Olumlu birşeyler duymaya ihtiyacım var

Avatarinin hakkını veriyorsun valla..çözdün iki dakkada Türk filmini :KK70:
Valla eşim bana senden iyi dedektif olur der hep,ne dersem de eninde sonunda mutlaka çıkar :KK53:

Ben onu bunu bilmem bence ortada teyze kızının arkadaşı diye biri yok,kocasının aldattığı kişi benim fikrime gore teyze kızının ta kendisi yada senin deyiminle üvey kız kardeş,herneyse artık .

Okudum hepsini ama basini sonunu anladimda ortalarda pekte anlayamadim durumu.
Herneyse, ozur bile dilemiyosa geri donmek olmaz o kesin.

Valla eşim bana senden iyi dedektif olur der hep,ne dersem de eninde sonunda mutlaka çıkar :KK53:

Ben onu bunu bilmem bence ortada teyze kızının arkadaşı diye biri yok,kocasının aldattığı kişi benim fikrime gore teyze kızının ta kendisi yada senin deyiminle üvey kız kardeş,herneyse artık .

Ya da;
Adamın üvey kızkardeşi teyzesinin kizidir gerçekten.. yani annesi büyütmüştür.. bu kardeş de belli başlı haltlar yiyince; ortaya çıkmasın diye adamı da başka bir arkadaşına ayarttirip kendine suç ortağı etti.. sen susarsan ben de susarim hesabı.. ee foyalari ortaya çıkınca da konu sahibine de çamur atıp ortalığı bulandirmak istediler doğal olarak.. kimbilir??
Konu sahibesinin anlatmadigi eksik parçalar var hala bence..

azcık duyarlı olun,kımsenın suçuna ortaklık etmeyın,gerkeirse görüşmeyi kesın,bizim işyerınde bır usta,fabrıkanın yanında kır kaıdnla görüşüyormuş,kadın bunla görüşmek için çocukları dedeye bırakıp gidiyormuş,bu arda bebeğin bırı kundakda,gitti o ustaya doğrumu deıdm evet dedi,ağbi o çocuklar diğer tarafta karşına dıkılıp tükürmezmi yüzünede,senınde çocukların var ,pisliksin sneın gıbı pisliğe kaıdn çok diye neler ettım,neyse tehdit etti bizim patron falan dahada görüşemedi,sonra işten çıkarıldı,(başka nedenden)...toplumda duyarlı olalım,uyarımızı yapalım,

Oncelikle cok uzun ara ara satir atladim..tam anlymadim.ama karisik iliskier var suan en dogru sey hayatinizi yeniden sekillendirmeniz ve evladinizi unutmamaniz gerekir..zor zamanlar zor seyler yasamissiniz daha guclu olmanizi ve bu dusuncelerden kendinizi uzaklastirin yapicak birsey yok onunuze bakin

baksaniza her taşın altından teyze kızı çıkıyor ,kocasını aldatan teyze kızı,konu sahibinin kocasının aldattığını güya saklayan teyze kızı,teyze kızının sırrını saklayan konu sahibinin kocası,konu sahibi için sevgilisi yoktu ama bulsam hayır demezdi diyen yine teyze kızı,kocadan suphelenildiginde aranan ve cevap alınan teyze kızı,sürekli laf getirip götüren (bence konu sahibi uyanmasın diye olmayan birisinden bahsediyor )yine teyze kızı.ama ortada teyze kızının sürekli bahsettiği o arkadaş bir türlü yok görünmüyor,her cümlenin sonunda -miş takısı var,yani tüm bunları anlatan kişi yine yeniden teyze kızı .benim bu teyze kızını gözüm hiç tutmadı .

Bütün oklar teyze kızını gosteriyor.:KK76:

Teyze kızından ''hııınnnnnnnnn hııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn'' diye sesler gelmeye başlamış resmen :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Bide Allah aşkına bu evlilikte artık geriye dönüş olsa ne olur bunca şeyden sonra bu insanlar nası birbirinin yüzüne bakıcak.Ben şok!

