Ogretmenin kizima tokat atmasi

Bitmeyen bitemeyen bir konu..
27 eylulden bu yana su hayati zindan ettiler resmen. 1 haftanin sonunda eski okul oyalaya oyalaya en nakli onayladi. Son yalanlarinda ayin 13 unden once onaylayamiyiruz demislerdi. Sonra ben ilce memi aradim. Kizima birinci sinif ogrrtmeni siddet uyguladi diye baslayonca direk kizimin adini soyledi biz hukuk bolumune aktardik konuyu dedi. Ben okul nakili onaylamiyor diyince bisey olmaz ne olacak gibi konustu 🤦‍♀️ ben bu surecte cocugun okuldan ayrildigi ogrenilince daha kotu olacak diye onaylamiyorlar herhalde diyince ben hemen gorusucem dedi kapatti. Hemen geri aradi ayin 13 unden sonra yapacaklarmis dedi. Fakat o gun baktik onayladilar.. Gel gelelim yeni okula. Mudur yardimcisi ile eski okulun muduru iletisimde bunu biliyorum zaten. Simdid pazartesiden beri bu okul kaydi yapmiyor. Esim aradiginda acmiyolar saka gibi 🤷‍♀️ kaynim arayinca aciyorlar 🤷‍♀️ kaynim bugun arayip ne zaman kaydi yapacaksiniz diye sorunca terslemis yapariz ne bu acele gibi birseyler diyip kapatmislar.
Az once farkli bir ilce mem i aradim. Hangi gerekce ile yapilmiyor ne demek ugrastirilmak bunlar direk yapilacak seyler diyor adam 🤦‍♀️ biktim bunaldim gercekten... İlce mem e gidip tekrar burayida sikayet etmek istemiyorum. Ogretmeni sevdik. Vallahi napicaz ya of 😟 bilen birsey yazsin bu yeni okul en gec kac gunde yapmak zorunda yani bizi ne zamana kadar oyalayabilir ? Kayit icin istediklerinide aldilar ama yok 🤦‍♀️ bilenlerden cevap bekliyorum 😟

Kızınız derslere girebiliyor mu? Er geç kayıt yapacaklar. Amaç sizi daha fazla sinir etmek gibi. Siz sakin kalmaya çalışın. Süreç umarım en kısa zamanda biter.

Kızınız derslere girebiliyor mu? Er geç kayıt yapacaklar. Amaç sizi daha fazla sinir etmek gibi. Siz sakin kalmaya çalışın. Süreç umarım en kısa zamanda biter.
Evet giriyor. Pazartesi kizim hastaydi gitmedi ben ogretmene evde neler yaptirayim diye sordum. Ogretmen acilen kaydini yaptiriniz dedi. Sali gunude cikista gorustum ogretmen benim icin bir sorun yok fakat burada olan cocuk yok gorunuyor dedi. Siz takipte kalin dedi. Umarim gercekten artik cok bunalimdayim. En son sol gozum patlak verdi kisildi kizardi habire sulaniyor birseyler oldu. Bir an once oh demek rahatlamak istiyorum 😔
cimere yazın herşeyi . bunlarıda ekleyin . gerekirse il milli eğitime gididn .
O kadar yoruldum ki.. bunlari yaparsam daha da yorulacagim ve bunlarla cok sorun yasayacagiz. Tek istedigim kizimin kaydinin yapilmasi ve bir daha yuzlerini gormemek 😔 umarim sikayetlerin daha uzumasi gerekmeden yaparlar sunu.

Evet giriyor. Pazartesi kizim hastaydi gitmedi ben ogretmene evde neler yaptirayim diye sordum. Ogretmen acilen kaydini yaptiriniz dedi. Sali gunude cikista gorustum ogretmen benim icin bir sorun yok fakat burada olan cocuk yok gorunuyor dedi. Siz takipte kalin dedi. Umarim gercekten artik cok bunalimdayim. En son sol gozum patlak verdi kisildi kizardi habire sulaniyor birseyler oldu. Bir an once oh demek rahatlamak istiyorum 😔

Derslere girdiğine göre er geç kayıt yapılacak. Artık siz derin bir nefes alın. Aklı başında bir erkek varsa kayın, yada sizin abiniz gitsin okul müdürü ile konuşsun. Zaten ilk okulda devamsızlıkdan kalma yok. Yok yazılsa birşey olmaz.

