Ogretmenin kizima tokat atmasi

bence siz daha büyük yerlere gididn. müdür, ilçe milli eğitim ,öğretemn hep birlik . mahkemeye gitti bahsettiğim öğretmen sizn oralarda kapatıyorlar. sizizn durum cimerlik ve ya il milli eğitim müdürü. ilçe yapmadıysa oraya. ilgilenmezlerse gazeteye vereceğim de

Basını işin içine kattiginiz an tutusacaklar ve soruşturma açılacak o kadar kişi söyledi izleyeceğiniz yolu siz hala okulla halletmeye çalışıyorsunuz.

Arayın bir haber kanalını okulda şiddet var zor durumdayız vs. anlatın gelirler bence haber bulduk diye. Okulun önünde bir yayın yapın hem onlar rezil olsun, hem de basına yansıyınca meb olaya el atar çabucak çözülür. O öğretmenler de ceza alır umarım.

Arayın bir haber kanalını okulda şiddet var zor durumdayız vs. anlatın gelirler bence haber bulduk diye. Okulun önünde bir yayın yapın hem onlar rezil olsun, hem de basına yansıyınca meb olaya el atar çabucak çözülür. O öğretmenler de ceza alır umarım.
Ben olsan whatsapp ihbar hatlarına yazar atarım

Ama işte konu sahibinin dezavantajı ,elinde şiddete uğradığına dair veri yok. hadi kanıtla deseler kimse sahit olmak istemiyo demişti. Darp raporu da yok bildiğim kadarı ile

Ama işte konu sahibinin dezavantajı ,elinde şiddete uğradığına dair veri yok. hadi kanıtla deseler kimse sahit olmak istemiyo demişti. Darp raporu da yok bildiğim kadarı ile
İşte konuyu açtığı gün o yüzden burda kaç defa git karakola şikayetçi ol polisle gidin darp raporu alın dendi ama konu sahibi pasif kaldı bence malesef

Konu sahibi ne yaptınız?
Bir kac dakika once bin bir ugrasla kaydi yapildi. Adres degistirdik ama yetmedi olayi biliyorlar ya inanilmaz birsey herkes cikar pesinde.. mecburlar diyorlar.. neyse istedikleri oldu kayit yapildi. Sanki suclu biziz bizde ugrasmak istemeyiz vs diyorlarmis 🤦‍♀️ diyorum ya biliyorlar oraya mecbur kaydettircez tek okul kaliyor oda berbat cunku. Esimle kizim gitti ben gitmedim. Cunku minigim bu surec sonunda yorgun dustu ve atesi var 😟 gercekten oturdugm bu semtten nefret ediyorum

Bir kac dakika once bin bir ugrasla kaydi yapildi. Adres degistirdik ama yetmedi olayi biliyorlar ya inanilmaz birsey herkes cikar pesinde.. mecburlar diyorlar.. neyse istedikleri oldu kayit yapildi. Sanki suclu biziz bizde ugrasmak istemeyiz vs diyorlarmis 🤦‍♀️ diyorum ya biliyorlar oraya mecbur kaydettircez tek okul kaliyor oda berbat cunku. Esimle kizim gitti ben gitmedim. Cunku minigim bu surec sonunda yorgun dustu ve atesi var 😟 gercekten oturdugm bu semtten nefret ediyorum
Çok geçmiş olsun umarım hemen toparlar minnoş.
Ya işte olay onlara nasıl yansıdı bilmiyoruz zor bir durum.
İnşallah herkes için hayırlısı olur.
Olmadı önümüzdeki sene başka yere taşınırsınız diyeceğim ama hiç kolay değil ki bu da.

Geçmiş olsun miniğinize. Kızınız içinde herşey daha güzel olur umarım.

özel olmayacaksa hangi semtte oturuyorsunuz? İstanbul da nefret edilecek semt sayısı az ve bende öyle bir yerde otuyorum merak ettim ondan.

Umarım güzel olur bundan sonrası iyi bir öğretmene denk gelirde. Geçmiş olsun bebeğinize.

Noldu şimdi ben tam anlayamadım. Başka sınıfa-okula mı kaydı yapıldı? O ögretmenle devam etmeyecek değil mi?

