ya neden bu kadar dramatik hale getirmeye ihtiyaç duyuosunuz ki? tamam doğuda vsde yapan vardır ama siz yapmıyosunuz sonuçta. evinde işinde bilgisayarı olan iyi durumda insanlarsınız. bizim hocalar da anlatırdı, bilmemneredeki inşaatları sırasında şantiyede kendi çalışmış tuğla taşımış diye, o zaman ben de buraya çıkıp "ah anaaammm mimarlara hep tuğla taşıtıyolar, demirini biz döşüyoz betonunu biz döküyoz" diye ağlamamı haklı göstermez sanırım. her meslek güzeldir de zordur da, bu dramatize etme olayı yüzünden öğretmenler biraz antipatik görünüyorlar kusura bakmayın.
niye öğretmenler bu şekilde kendini savunmak zorunda bırakılıyo biliyormusunuz
Çünkü işinizi bilmeyen insanlar yan gelip yatıyosunuz diyorlar
Hiç mimarlara yan gelip yatıyo diyen oldu mu? Yüzünüze karşı birisi deseydi tepkiniz ne olurdu?
ya neden bu kadar dramatik hale getirmeye ihtiyaç duyuosunuz ki? tamam doğuda vsde yapan vardır ama siz yapmıyosunuz sonuçta. evinde işinde bilgisayarı olan iyi durumda insanlarsınız. bizim hocalar da anlatırdı, bilmemneredeki inşaatları sırasında şantiyede kendi çalışmış tuğla taşımış diye, o zaman ben de buraya çıkıp "ah anaaammm mimarlara hep tuğla taşıtıyolar, demirini biz döşüyoz betonunu biz döküyoz" diye ağlamamı haklı göstermez sanırım. her meslek güzeldir de zordur da, bu dramatize etme olayı yüzünden öğretmenler biraz antipatik görünüyorlar kusura bakmayın.
sıva yaparkenki videomu koyarsam mı ikna olacaksın nedir yani?
bende çok anneye tanık olmuşumdur keşke okullar akşama kadar olsada bu çocuklarla biz baş edemiyoz ögretmenlerini nasıl dinliyolar diyen keşke akşama kadar ouksalarda bize rahat verseler diyen elinizi vicdanınıza koyun bir sınırfta 40ögrenci 40 fikir 40afacan ve bir insan onlarla başediyo tatili devlet veriyo tatille derdi olan devletle kavga etsin madem bedava ögretmenlik yapıyolar başkalarına göre kolayı var arkadaşlar buyrun girin kpssye össye sizde ögretmen olun yan gelin yatın size durun diyen yokki niye ögretmen arkadaşları kırıyonuzki nie her konunnu içinde kkda kavga görüyoz olduyk acaba oruç herkeste ayrı bir gerilim yapıyo sanırsam
ekstrem durumlar her meslekte vardır, bu yüzden herkes bunu yapıyomuş gibi göstermek, o işi o mesleğin olurundan göstermek doğru değil diyorum.
valla çok diyen oldu bacım. bizi de mühendisler hiç sevmez. iki çizik atıp parayı götüren insan gözüyle bakarlar bize. kendi babam makine mühendisi, ben üniversitede okurken "Allah Allah mimarlık zormuş galiba?" diyen bir insan. ki 7 senelik okul hayatımın %40ında okula hiç uyumadan gittim. kendi babama derdimi anlatabilmiş değilim ki başkasına anlatayım, uğraşmıyorum o yüzden. kutsallıksa valla bizimki de kutsal. insanın ilk ihtiyacıdır barınma. mimar da bu ihtiyacı karşılayandır. ama gel gör topluma sor. çizim yapan artizler başka bişi değiliz. ona bakarsan biz de aşağılanıyoruz ama kendimize güvenimiz tam. o yüzden böyle liste yapmaya falan gerek duymuyoruz. fisfisfis
niye öğretmenler bu şekilde kendini savunmak zorunda bırakılıyo biliyormusunuz
Çünkü işinizi bilmeyen insanlar yan gelip yatıyosunuz diyorlar
Hiç mimarlara yan gelip yatıyo diyen oldu mu? Yüzünüze karşı birisi deseydi tepkiniz ne olurdu?
ekstrem durumlar her meslekte vardır, bu yüzden herkes bunu yapıyomuş gibi göstermek, o işi o mesleğin olurundan göstermek doğru değil diyorum.
en rahat meslek öğretmenlik, yata yata olmasa da, diğerleri daha zor :)
ilginç gerçekten ben hiç duymadım mimarlara böyle şeyler söylenildiğini size sadece mühendisler diyomuş ama öğretmenlere köydeki çiftçi bile yan gelip yatıyosunuz diyo be canım.Hiçbişey olamazsan öğretmen olursun ne demek bizim de kendimize güvenimiz tam ama dediğim gibi haddi olmayan insanların bile dilinde aynı şey.İşimiz zor evet ama dayanılmayacak gibi değil elbette bizden daha zor meslekler de var biz bunu inkar etmiyoruz.Biz sadece öğretmenliğin üstüne atılan bu çamuru kaldırmaya çalışıyoruz
okulun duvarlarını boyamak falan diyo yok artık :) biraz"cık" abartılmamışmı bu liste bayanlar :) hani hiç öğretmen tanıdığımız olmasa yutturacaaanız yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?