Yine uzun olacak ama bebekten dolayı sürekli giremiyorum. Toplu cevap vericem. 2 teyze kızıyla beraber büyümüş eşim kardeş gibi ayni evde. Küçük olan çocukluğundan beri eşime aşıkmış. Bunu ablası bu olaylar sırasında anneme dedi. Eşimle arasında 12 yaş var eşim hep küçük görmüş onu hiç umursamamış kardeş gibi diye. Bahsettiğim diğer kadın gerçekten var. Ben annemin evine gelince kocasının tayini çıkmıştı abileri duyuyor döverek kocasının yanına yolluyor. Küçük bir ilçede yaşıyoruz herkes herşeyi biliyormuş ben en son duydum. İlk olayda sadece benden sakladın seninde bi açığın varda sakladın diye dövdü. Sonra defalarca özür diledi. Düzelecez dedi ama dolduruşa devam ettiler. En sonda bu lanet teyze kızına çok ağır hakaretler ederek evimden kovdum. Kin tutmuş. Eşime sadece romantik takıldık karınında haberi var çocuğa o baktı demiş. Halbuki bana sadece 3 sefer bıraktı. Ondada sadece hastaneye gidiyorum dedi. Şüphelendim hep sordumda. Ama hiç evet demedi. Bu arada gündüz eşim geldi. Meğer bayanla bu iki teyze kızının evinde sadece 6 sefer görüşmüşler. Bayana telefonda 'küçük olan teyze kızıyla samimiyet kur eşimde gitmismi öğren' diyor. Oda bunlara gelip anlatmış. Resmen komplo kurmuşlar arkamdan. Ses kaydına almışlar. Diyormuşki abimden korkmasam onada ayarlardım. Çok istedi romantik takılacak birini ama ben engelledim diyormuş. Eşime dinletiyor bayan. Eşim delirmiş bunlara patlamış. O olaylar sırasında teyze kızları evine çağırıyor. Eşimde gitmiş. Hatta birinde teyze kızı anahtarını teklif etmiş gelin benim evimde buluşun demiş. Eşim bunuda duyunca kapıyı çarpıp çıkmış. Ben hamileyim diye söylememiş. Dogumdan sonra ben rahatsızlanınca ilgilenmedi. Olay patlak verdi. Şimdi eşim 'gururuma dokundu söyleyemedimde içim şişti, hamileydin, üstelik kardeş dediklerim öyle şeyler dediki gözüm döndü' diyor. Bayanla ciddi bir sevgili ilişkisi olmamış bayanın gönlü varmış ama sözde eşim sadece her laf patladığında kafa değiştirmek için konuşmuş. 6 sefer yüz yüze geldik ondada teyze kızlarının evinde hep yüzleşme gibi oldu diyor. Geçen seferde pismanım affettircem kendimi dedim sözümde duramadım yüzüm yok sözler vermeye. bu sefer çok dikkatli olcam hiçbiri hayatımda yok artık dedi. Ama ben yinede kabul etmedim. Yolladım. Biraz daha kafanı topla dedim. Bize biraz daha zaman verdim.
Emzirmek için kafanı toparla diyenler. Doğum sonrası hem rahatsızlık sebebiyle hemde psikolojik olarak sütüm azalmıştı mama verdim. 25 gün çok çaba harcadım ama ne sütüm çoğaldı ne bebeğim emmek istedi. Tümden kesildi. Çok üzgünüm halbuki kızım 2 yaşındayken bıraktık oğlumuda 2 yaşına kadar emzirecektim. Nasip olmadı maalesef.

E önceki konuda sarışın zayıf alımlı bir üvey abladan bahsediyorsun..o kim?

E önceki konuda sarışın zayıf alımlı bir üvey abladan bahsediyorsun..o kim?
iyi okursanız anlarsınız üvey abla değil kardeş. teyzesinin kocası işe yaramazın teki. sürekli içkili gelip hem teyzesini hem kızlarını dövermiş.. bu kızlar sürekli kayınvalidenin evinde kalmışlar. kardeş gibi. hatta birbirlerine kardeşim diye hitap eder öyle tanıtırlar. ama aslı teyze kızı. ilk konuda bahsettiğim sarışın bayan bu eşini aldatan teyze kızı. 2 kızlar.

iyi okursanız anlarsınız üvey abla değil kardeş. teyzesinin kocası işe yaramazın teki. sürekli içkili gelip hem teyzesini hem kızlarını dövermiş.. bu kızlar sürekli kayınvalidenin evinde kalmışlar. kardeş gibi. hatta birbirlerine kardeşim diye hitap eder öyle tanıtırlar. ama aslı teyze kızı. ilk konuda bahsettiğim sarışın bayan bu eşini aldatan teyze kızı. 2 kızlar.
Durum karışık ama sen bunlardan kaç kurtul canım...ne kadar erken okadar iyi

Kocaniz Bence yediği haltlarin üstünü örtmek için bahane olarak teyze kizinin dediklerini atmis ortaya hamile kadın niye kocasini aldatsin bi insana hamileyken böyle iftira atilirmı bide dayak yemissiniz üstüne olumlu bişey yasamamissiniz ki nasıl olumlu yorum yapılır o adamı donuna kadar soyardim mahkemede bide Özür gerek yokmuş bence ayağına kapansada donmeniz hata olur ne olursa olsun aldatmak bahane arkasına siginilacak bişey degil

