- 30 Nisan 2016
- 3.709
- 4.661
-
- Konu Sahibi MutluBulut_
Onu da şikayet edersiniz diye korkmuştur. Bu mesaj cimerden mi geldi?Sayın başvuru sahibi; başvurunuz ile ilgili başvurunuzla ilgili olarak öğrencimizin sınıf değişikliği yapılmış olup konu İnsan Kaynakları Hukuk bölümüne iletilmiştir.Bilginize
Ben mesaj falan gelir diye bekliyordum baktim 4 ekimde bunu yazmislar. Yani simdi ne olacak bilgisi olan var mi ?
Birde bugun beni en son verdikleri ogretmen aradi kiziniz neden gelmiyor bir sorun mu var diye. Okul degistirdigimizi soyledim. En guzelini yapmissiniz kiziniz icin boylesi daha iyi dedi ve ekledi kusura bakmayin o gun nobetciydim pek iyi bir konusma olmadi. Ben farkettim uzun sure gidemediniz okuldan sanirim rahat edemediniz diye. Birsey olursa istediginiz zaman arayabilirsiniz diye ekledi. Sanki o gun cimciklerim diyen kadin degil baska biriydi
Evet yani simdi bitti mi yeni mi basliyor surecleriOnu da şikayet edersiniz diye korkmuştur. Bu mesaj cimerden mi geldi?
Bitmedi cnm hukuk bölümü sorusturacak olayı.muhtemelen müfettiş atayacaklarEvet yani simdi bitti mi yeni mi basliyor surecleri
İnsallah canim. Diger basvurdugum yerlerden de cevap yok hepsi ayni ilve mem e dustugunden belkideBitmedi cnm hukuk bölümü sorusturacak olayı.muhtemelen müfettiş atayacaklar
Evet soruşturma yapılacak demek oluyor. Çeksinler cezalarını oh!Evet yani simdi bitti mi yeni mi basliyor surecleri
Yaailkokulda bu sene görev yapmaya başlayan bir psikolojik danışmanım. 2 haftadır bir öğrenci ile görüşüyorum, en son çocuğun durumunun beni aştığını farkedip psikiyatriste yönlendirdim. Çocuk aşırı içe kapanık, sınıfta ağzını açamıyor 3.sınıf öğrencisi okuma yazma yok. gmrüşmeler sonunda şunu öğrendim, birinci sınıfta öğretmen tokat atıyor azarlıyor aynı şekilde, çocukta hem sosyal fobi hem okul fobisi başlamış. o sene okula gelmemiş ve sınıf tekrarına kalmış veli isteği ile. Çocuk o kadar stresli ki okulda, haliyle akademik durumda kötü. Demek istediğim duruma müdahale edip sınıf değişikliğine gidin. Çocukta kalıcı hasar kalmasını engellemiş olursunuz.
Verdik. Sonuclari bekliyoruzDilekçe verip şikayet etmezseniz en büyük tokadı siz atmış olursunuz kiziniza
Hak ettiği cezayı alır umarımVerdik. Sonuclari bekliyoruz
konunu n takibindeyim . güzel haberler inşşşVerdik. Sonuclari bekliyoruz