- 24 Eylül 2009
- 2.535
- 68
annesi ve babasi ogretmen biri olarak hayatta ogretmen olmam. bi kere cok iyi bir puan almis ogretmenle kiytirik bir puanla gelmis kendini yetistirmemis ogretmen ayni yerde. digerine hakaret gibi. o kadar insani egitiyor belirli bir birikimi ve vasiflari olmali. maasi standart ustu olmali. ama nerde. bransindan bi haber de aliyor ayni parayi isinin ehli sacini supurge eden insanda. kimisi ogrencileri para olarak goruyor soyup sogana ceviriyor. kendini bilen ogretmen dersi derste ogretiyor. hayatta olmam, olmucamda. ogretmen secmede yeterli degiliz. destek cikmada hic yeterli degiliz... tipla tabiki esdeger puan olacak. eline koyun vermiyorlar sursun.. hic kucumsenecek bisi degil. ama cogu kisi kucumsuyor. cunku 100 ogretmenden 1 tanesi adam gibi bilgiye, birikime, kulture sahip oldugu icin. tiye aliyorlar haklilarda..
Upuuuzzuuun bi liste yapmışsınız, bi de tüm öğretmenler bi araya gelmişsiniz ama ben size azcık dışardan baktırıyım o zaman kaydirigubbakcemile3 O kocaman listeyi hangi biriniz yüzde kaçını yapıyor acaba? Ben ilokuldan sonra anadolu lisesinde okudum 7 sene, ama geriye dönüp bakınca hakikaten adam gibi öğretti, işini önemsedi, bana da şunu öğretti, halen aklımda, ya da şöyle iyi bi insandı da bana şöyle örnek oldu diyebileceğim öğretmen sayısı 3ü geçmez. Evet öğretmenlik yan gelip yatmaktır, o yüzden bankacılığı bıraktım, formasyon alıp ingilizce öğretmeni olucam aklinialirimsmile
Upuuuzzuuun bi liste yapmışsınız, bi de tüm öğretmenler bi araya gelmişsiniz ama ben size azcık dışardan baktırıyım o zaman kaydirigubbakcemile3 O kocaman listeyi hangi biriniz yüzde kaçını yapıyor acaba? Ben ilokuldan sonra anadolu lisesinde okudum 7 sene, ama geriye dönüp bakınca hakikaten adam gibi öğretti, işini önemsedi, bana da şunu öğretti, halen aklımda, ya da şöyle iyi bi insandı da bana şöyle örnek oldu diyebileceğim öğretmen sayısı 3ü geçmez. Evet öğretmenlik yan gelip yatmaktır, o yüzden bankacılığı bıraktım, formasyon alıp ingilizce öğretmeni olucam aklinialirimsmile
işte böyle meslekten bihaber olanları da malesef öğretmen yaparlarsa, bazılarına göre öğretmenlik yan gelip yatma mesleği olur. Bu kafayla öğretmen olan yan gelip yatar
Gerçekten öğretmenlerin işi çook zor.
7 yaşından 25 yaşına kadar okumuş bi insan olarak, ve ailesinde 4 adet öğretmen bulunan birisi olarak meslekten bi haber olduğum düşüncesi gaflet, dalalettir, hatta hıyanettir.delikafadulden
7 yaşından 25 yaşına kadar okumuş bi insan olarak, ve ailesinde 4 adet öğretmen bulunan birisi olarak meslekten bi haber olduğum düşüncesi gaflet, dalalettir, hatta hıyanettir.delikafadulden
Anlaşılan 7 yaşından 25 yaşına kadar sadece siz okumuşsunuz,başka kimse okumamış?! Ailenizde 4 tane öğretmen olduğunu söylüyorsunuz ya ilginç!! Onların yüzüne karşı da bu cümleleri kuruyor musunuz? Bankacılığı bıraktım diyorsunuz,formasyon alıp ing öğretmeni olacağım diyorsunuz ama mesleğiniz başka birşey yazıyor.Ne okudunuz siz Allah aşkına merak ettim? Eğer öğretmen olma imkanınız varsa lütfen olun..Gerçi öğrencilerinize yazık olur ama en azından bu mesleği herkesin yapamayacağını görür belki söylediklerinize pişman olursunuz.