Başlıkta belirttiğim gibi olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var. belki yazdıklarım çok uzun olabilir şimdiden özür dilerim. lütfen eleştirmeden önce çok bunalımda olduğumu, artık karar verme yetimi kaybettiğimi bilerek çok kırıcı olmadan yorum yapın. 9 senelik evliliğim sonunda şuan rezalet bir durumdayım sadece bunları haketmedim diyebiliyorum. görücü usulü tanışmış olsakta 10 ay flört sonrası aşkla evlendik. Hemen hamile kaldım bir kızım oldu şuan 8 yaşında. Olaya geçeyim. Geçen sene eşimin teyze kızının sünnetine eşimde bende okadar hazırlık yaptıkki. kardeş gibi büyümüşler herşeyini biz hallettik. sonra düğünde teyzesinin 2 kızı onların arkadaşlarıyla sabaha kadar eşleri olmadan sadece benim eşim varken gece sabaha kadar sohbet muhabbet eğlendik. eşim bir duble, bir duble derken beni sarhoş etti. alışkın olmadığımdan çarpıldım. sesimde hatırı sayılır derece güzeldir türkü ,şarkı, şunu söyle, bunu söylederken o arada eşim sürekli öpmeler sarılmalar. gel görki ortamdaki bayanlardan birisi eşime bana davranışına tav oluyor. ben sarhoş farkında değilim. o gece eşime abi diye hitap ediyor. oda sarhoş olmuş. eşimle teyzesinin kızı evine bırakmak için yola çıkıyorlar. bayan evli. eşi doğuda astsubay olduğu için gitmemiş. burda 2 çocuğuyla beraber kalıyor. eşimde merhameti batsın neye ihtiyacın olursa yardımcı olurum diyerek evine bırakıyor. Biz bu düğünden 2 sene öncesi 2. çocuk için uğraşmaya başladık. Ancak olmadı. Bıraktık uğraşmayı. Düğünden 3-4 gün sonra allah buya ben hamile kalmışım. düğün sonrası birkaç gün içinde eşimin telefonlara şifre konulmaya, gelen mesajlar sürekli silinmeye başladı. faceden bile anlamayan adam whatsapp instagram yükledi. sürekli açık olmaya başladı. Ben 1 aylık hamile olduğumu öğrendim daha 5. gün sabah ekmek almaya gittiğinde telefonunu evde unuttu. Kayıtlı olmayan bir numaradan 'günaydın cnm' msjı. ben hemen teyze kızını aradım. numara kime ait bul dedim. buldu hiç tanımadığımız biri. meğer eşimle konuşmuş eşim çakma isim vermiş bana demesi için konuyu kapat demiş. o düğündeki bayanmış teyze kızının arkadaşı. benim haberim.bile olmadı. Kıyametler koptu .Ben bayanı arattım. bayan eşime adıyla hitap etti. inkar etmedi sadece telde görüşüyorduk. burda bile yaşamıyor dedi o düğündeki olduğunu demedi. sadece bir boşluk dedi özürler affettircem demeler. affettim. hamileydim. 1 ay sonra eve hışımla gelerek teyzesinin evli kızının biriyle beraber olduğunu bilip bilmediğimi sordu. bildiğim halde yok dedim. söyleyen şahıs beraberler ve senin eşine çocuğunu bırakıp gidiyor demiş. doğal olarak inanmadı boğazıma yapıştı ama çabuk sakinleşip bıraktı gitti yattı. bundan sonrası ise tam bir kabus. 2 aylık hamileydim. şuan doğum yaptım. 2 aylık oldu oğlum. doğumuma kadar eve gece 3-4 de küfelik denecek kadar sarhoş gelmeler. sürekli beni teyze kızına afedersiniz p..z.k ile suçlamalar. bildiğimi, çocuğunada baktığımı itiraf ettim. Halbuki sadece 2 sefer hastaneye gidiyorum diye bırakmıştı. ama eşim yinede inanmadı. sendemi gittin ondan sakladın diye bile suçladı beni. Hamileliğim süresince elini bile değmedi . Sarılmadan uyumayan adam bir anda elim değse itekler oldu. Hatta 1 liralık çikolatayı bile çok gördü getirmedi. Dul bir annem var anlatamadım ona. doğuma kadar çekerim sonra düzelir dedim. düzelmedi. Doğumdan sonra bazı rahatsızlıklar dolayısıyla 5 gün 40 derece ateşle hastane hastane gezdim. Neyin var diye sormadı bile. bebeğim 20 günlükken artık yorulduğumu neden böyle olduğunu sordum. yine aynı suçlamalar üstelik bu sefer sen sakladın kesin seninde sevgilin vardı dedi. dayanamadım çıktım geldim anneme. 