Öğretmenlik 'yan gelip yatma mesleği' diyenler

çok haklısınız.
anne babalar yetiştiriyor ama nasıl yetiştiriyor çoğu bir bilseniz...
yaşananları ancak meslektaşlarımın anlayacağını biliyorum.
damdan düşenin halini damdan düşen anlar.

ayrıca tüm gün çalışıp da sabah 8 akşam 8 e kadar msn başında zaman geçirenler de var.

bravo!!!

sana sadece tuhaf düşüncelerin adına gülüyorum silinsem ne olur senin hakeretlerin sürüyor sonuçta sana sadece gülüyor ve gülüyorum

al bu arkadaşları sürtüştün devam et sen böyle

yerimseniben

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

okulun duvarlarını boyamak falan diyo yok artık :) biraz"cık" abartılmamışmı bu liste bayanlar :) hani hiç öğretmen tanıdığımız olmasa yutturacaaanız yani :)

anam tam kavganın üstüne yazmışım habarım yok ohaoldumsmile

okulun duvarlarını boyamak falan diyo yok artık :) biraz"cık" abartılmamışmı bu liste bayanlar :) hani hiç öğretmen tanıdığımız olmasa yutturacaaanız yani :)

Doğu'da ya da köy okullarında öğretmen olanlar boya da yapıyor.Yalan değil.Mesleğine aşık insanlar çok.buyrunnnnnnnnn

malesef öyle değil eğer acil sağlık hizmetlerinde (112 de) çalışıyosanız izin hakkınız var
hastanelerde böyle bi lüks yok malesef. amaç öğretmenleri hedef göstermek değil
güçlükler sadece öğretmenlik mesleğinde yok demeye çalıştığım

Peki neden bir doktora bir mühendise bir hemşireye veya diğer meslektekilere yan gelip yatıyo denilmiyo hepsi işini layıkıyla dört dörtlük mü yapıyo
Neden öğretmenlerin üzerine bu kadar geliniyo hiç anlamıyorum gerçekten. İşinden şikayet eden sadece öğretmenler denilmiş bunu gerçekten inanarak mı söylüyosunuz şaşırdım.Polis arkadaşım var sürekli konuşuruz ve işinden şikayet eder ve bende hak veririm zor iştir yaptıkları.Sırf 2 ay tatilimiz var diye yan gelip yatan olarak anılıyosak yazık gerçekten.En azından okula sınıfa girdiğimizde işimizi yapıyoruz.Sabah 8'den akşam 5'e kadar her türlü online oyunları oynamıyoruz.Memur kuzenim var devlet dairesinde odadaki arkadaşlarıyla birlikte okey oynarlardı.Ben bilgisayar öğretmeni olmama rağmen şu zamana kadar msnimi bile açmamışımdır okulda.
Bi arkadaş babasından bahsetmiş öğretmen olduğu için değil vicdanlı olduğu için iyilik yapmış öğrencilerine.Evet çok doğru bir tespit vicdanlı insan yapar onları her öğretmen öyle değildir.O zaman meslekleri değil de insanları yargılayalım yan gelip yatan diye

benim çalıştığım okulda bütün erkek öğretmenler, müdür, mdr yardımcısı paçaları sıvar okulu yıkarlar iki haftada bir. Okulda bir hizmetli olduğu ve sorumsuz olduğu için temizliğe özen göstermez, pis kalmasın okul diye de öğretmenler yapar bu işi. Öğretmenler odasının temizliğine de biz bayan öğretmenler bakar.

ben limonağacından bahsediyorum canım sizlere lafım yok

canım, miskokulum söyledi de farkettim ben de bana yazmadığını. kusura bakma lütfen.

ya neden bu kadar dramatik hale getirmeye ihtiyaç duyuosunuz ki? tamam doğuda vsde yapan vardır ama siz yapmıyosunuz sonuçta. evinde işinde bilgisayarı olan iyi durumda insanlarsınız. bizim hocalar da anlatırdı, bilmemneredeki inşaatları sırasında şantiyede kendi çalışmış tuğla taşımış diye, o zaman ben de buraya çıkıp "ah anaaammm mimarlara hep tuğla taşıtıyolar, demirini biz döşüyoz betonunu biz döküyoz" diye ağlamamı haklı göstermez sanırım. her meslek güzeldir de zordur da, bu dramatize etme olayı yüzünden öğretmenler biraz antipatik görünüyorlar kusura bakmayın.

olsun canım niye kusura bakayım

niye öğretmenler bu şekilde kendini savunmak zorunda bırakılıyo biliyormusunuz
Çünkü işinizi bilmeyen insanlar yan gelip yatıyosunuz diyorlar
Hiç mimarlara yan gelip yatıyo diyen oldu mu? Yüzünüze karşı birisi deseydi tepkiniz ne olurdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…