Ogretmenin kizima tokat atmasi

Kızınız derslere girebiliyor mu? Er geç kayıt yapacaklar. Amaç sizi daha fazla sinir etmek gibi. Siz sakin kalmaya çalışın. Süreç umarım en kısa zamanda biter.

Kızınız derslere girebiliyor mu? Er geç kayıt yapacaklar. Amaç sizi daha fazla sinir etmek gibi. Siz sakin kalmaya çalışın. Süreç umarım en kısa zamanda biter.
Evet giriyor. Pazartesi kizim hastaydi gitmedi ben ogretmene evde neler yaptirayim diye sordum. Ogretmen acilen kaydini yaptiriniz dedi. Sali gunude cikista gorustum ogretmen benim icin bir sorun yok fakat burada olan cocuk yok gorunuyor dedi. Siz takipte kalin dedi. Umarim gercekten artik cok bunalimdayim. En son sol gozum patlak verdi kisildi kizardi habire sulaniyor birseyler oldu. Bir an once oh demek rahatlamak istiyorum
cimere yazın herşeyi . bunlarıda ekleyin . gerekirse il milli eğitime gididn .
O kadar yoruldum ki.. bunlari yaparsam daha da yorulacagim ve bunlarla cok sorun yasayacagiz. Tek istedigim kizimin kaydinin yapilmasi ve bir daha yuzlerini gormemek umarim sikayetlerin daha uzumasi gerekmeden yaparlar sunu.

Kayıt işlemi tek tuşa bakıyor. Aslında öğrenci kayıtlı olmadan derse girdiğinde okul idaresi risk almış oluyor. Bu nedenle kayıtlar hemen yapılır normalde. Muhtemelen sizi yormak için yapıyorlar. Ne kötü insanlarmış böyle anlam veremiyorum

Belki prosedür kaynaklı kayıtı yapamiyorlardir. Bence bu durum onlar için de risk. Okula gelen bir cocugyn kaydı yok. Onlar da riske giriyor gibi. Bekleyin ve baskı yapmayın ,aramayın bir süre bence .

Okul size kaydı şu güne sisteme düşer falan gibi bir şey demedi mi… açıklama yapmadılar mı? Nakil sistemi belli günlerde açılıyor bildiğim kadarıyla. Öyle ayın beşinde bir öğrenci, 28inde başka biri gelemiyor. Sistem açıkken başvuran nakil oluyor, tarihi kaçıran bir sonraki ayı bekliyor. Sizi yormak için yapıyorlar yazmışlar ya hayret ettim. yeni okulda neden bunu yapsınlar ne alaka

Bildiğiniz kadarıyla olan kısmı ortaöğretim yalnız. Ortaöğretimde nakil işlemi sadece belirli günlerde oluyor. Ancak ilkokul ve ortaokullarda adrese dayalı kayıt işlemi her zaman yapılır ve karneye üç hafta kala kapanır. Bu durumda yaptığım çıkarıma hayret etmenize de ben hayret ettim doğrusu....
Ayrıca eski okulun yöneticisi ile yeni okulun yöneticisinin iletişimde olduğunu zaten konu sahibi kendisi yazmış görmediniz sanırım.

Evet ben lisede çalışıyorum ama bu sistem herhalde ortaktır diye düşünmüştüm. İkinci paragraftaki bilgiyi görmemiştim neyin iletişimi bu ya, önyargıya kapı açmışlar

Evet ben lisede çalışıyorum ama bu sistem herhalde ortaktır diye düşünmüştüm. İkinci paragraftaki bilgiyi görmemiştim neyin iletişimi bu ya, önyargıya kapı açmışlar
Ben de şu an lisedeyim ama önceden ortaokulda idareci olarak çalışmıştım oradan biliyorum. Bir de müdürlerin garip bir iletişim ağı oluyor.

Konu sahibi ile başından beri konuşuyoruz da bu tür insanlar ile meslektaş olmaktan utandım gerçekten.

