız da yarışıyor sadece elti değil. İlk torunu biz verelim kafasını sadece onlar yaşamıyor. Elti denilen kişiyle mahrem hayatınızı konuşmaya kim mecbur ediyor sizi? Neyin ne zaman olacağına eşimle karar veririz, sormazsanız memnun olurum diyip kenara çekilmek yerine izahat veriyorsunuz.

Yanlış anlamayın ama bu ne ergen ergen haller. Çocuk yapmanın yarışı mi olur. Eşiniz sizde hala cocuksunuz yaş kaç sizlerin.

Şırınga yöntemini duymuş muydunuz? Rahimden hızlıca ittirirseniz, bikac hafta da erken dogurursaniz bence hâlâ birinciliğe oynayabilirsiniz

Tövbe tövbe..ne saçma bir ilişkiniz var eltinizle..siz çocuklarida yaristirirsiniz sürekli.. gereksiz hareketler çocukça..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X