27 eylulden bu yana su hayati zindan ettiler resmen. 1 haftanin sonunda eski okul oyalaya oyalaya en nakli onayladi. Son yalanlarinda ayin 13 unden once onaylayamiyiruz demislerdi. Sonra ben ilce memi aradim. Kizima birinci sinif ogrrtmeni siddet uyguladi diye baslayonca direk kizimin adini soyledi biz hukuk bolumune aktardik konuyu dedi. Ben okul nakili onaylamiyor diyince bisey olmaz ne olacak gibi konustu 🤦‍♀️ ben bu surecte cocugun okuldan ayrildigi ogrenilince daha kotu olacak diye onaylamiyorlar herhalde diyince ben hemen gorusucem dedi kapatti. Hemen geri aradi ayin 13 unden sonra yapacaklarmis dedi. Fakat o gun baktik onayladilar.. Gel gelelim yeni okula. Mudur yardimcisi ile eski okulun muduru iletisimde bunu biliyorum zaten. Simdid pazartesiden beri bu okul kaydi yapmiyor. Esim aradiginda acmiyolar saka gibi 🤷‍♀️ kaynim arayinca aciyorlar 🤷‍♀️ kaynim bugun arayip ne zaman kaydi yapacaksiniz diye sorunca terslemis yapariz ne bu acele gibi birseyler diyip kapatmislar.
Az once farkli bir ilce mem i aradim. Hangi gerekce ile yapilmiyor ne demek ugrastirilmak bunlar direk yapilacak seyler diyor adam 🤦‍♀️ biktim bunaldim gercekten... İlce mem e gidip tekrar burayida sikayet etmek istemiyorum. Ogretmeni sevdik. Vallahi napicaz ya of 😟 bilen birsey yazsin bu yeni okul en gec kac gunde yapmak zorunda yani bizi ne zamana kadar oyalayabilir ? Kayit icin istediklerinide aldilar ama yok 🤦‍♀️ bilenlerden cevap bekliyorum 😟
Kayıt işlemi tek tuşa bakıyor. Aslında öğrenci kayıtlı olmadan derse girdiğinde okul idaresi risk almış oluyor. Bu nedenle kayıtlar hemen yapılır normalde. Muhtemelen sizi yormak için yapıyorlar. Ne kötü insanlarmış böyle anlam veremiyorum

Belki prosedür kaynaklı kayıtı yapamiyorlardir. Bence bu durum onlar için de risk. Okula gelen bir cocugyn kaydı yok. Onlar da riske giriyor gibi. Bekleyin ve baskı yapmayın ,aramayın bir süre bence .

Okul size kaydı şu güne sisteme düşer falan gibi bir şey demedi mi… açıklama yapmadılar mı? Nakil sistemi belli günlerde açılıyor bildiğim kadarıyla. Öyle ayın beşinde bir öğrenci, 28inde başka biri gelemiyor. Sistem açıkken başvuran nakil oluyor, tarihi kaçıran bir sonraki ayı bekliyor. Sizi yormak için yapıyorlar yazmışlar ya hayret ettim.😹 yeni okulda neden bunu yapsınlar ne alaka

Okul size kaydı şu güne sisteme düşer falan gibi bir şey demedi mi… açıklama yapmadılar mı? Nakil sistemi belli günlerde açılıyor bildiğim kadarıyla. Öyle ayın beşinde bir öğrenci, 28inde başka biri gelemiyor. Sistem açıkken başvuran nakil oluyor, tarihi kaçıran bir sonraki ayı bekliyor. Sizi yormak için yapıyorlar yazmışlar ya hayret ettim.😹 yeni okulda neden bunu yapsınlar ne alaka
Bildiğiniz kadarıyla olan kısmı ortaöğretim yalnız. 😂😂😂Ortaöğretimde nakil işlemi sadece belirli günlerde oluyor. Ancak ilkokul ve ortaokullarda adrese dayalı kayıt işlemi her zaman yapılır ve karneye üç hafta kala kapanır. Bu durumda yaptığım çıkarıma hayret etmenize de ben hayret ettim doğrusu....
Ayrıca eski okulun yöneticisi ile yeni okulun yöneticisinin iletişimde olduğunu zaten konu sahibi kendisi yazmış görmediniz sanırım.

Bildiğiniz kadarıyla olan kısmı ortaöğretim yalnız. 😂😂😂Ortaöğretimde nakil işlemi sadece belirli günlerde oluyor. Ancak ilkokul ve ortaokullarda adrese dayalı kayıt işlemi her zaman yapılır ve karneye üç hafta kala kapanır. Bu durumda yaptığım çıkarıma hayret etmenize de ben hayret ettim doğrusu....
Ayrıca eski okulun yöneticisi ile yeni okulun yöneticisinin iletişimde olduğunu zaten konu sahibi kendisi yazmış görmediniz sanırım.
Evet ben lisede çalışıyorum ama bu sistem herhalde ortaktır diye düşünmüştüm. İkinci paragraftaki bilgiyi görmemiştim🙀 neyin iletişimi bu ya, önyargıya kapı açmışlar

Evet ben lisede çalışıyorum ama bu sistem herhalde ortaktır diye düşünmüştüm. İkinci paragraftaki bilgiyi görmemiştim🙀 neyin iletişimi bu ya, önyargıya kapı açmışlar
Ben de şu an lisedeyim ama önceden ortaokulda idareci olarak çalışmıştım oradan biliyorum. Bir de müdürlerin garip bir iletişim ağı oluyor.

Konu sahibi ile başından beri konuşuyoruz da bu tür insanlar ile meslektaş olmaktan utandım gerçekten.

