- Konu Sahibi MutluBulut_
Bitmeyen bitemeyen bir konu..
27 eylulden bu yana su hayati zindan ettiler resmen. 1 haftanin sonunda eski okul oyalaya oyalaya en nakli onayladi. Son yalanlarinda ayin 13 unden once onaylayamiyiruz demislerdi. Sonra ben ilce memi aradim. Kizima birinci sinif ogrrtmeni siddet uyguladi diye baslayonca direk kizimin adini soyledi biz hukuk bolumune aktardik konuyu dedi. Ben okul nakili onaylamiyor diyince bisey olmaz ne olacak gibi konustu ben bu surecte cocugun okuldan ayrildigi ogrenilince daha kotu olacak diye onaylamiyorlar herhalde diyince ben hemen gorusucem dedi kapatti. Hemen geri aradi ayin 13 unden sonra yapacaklarmis dedi. Fakat o gun baktik onayladilar.. Gel gelelim yeni okula. Mudur yardimcisi ile eski okulun muduru iletisimde bunu biliyorum zaten. Simdid pazartesiden beri bu okul kaydi yapmiyor. Esim aradiginda acmiyolar saka gibi kaynim arayinca aciyorlar kaynim bugun arayip ne zaman kaydi yapacaksiniz diye sorunca terslemis yapariz ne bu acele gibi birseyler diyip kapatmislar. Az once farkli bir ilce mem i aradim. Hangi gerekce ile yapilmiyor ne demek ugrastirilmak bunlar direk yapilacak seyler diyor adam biktim bunaldim gercekten... İlce mem e gidip tekrar burayida sikayet etmek istemiyorum. Ogretmeni sevdik. Vallahi napicaz ya of bilen birsey yazsin bu yeni okul en gec kac gunde yapmak zorunda yani bizi ne zamana kadar oyalayabilir ? Kayit icin istediklerinide aldilar ama yok bilenlerden cevap bekliyorum
Kızınız derslere girebiliyor mu? Er geç kayıt yapacaklar. Amaç sizi daha fazla sinir etmek gibi. Siz sakin kalmaya çalışın. Süreç umarım en kısa zamanda biter.