Ogretmenin kizima tokat atmasi

Yapacağınız şey çok basit gidin ilçe milli eğitim müdürlüğüne hem idareyi hem de o iki öğretmen bozuntusunu şikayet edin. Bununla da yetinmeyin CİMER'e yazın.

ilçe milli eğitime gidin okul değişikliğini oradan talep edin.
İlce milli egitim diye dilekcemi alir hemen cozer mi acaba. Kizimin yeni sinifa kaydi yapilmis. Birde ona gitsin istemiyorum

Amin Allah razi olsun

Amin canim. Okul basarisiyla un salmis bir okul ve basarisi demek ki boyle siddetle oluyor

Çok üzüldüm eşiniz neden uğraşmıyor bunlarla? gerekirse izin alsin. keşke şöyle o iki öğretmen kendi seviyelerinde insanlara denk gelseler de güzel dayak yeseler ağzı burnu dagilsa. çok sinirlendim aptallar okulu kendi kosturcaklari ahir zannediyorlar resmen sahipsiz o çocuklar devlet bir şey yapmadığını göre

Ben direk dalardım adama siz hala devam etse düşük not vermesini düşünmüşsünüz. O an için sağlıklı dusunemediginizi var sayıyorum, esinizin rahatlığına diyecek bir lafım bile yok. Ceza alması için elinizden geleni yapın. Okulu değiştirmeniz yerinde bir karar olmuş. Umarım gelen gideni aratmaz

İlce milli egitim diye dilekcemi alir hemen cozer mi acaba. Kizimin yeni sinifa kaydi yapilmis. Birde ona gitsin istemiyorum
İsterse anında çözer. Sen biraz dik dur sabah milli eğitim müdürüne görüşmek için git .önce güzellikle konuş baktin olmadı ya okul değişecek ya basını getircem de . Büyüt olayı zaten daha ne kadar buyuyecekse...ben burda sinir oldum o öğretmenlerin yaptığı yanına kar kalmasin

bir öğretmen olarak inanamıyorum gerçekten.. küçücük canlara dokunulması gerekirken böyle baskıcı bir eğitimle başarılı olacaksa varsın olmasın o çocuk! çocuğun kalbine ruhuna dokunmuyorsa ne diye öğretmen olmuş acaba? çok yazık.. Küçükken ben de sınıf öğretmenimden daha kötüsünü yaşadım ve gerçekten adamın isimini bile atamıyorum aklımdan hala. kimse çocuğunu yolda bulmuyor hadsizliğe asla tahammülüm yok umarım gereken yapılır mesleğinden men edilir!

Ay resmen hepsi birlik olmuş..
Bunlar gram çocuk psikolojisinden anlamıyor.
Ne demek tuvalete göndermem altına mı yapacak bu çocuk yahu?
Arkadaşlarının yanında onu o duruma mı düşürecekler..
Şu konudan artık güzel haberler almak istiyorum.
Basını salacaksınız bunlara başka yolu yok gibi..

Ağzım açık okudum son yazdıklarınızı bu ne rezilliktir. Ne mal oldukları belliydi keşke bi kayıt cihazıyla falan gitseydiniz ne demek ben cimciklerim. Böyle mi hocam diyip siz cimcikleseydiniz o gerizekalıyı. Resmen başıma ağrı girdi okuyunca.

Okulu müdürü bu öğretmen bozuntularını mutlaka şikayet edin.

Nakil isteyeceğiniz okul adresinize bağlı değilse o iş çok zor. Ama arkadaşı orada demişsiniz. Rica edin onların evine aldırın adresinizi o zman almak zorunda kalırlar.

İnsallah ya insallah. Yarin izin aldi

İnsallah yarin basarabilirz hersey o kadar zor ki. Hem siddet goren biz hemde zorlanan biz
Once okula gidecegiz. Sonra olmazsa adres sorgulatacagiz olursa tanidigin adresine gececegiz insallah hemen olur nakil oda olmazsa eger ilce mem e gidecegiz
Gercekten oyle. Kabus gibiydi neyin icine dustum anlamadim.
İnsallah insallah o gun yarin olur arkadasimla okul kiyafetini nereden alicaz diye telefonda konusurken diger arkadastan mesaj geldi mudur aradinolmuyor diye dedi tam rahatladim derken yine basladik.

Coook sasirdim.gercekten guvenlik falan yok ya yapmaz diyor ama kendi agziyla soyluyor
Ya onunda adresi tutmuyormus kaydi baska okula cikmis nakil olmuslar oyle cok var diyor oda sasirdi

Kaydını alamazsanız göndermek zorunda kalırsanız gizli kamera takın bence. keşke her sınıfta kamera olsa o zaman en küçük söz bile söylemeden gercekten öğretmenlik yapmaya çalışırlar. Kamera olmadığı için rahat davranıyorlar nasılsa kendini savunmayan küçücuk çocukların karsisindalar. çocuklarımız kimlere emanet

Son dakika: Okula gizli kamera yerleştiren veli ceza aldı.. Sebebini böyle açıkladı bunu yapan bir veli varmış. öğretmen, çocuk yalan söylüyor vurmadım diyormus...

Arkadaşlar aranızda hiç basın yayında çalışan felan yok mu? Yrn müdürü arayıp ben felanca basın yayından arıyorum, okulunuzda böyle bir durum yaşanmış bgn oraya gelip okul müdürü olarak sizinle ve de ögrentmenle görüşme yapacağız tarzında konuşsa olay anında çözülür sanki. Aman rezil olacaz olay basına yansıyacak diyip korkudan ve stresten etekleri tutuşur.

Ya da konu sahibi, baktiniz yrn olay istediginiz gibi iyiye gitmiyor ortaya böyle bir laf atabilirsiniz son çare olarak. Basın yayında veya yerel bir kanal ismi verip ... kanalda çalışan bir tanıdığım var, ben olayın oraya taşınmasinı istemiyordum fakat madem durum buna evrildi ben de bu sekilde olayi basina yansitip hakkimi bu sekilde aramaya devam edecegim. Olayin arkasini birakmayacagim bunu bilin gibilerinden emin bir sekilde konusarak tedirgin olmalarini saglayabilirsiniz bence.

Kizlar bu mudurler birbiri ile baglanti kurmus olmasin
Siz müdüre söylediniz mi şu okula nakil aldıracağız diye? Ya da diğer müdüre şu okuldan şu sebeple gelmek istiyoruz dediniz mi? Öyleyse ve iki okul aynı ilçedeyse müdürler birbirini mutlaka tanır. Kesin görüşmüşlerdir.

Hem kızınız hem sizin için çok üzüldüm. Başka okul bölgesinde tanıdık varsa kızınızın adresini degistirip nakil yaptırabilirsiniz sanırım. Eskiden oluyordu şimdi olur mu bilmiyorum. Halasının evinde gösteremez misiniz mesela?

Keske oyle biri ciksa. O okulda artik birseyin cozulecegini sanmiyorum ama kaydimi alayimda sonra devam edecegim orasi icin
Arkadasim anlatmis. Gecen seneden biliyorum bi konusma gecmisti bir tanesi o mudurle arkadasmis iki okul ayni ilcede
Evet kimse koymuyor ve cok yoruldum insallah bugun hersey yolunda gider
Halasi farkli bir ilcede ama bir tanidikla dun gorustuk adresi sorgulatacagiz buyuk ihtimal orasi tutar. Eger tutmazsa gecen seneki velilerle konusacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…