25 gün durdum. birgün çat kapı teyze kızları geldi. meğer olay eşim taa o düğünden sonra o bahsettiğim bayanla telefonda görüşmeye başlamış. teyze kızı sevgilisiyle yakalanınca inkar etmiş, sonra karınında haberi vardı, bana hep yardım etti hatta benlede geldi gibi bir imada bulunmuş. eşim onu tehtid etmiş sevgilini bırak eşine derim demiş oda bunu tehtid etmiş bende senin o kadınla görüştüğünü söylerim diye. eşimde gerçeğini öğrenmek için o bayanla ilişkiyi ilerletmiş. bayana teyze kızlarını konuşturup ses kaydı aldırmış. teyze kızı çocukluğundan beri eşime aşık olduğunu beni sevmediğini söyleyip eklemiş. onuda götürdüm sevgilisi yoktu ama bulsam yok demezdi. falan demiş. eşim çıldırmış. Riskli hamile olduğum içinde soramamış. ama hayatıda bana zindan etmiş ve kullanıcam gerçeği çıkarcam derken o bayanlada işi ilerletmiş. bayanı bırakmış bi ara. kadın teyze kızını arayıp intihar ettim hem seni hem sevgilini hemde benim eşimi anlattığı bir mektup bıraktığı söylemiş. eşimle teyze kızı evine gitmişler hastaneye götürmüşler. sonraki gün teyze kızı evine çağırmış sabaha kadar içip sızmışlar. sonra ben anneme gelince ortalık karışmış teyze kızıyla birbirlerine girmişler o bunu tehtit etmiş bu onu. meğer anlaşmışlar beraber 4lü evde toplanıp sabahlara kadar içmişler ben hamileyken. eşim ben çıkıp gelince deliriyo teyzesinin damadını arayıp anlatıyo teyzesinin kızıda herşeyi geldi bana anlattı. o bayanın eşinin tayini çıkmış bunlarıda alıp burdan gitmişler 1 ay önce. eşimin ailesi arkamda durdu çocuklarını reddetti. eşimde yüzsüz yüzsüz geldi bir özür bile dilemeden sizi eve götürcem çocuklar var o kadınıda sadece kullandım dedi. pişman değilmiş. vicdanı 1 senedir kafasını duvarlara vura vura ölmüş. özür dilemesi gerektiği 2 kişi varmış oda çocukları ben değilmişim. gönderdim geri. yarın yine gelecekmiş duydum. ama yine özür dilemeyecek biliyorum. eleştirmeyin beni deme sebebim ise bunca olaya haksızlığa yalana rağmen hala seviyorum. ihaneti aklımdan çıkmasada hala gözümde o mükemmel olduğu günler. güvenim sonsuzdu. sürekli öper sarılır jest yapar sevdiğini söylerdi. kızıyla ilgilenirdi. 1 senedir hiç görmedi kızını desem yanlış olmaz. şimdi ayrılma arifesindeyiz bayram sonu tedbir nafakası için dava açıcam. ama hala boşanma açmayı kalbime kabul ettiremedim. yani gururum bir özür bile dilemeyen bu adamı kabullenemiyo. kalbim ise boşanma fikrini düşününce felaket acıyor. bir özür dileseydi pişmanım deseydi affedermiydim bunca yılın hatırına, aşkıma, çocuklarım için bilemiyorum. çok kötüyüm sırtımdan vuruldum dayak yedim iftiraya uğradım. ve bunların hepsi hamileyken oldu. sevgiye şefkate en çok ihtiyacım varken. ama yinede çok sevmişim bu adam sanki başkası. benim eşimi 1 sene önce kaybetmişim gibi canım yanıyor. zamana bıraktım. yapacak birşeyim kalmadı. kafanızı ağrıttım uzun uzun anlattım kimseye diyemediklerimi çok dolmuştum. Okunmasada rahatladım. şimdiden teşekkür ediyorum.
okudum durumunuza yaşadıklarınıza üzüldüm :KK43: gerçekten hiç hak etmemişsiniz bir de siz hamileyken olaylar olmuş :/ eşinizin değişimi de çok tuhaf, insan o yaşta o kadar değişebilir mi? Keşke kendini affettirmeyi başarabilse ama su seefrde siz unutabilir misiniz o kadar şeyi. ihaneti unutamama durumu da sizi mutsuz etmeye yetebilir.

X