Okurken ellerim titredi sinirden. Hele olayı anlatırken hafifçe tekrar vurması beni delirtirdi herhalde gözüm döner bi yumruk çakardım gözüne it herifin. Bilemiyorum okul değiştirir ama unutamayacağı bir ders verirdim bi daha hiçbir çocuğa bırak vurmayı dokunamazdı bile

Kizlar berbat bir durumdayim yasadigim surecin en zor gunh bugundu. Bebek arabasi almadan ciktim guya psikologtan sonra taksiye binip eve donecektim. Sabah 9 a dogru ciktigim evden anca dondum. Bebegim ememedi uyuyamandi ac kaldi iki cocugunda sefil. Raporu aldim tamam dedi ama sizde vazgececeksiniz. Dedim vazgevmem sonra birde rehber ogretmeni bekleyin 2 de gelcek ddi tamam dedim. Ok sinif degisti bizi verdigi ogretmenin bir ogrencisi ondan sikayetciymis o onu istemiyormus takas yapiliyormussss. Ogretmenden sikayetci dusunun. Ogretmen kizima bak x burda konusursan o sinifta yasadiklarini yine yasarsin dedi dedim hocam rehber ogretmende asla oyle birsey olmayacagini anlatin dedi siz neden boyle soyluyosunuz. Ben cimciklerim diyo 😮 burda da ayni seyi yasarsa sorun cocugunuzda diyo. Dedim Allah katinda gunahi bile olmayan cocugun ne sorunu olabilir. Ben tuvalete gondermem soyliyim diyo 🤦‍♀️ agla agla okulda helak oldum mudurrr ben vazgec demedim banane diyo simdide. Bir tane iyi ogretmen varmis onun icin gecen sene 6 bin almislar bir kisi dedi dusunun gerisini..
Hayatimda yasadigim en kotu gundu..
Tasinmak gitmek istiyorum buradan.. Lanet olsun..
Buraya iyi diye adres degistirek gelmistik. Servisle gidiyor birde servis parasi oduyoruz. Ben bunun icin mi yaptim butun bunlari.. Nasil birsey bu..
Yarin sabah anaokuluna gittigi okula gidicez nakil alirlar mi bizi 😔 Dilerim bana yasattiklarini yasamadan olmesinler. Eger bu okuldan kurtulursam kalan surec icin desteginizi yine alirim 😔 Cook berbat haldeyim butun okulda agladim igrenc bir haldi lanet olsun
Alın çocuğu acilen bu okuldan,şikayetlerden de vazgeçmeyin lütfen. Bakın yeni gideceği öğretmen bile apır sapır konuşuyor zira şartlanmış en başında.inanın hiç hayırlı olmayacak gibi.
Diğer okula alırlar dilerim de kurtulur çocuk.

Çok geçmiş olsun umarım hemen toparlar minnoş.
Ya işte olay onlara nasıl yansıdı bilmiyoruz zor bir durum.
İnşallah herkes için hayırlısı olur.
Olmadı önümüzdeki sene başka yere taşınırsınız diyeceğim ama hiç kolay değil ki bu da.
Amin insallah. Evet gercekten su donemde cok zor ama keske
Geçmiş olsun miniğinize. Kızınız içinde herşey daha güzel olur umarım.

özel olmayacaksa hangi semtte oturuyorsunuz? İstanbul da nefret edilecek semt sayısı az ve bende öyle bir yerde otuyorum merak ettim ondan.
Ozelden yazdim 😊 sagolun
Umarım güzel olur bundan sonrası iyi bir öğretmene denk gelirde. Geçmiş olsun bebeğinize.
Sagolun insallah 🤲
Noldu şimdi ben tam anlayamadım. Başka sınıfa-okula mı kaydı yapıldı? O ögretmenle devam etmeyecek değil mi?
O kadar ugras sonrasi kendisinin kadin versiyonuna verdiler. Ve final baska okulla oldu 😐
Alın çocuğu acilen bu okuldan,şikayetlerden de vazgeçmeyin lütfen. Bakın yeni gideceği öğretmen bile apır sapır konuşuyor zira şartlanmış en başında.inanın hiç hayırlı olmayacak gibi.
Diğer okula alırlar dilerim de kurtulur çocuk.
Evet aynen oyle 😐 oldu zor bela. Ogretmen icinde konustuk ayni sinifta gecen seneden yakin arkadasi var. Sisteme baktigimda beklemede gorunuyor insallah yarinda bir supriz oradan gelmez hayirlisiyla baslar musmutlu bir egitim hayati olur insallah bundan sonrasinda

