Ogretmenin kizima tokat atmasi

Benim çocuğuma yapılsaydı şikayet etmeyi bırakının dövmüştüm

Perşembe günü bir veliyi gördüm olaydan sonra ilk kez gördüm. Konuşma sırasında öğretmenin ödul aldığını söyledi birinci sınıflar arasında en iyisiymis evet ödül müdür bu durumdan dolayı olumlu etkisi olsun diye vermiş olabilir mi

Olabilir
Müdür he deyip geçer genelde veliye
Öğretmenle pek arasını bozmaz ama bunu veliye de belli etmez

Ama tabi öğretmenin tavrı asla kabul edilemez
Yaptığı şey çok yanlış insanlıga aykırı
Vicdanen rahat ise zaten diyecek söz yok

Eşinizin eğitim görmesi bilinçlenmesi gerekiyor.Bir çocuk kendisini koruyamayan ebeveyne güven duymaz ve bu güvensizlik farklı sorunlara neden olur.
Okul değiştirmek isabetli olmuş

kızım daha küçük ama en korktuğum şeyi yazmışsınız ben şimdiden çocuğum ilk okulda ne yapacak nasıl davranacaklar diye içim içimi yiyor. gereken her yere başvurun şikayet edin.

Böyle egitimciye de arkasında durana da yazıklar olsun. Ben sizin yerinizde olsam Twitter'dan öğretmeni okulu müdürü ifşa ederdim. Soruşturma açılır o şekilde.

O öğretmeni var yaa, devam cümlelerimi buraya yazamıyorum! Tek bildiğim dünyaya geldiğine onu pişman edeceğim ki eşimden bana fırsat kalırsa..

Ne yaptınız mutlubulut hanım, gelişmeler nasıl?

Bende merak ettim umarim iyidir.benimde evladim var.en korktugum okul hayatı

Ne yaptınız mutlubulut hanım, gelişmeler nasıl?

Bende merak ettim umarim iyidir.benimde evladim var.en korktugum okul hayatı

Çok sağolun o süreç ile ilgili bana hiç bir dönüş yok cimer üzerinde de hukuk bölümüne aktarilmisti başka takip yok en son gidip ifade vermistik. Yeni ogretmenimiz şükürler olsun çok iyi.. iyi bir eğitimci ama bu kezde ev sahibi hazirana kadar süre verdi evden çıkmamız için ve civarda resmen ev yok. İnşallah ogretmenimizden ayrılmak durumunda kalmayız.

Uzaklaştığınıza sevindim, umarım hızlıca da gönlünüze göre bir ev bulursunuz En azından başvurularınızı yaptığınız için gönlünüz ferahtır.

Kızınızın okulunu değiştirmenize sevindim öğretmenin tavır ve söylemleri hiç hoş değil siz yine de diğer velileri uyarın temkinli olsunlar işini severek yapan biri değil belli ki iyi eşiniz sakin kalmış ben o adamı döverdim

Çok uzaklaşmamaya çalışın servisle gidecek uzaklıkta olun. Bir kere kayıt oldu adres değişikliği kaydınızı düşürmez. O okuldan mezun olur çocuğunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…