Umarım kayıt bir an önce yapılır da arkadaşımız rahatlar. Çok bunaldı haklı olarak.

Belki prosedür kaynaklı kayıtı yapamiyorlardir. Bence bu durum onlar için de risk. Okula gelen bir cocugyn kaydı yok. Onlar da riske giriyor gibi. Bekleyin ve baskı yapmayın ,aramayın bir süre bence .

Kizlarrr yazdiklarinizi okudum ardindan esimi aradim oda tekrar tekrar mudur yardimcisini aradi yine acmayinca msj atti. Mesajdan bir kac dakika sonra baktim kayit yapildi. Ardindan da ogretmenomiz mesaj atti kayit yapilmis diye dakikalik isler icin yaptiklari....
Neyse oyle yada boyle kayit oldu yavrum. Simdi oh diyebilirim insallah.
Sikayet konusu cozumlenmesede ne olursa olsun orada artik. Rahatlamak istiyorum

Kendi oğlum kayıt olmuş kadar rahatladım valla. Şikayet kısmı artık sizden çıktı. Ceza haberini de duyup oh çekeceğiz inşallah

Sizin ve kızınızın adına çok sevindim. Çok mutlu olur umarım yeni sınıfında.

Peki ya geride kalan diger cocuklar? Gercekten böyle ruh hastasi pisliklerin meslekten men edilmesi gerekiyor. elleri kirilsin insallah
Artik geride kalanlar icin sonuc ne olacak bakacagiz. Cocuklara uzuluyorum ama anneleri... Cok tuhaf ama gecen bir tanesini yolda gordum yuzume bakmiyor kadin
Birde evelsi gun mahallede kadinlarin konusmasini duydum farkli bir okulda okuyan cocuklardan bahsediyorlar bizimle alakasi yok tabi.. kadin diyorki bir tane saglam caktik simdi calisiyor derslerini. Yapmak lazim diyip guluyor

Ben Türkiye'de yasamiyorum ama Türkiye'ye geldikce en yakin arkadasimla bu konulari konusur olduk cunku oglu 6 yasinda ve okul öncesi cocugu suan. Kendisi gerekmedikce cocugun ögretmeni ile habelesmeyen yazismayan biri whatsapp i yalnizca güncel sinifla ilgili duyurular icin kullaniyor. Benim cikardigim tek bri sonuc var Allah akli basinda olupta malesef bu sosyal olgunluga ulasamamis sinif velileri ile ugrasmak muhatap olmak durumunda kalan her anneye yardim etsin. Asla cekilecek dert degil. Benim yasadigim yerde asla böyle bir durum yok ögretmen ne karisir ne karistirir ne de ayrimcilik yapar. Siddet zaten buyuk bir tabu. tokadi birakin sesini yükseltse basi büyük belaya girer. taba tabirle "yemez". Aile de evde bir sille vuramaz. Cocuk okulda bunu ima ettigi an sosyal hizmetler evi basar, aileye sormaz bile. sadece cocuga siddet var mi der. var dedigi an cocugu alma yetkisine sahiptir. Ne demek ya evde cocuk dövmek ? sosyal devletin görevi budur.. 18 yasina basmamis her birey ana babasindan önce Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin cocugu olmalidir, cocugun cikarina olmayan davranislarda cocuk koruma altina alinip, travmatik ortamdan uzaklastirilmalidir.Nokta Ama gel gör ki carsi ortasinda gül gibi evlatlarini dövüp bir de cocuk benim be sana ne seni de döverim simdi diyor ahlaksizlar, basima geldi oradan biliyorum.

Kızınızın sknifi değiştirilmemeli
Niye ceza ortam değiştirilerek çocuğa kesiliyor
Öğretmen başka sınıfa verilsin madem
Gerçi bu defada hocalar arası kaos çıkar
Bilemedim
Öğretmenler eskiden bize para küre girerdi bu kadra büyütülecek bişey yok aslında ama bende çocuğuma dokunulsun istemem açıkçası

Kızımın okulunu değiştirdik çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…