Bizim nesle öğretmeni vurdu da, dövdü de, sınıf içinde rezil ve rencide de etti. Ana babalar, "haketmişsindir" diyerek konuyu kapattı gitti. Gereksiz bir çekinme ve de saygı vardı çoğu evebeynde. Benim de ilkokul öğretmenim olacak şerefsizin, beni rahatsız eden çocukları şikayet ettiğim için kulağımı çekip kafama fiske yapıştırmışlığı, bu sırada da dişlerinin arasından tıslayarak "Sen şikayet memuru musun haa?" demişliği var! Bir kere de durup dururken sınıfta yanımdan geçerken soyadımı söyledi - Kabak Kafalı- soyadımı söyledi.. (Örneğin soyadım Yılmaz olsun, YILMAAZ KABAK KAFALI YILMAAZ diye seslenmişliği var?!) Bakın durup dururken diyorum??Hakaret etti bana ruh hastası...

Yıllar sonra açılan facebookta ilkokul arkadaşlarıyla bir araya geldiğimde, bu iblisin arkasından yardırmıştım. Tabii onları kayırdığı için huzurlu tatliş bir öğrencilik geçiren bazı tipler rahatsız olup afaroz etmişti ama oh olsun.. yine olsa yine yaparım :)) 2-3 ay önce semtte bir tekele girerken bu iblis de içerden çıkıyordu, bayağı yaşlanmış ama yüz aynı hemen tanıdım. Sesli şekilde "Sen hala ölmedin mi be.." diye söylenerek geçtim yanından. Yok arkadaş, hırsımı alamıyorum.. Bakın bunlar size abartılı gelebilir şu anki aklınız ile baktığınızda ama okul hayatına ilk atıldığınız yıllarda öğretmen kavramı çok çok önemli..

Aileme söyledim, ama o öğretmen bişey için kızmıştır sana yavrum deyip geçtiler (o yıllarda anacığım çok pasifti, keza babam da işkolikti)..Keşke bu nesle doğmuş olsaydım.. Demem odur ki, işin peşini bırakmayın. Kimse kimseye tokat atamaz

Bizim nesle öğretmeni vurdu da, dövdü de, sınıf içinde rezil ve rencide de etti. Ana babalar, "haketmişsindir" diyerek konuyu kapattı gitti. Gereksiz bir çekinme ve de saygı vardı çoğu evebeynde. Benim de ilkokul öğretmenim olacak şerefsizin, beni rahatsız eden çocukları şikayet ettiğim için kulağımı çekip kafama fiske yapıştırmışlığı, bu sırada da dişlerinin arasından tıslayarak "Sen şikayet memuru musun haa?" demişliği var! Bir kere de durup dururken sınıfta yanımdan geçerken soyadımı söyledi - Kabak Kafalı- soyadımı söyledi.. (Örneğin soyadım Yılmaz olsun, YILMAAZ KABAK KAFALI YILMAAZ diye seslenmişliği var?!) Bakın durup dururken diyorum??Hakaret etti bana ruh hastası...

Yıllar sonra açılan facebookta ilkokul arkadaşlarıyla bir araya geldiğimde, bu iblisin arkasından yardırmıştım. Tabii onları kayırdığı için huzurlu tatliş bir öğrencilik geçiren bazı tipler rahatsız olup afaroz etmişti ama oh olsun.. yine olsa yine yaparım :)) 2-3 ay önce semtte bir tekele girerken bu iblis de içerden çıkıyordu, bayağı yaşlanmış ama yüz aynı hemen tanıdım. Sesli şekilde "Sen hala ölmedin mi be.." diye söylenerek geçtim yanından. Yok arkadaş, hırsımı alamıyorum.. Bakın bunlar size abartılı gelebilir şu anki aklınız ile baktığınızda ama okul hayatına ilk atıldığınız yıllarda öğretmen kavramı çok çok önemli..

Aileme söyledim, ama o öğretmen bişey için kızmıştır sana yavrum deyip geçtiler (o yıllarda anacığım çok pasifti, keza babam da işkolikti)..Keşke bu nesle doğmuş olsaydım.. Demem odur ki, işin peşini bırakmayın. Kimse kimseye tokat atamaz
Eskiden oyleydi hakkaten 😟 bana vurmamis olsada bizimde oyle bir ogretmen vardi bu olayin ardindan baktim profiline siyasete atilmis 😔

Kizlar ben yarin dedim oyle dusundum ama hala nakil islemi devam ediyor gozukuyor ne zaman ve nasil sonuclanir 😔

X