- 30 Ekim 2008
- 6.798
- 54
Valla nerede ne okuduğunuzu çok merak ettim insanları meslekleri bu kadar küçümsediğinize göre.Şimdi de fen edebiyatta okuyanları küçümsüyorsunuz siz kimsizni Allah aşkına burnunuz bu kadar kaf dağında? Lütfen yazar mısınız hangi üniv hangi bölüm mera ettim? Ha öss puanınızı 2 ye bölseniz 2 tane öğretmenlik puanu ediyormuş ama şuan söylediğinize göre işsizsiniz hatırlatırım vee o beğenmediğinşz öğretmenlik için formasyon alacağınız söylüyorsunuz ben de bunu anlamıyorum.
Haklısınız kızlar hepinize katılıyorumBugün öğretmen arkadaşlarım da beni yalnız bıraktılar vay benim halime Ben zaten sürekli orda burda ay mesleğim çok zor off puff diye gezinen biriyim. Durup dururken böyle söylerim hep bu konuyu açarım.Şimdi de ben açtım bu konuları.Haklısınız üslubumda iğrenççç ayy nasıl öğretmen olmuşum ben...Ama lütfen sizden ricam,yarın bir gün çocuklarınız öğretmen yapmayın rahat diye.Çünkü onlara da aynı şekilde söyleyecekler,insanın gururuna dokunuyor üzülmesinler...Haklısınız çook haklısınız...Pes..... )
Bak yine gereksiz bi alınganlık. Kimse sizin kişiliğinize laf etti mi ? Siz yatıyorsunuz 3 ay, zaten o gün 7.sınıflardan murata da tokat attınız mı dedi? Siz neden kişiselleştiriyorusnuz ki ? Belki tanısak, bahsettiğimiz gruba bile sokmayacaklarımızdansınızdır. Ama siz de o ait olmayabileceğiniz grup öyle bir yokmuş gibi davranıyorsunuz ki, melseğinizin kolaylıklarını öyle bir kabullenmiyorsunuz kİ, karşımdaki insanın objektif olamayan, dünyaya sadece kendi okulunun penceresinden bakıp, onda da okul bahçesinden başka birşey göremeyen birisi canlanıyor gözümde ister istemez.
Hala aynı yerdeyiz..
Konuyu açan sizin meslektaşınız zaten..
Burada biz bir konu açıp da size laf atmış değil..
Ancak sizin hayatınızdan şikayet ederken karşıt görüşlerin olması sizi neden bu kadar şaşırttı hatta nefret ettiğimizi hissettirdi anlayamadım...
Eğer ki ben de kendi mesleğimle ilgili konu açsaydım emin siz ya da başka bir meslektaşınız veya farklı bir meslek grubundan bir arkadaş gelicek ahhh biz neler yaşıyoruz bir bilsen diye dertlenecek.. İnsan psikolojisi bu! Gerçi siz daha iyi bilirsiniz ya..
Ama her nedense olayı kişiselleştirdiniz o kadar öğretmen tanıdığım var. Sadece birinden duydum; "şükürler olsun maaşım iyi,çalışma saatlerim de çok iyi, bebeme bakabiliyorum,ohh tatile çıkıyoruz" der.. Bakın şükredene hiç bir lafım yok.. .Çünkü gerçekler ortada..
Arkadaşım hep pozitiftir,mesleğinin avantajlarına şükreder..
Umarım siz de benim diğer tanıdığım öğretmenler de o pozitifliği yakalarsınız...
Rica ederim size direk söylediğim bir şey yok..
Ama itiraf edin rahat bir meslekte olduğunuzu..Dünyada kaç meslekte istediği saatler çalışma saati olarak ayarlanıyor..Yada çalışmadığı dönemlerde maaşı tıkır tıkır yatıyor..Ve buna değen ne yapıyor eğitmenlerimiz..
Bir öğretmen kızı olarak ben çok iyi bildiğim ve yaşadığım için bu rahatlığı isterimki kızımda öğretmen olsun..
Ama hakılıyken haksız duruma düşürmesin kendini..Eğitme yöntemim bu olacaktır emin olun.
BİZ ÖĞRETMENLERE NE GÜZEL İŞİNİZ VAR BOL TATİLİNİZ VAR, YATA YATA PARA KAZANIYORSUNUZ DİYENLER HAKLI. AŞAĞIDA ÖĞRETMENLERİN YAPTIKLARI İŞLERİ OKUYUNCA ÖĞRETMENLİĞİN GAYET BASİT BİR MESLEK OLDUĞUNU SİZ DE GÖRECEKSİNİZ.ŞAYET
OKUMAYA DAYANABİLİRSENİZ:
BİR DE BİZ ÖĞRETMENLER ÇOK YORULUYORUZ DERİZ.
ŞUNCACIK İŞ YAPMAKLA HİÇ İNSAN YORULUR MU?????
mesleğiniz zor olabilir yorucudur anlarım çoluk çocuğa laf alatmanın güçlüğünden bahsedilmiş
bi de sahada hastanede çalışan bi sağlık çalışanını düşünün..
düşününkü bu kişi 657 ye bile tabi değil
sizde olan bi çok hakların yanından bile geçmiyo hakları sözleşmeli bi personelden ibaret sıfatı
gelenelerin hepsi hasta stresli hasta yakınlarının çoğu beklemekten gergin her an patlamaya hazır bi bomba.. 7/24 nöbetler can güvenliğin yok denecek kadar az hele ruh hastalığıyla ilgili bi yerde çalışıyosan kelle koltukta. ben şikayetlerimi saymaya kalksam değil 200-500 tane ağır gerekçe sunarım..
evet benim yaptığım işin yanında öğretmenlerinkine bakarsak yan gelip yatıyolar diye vicdanım çok rahat
şekilde söyleyebilirim.
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey sırnaşık şey vereliniortak
:lepi: yerimseniben kaydirigubbakcemile3 :roflol:
mirmirmirmir sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol:
ee bu kişinin yorumları her zaman bu şekilde oluyor arkadaşlar sonrada ortalığı batırıp kendini su üstüne çıkarıyor Çok üzgünüm çoook
geçende eşimle mutlu oluşum onu çok rahatsız etti bana görgüsüz vs dedilmaz:
yusum o senin için yazmamış zaten,yanlış anladın sanırım