Umarım kayıt bir an önce yapılır da arkadaşımız rahatlar. Çok bunaldı haklı olarak.

Kayıt işlemi tek tuşa bakıyor. Aslında öğrenci kayıtlı olmadan derse girdiğinde okul idaresi risk almış oluyor. Bu nedenle kayıtlar hemen yapılır normalde. Muhtemelen sizi yormak için yapıyorlar. Ne kötü insanlarmış böyle anlam veremiyorum

Belki prosedür kaynaklı kayıtı yapamiyorlardir. Bence bu durum onlar için de risk. Okula gelen bir cocugyn kaydı yok. Onlar da riske giriyor gibi. Bekleyin ve baskı yapmayın ,aramayın bir süre bence .

Ben de şu an lisedeyim ama önceden ortaokulda idareci olarak çalışmıştım oradan biliyorum. Bir de müdürlerin garip bir iletişim ağı oluyor.

Konu sahibi ile başından beri konuşuyoruz da bu tür insanlar ile meslektaş olmaktan utandım gerçekten.

Umarım kayıt bir an önce yapılır da arkadaşımız rahatlar. Çok bunaldı haklı olarak.
Kizlarrr yazdiklarinizi okudum ardindan esimi aradim oda tekrar tekrar mudur yardimcisini aradi yine acmayinca msj atti. Mesajdan bir kac dakika sonra baktim kayit yapildi. Ardindan da ogretmenomiz mesaj atti kayit yapilmis diye 🥰 dakikalik isler icin yaptiklari....
Neyse oyle yada boyle kayit oldu yavrum. Simdi oh diyebilirim insallah.
Sikayet konusu cozumlenmesede ne olursa olsun orada artik. Rahatlamak istiyorum

Kizlarrr yazdiklarinizi okudum ardindan esimi aradim oda tekrar tekrar mudur yardimcisini aradi yine acmayinca msj atti. Mesajdan bir kac dakika sonra baktim kayit yapildi. Ardindan da ogretmenomiz mesaj atti kayit yapilmis diye 🥰 dakikalik isler icin yaptiklari....
Kendi oğlum kayıt olmuş kadar rahatladım valla. Şikayet kısmı artık sizden çıktı. Ceza haberini de duyup oh çekeceğiz inşallah 😍❤️

Sizin ve kızınızın adına çok sevindim. Çok mutlu olur umarım yeni sınıfında.

Peki ya geride kalan diger cocuklar? Gercekten böyle ruh hastasi pisliklerin meslekten men edilmesi gerekiyor. elleri kirilsin insallah
Artik geride kalanlar icin sonuc ne olacak bakacagiz. Cocuklara uzuluyorum ama anneleri... Cok tuhaf ama gecen bir tanesini yolda gordum yuzume bakmiyor kadin 😮
Birde evelsi gun mahallede kadinlarin konusmasini duydum farkli bir okulda okuyan cocuklardan bahsediyorlar bizimle alakasi yok tabi.. kadin diyorki bir tane saglam caktik simdi calisiyor derslerini. Yapmak lazim diyip guluyor 😟

Artik geride kalanlar icin sonuc ne olacak bakacagiz. Cocuklara uzuluyorum ama anneleri... Cok tuhaf ama gecen bir tanesini yolda gordum yuzume bakmiyor kadin 😮
Birde evelsi gun mahallede kadinlarin konusmasini duydum farkli bir okulda okuyan cocuklardan bahsediyorlar bizimle alakasi yok tabi.. kadin diyorki bir tane saglam caktik simdi calisiyor derslerini. Yapmak lazim diyip guluyor 😟
Ben Türkiye'de yasamiyorum ama Türkiye'ye geldikce en yakin arkadasimla bu konulari konusur olduk cunku oglu 6 yasinda ve okul öncesi cocugu suan. Kendisi gerekmedikce cocugun ögretmeni ile habelesmeyen yazismayan biri whatsapp i yalnizca güncel sinifla ilgili duyurular icin kullaniyor. Benim cikardigim tek bri sonuc var Allah akli basinda olupta malesef bu sosyal olgunluga ulasamamis sinif velileri ile ugrasmak muhatap olmak durumunda kalan her anneye yardim etsin. Asla cekilecek dert degil. Benim yasadigim yerde asla böyle bir durum yok ögretmen ne karisir ne karistirir ne de ayrimcilik yapar. Siddet zaten buyuk bir tabu. tokadi birakin sesini yükseltse basi büyük belaya girer. taba tabirle "yemez". Aile de evde bir sille vuramaz. Cocuk okulda bunu ima ettigi an sosyal hizmetler evi basar, aileye sormaz bile. sadece cocuga siddet var mi der. var dedigi an cocugu alma yetkisine sahiptir. Ne demek ya evde cocuk dövmek ? sosyal devletin görevi budur.. 18 yasina basmamis her birey ana babasindan önce Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin cocugu olmalidir, cocugun cikarina olmayan davranislarda cocuk koruma altina alinip, travmatik ortamdan uzaklastirilmalidir.Nokta Ama gel gör ki carsi ortasinda gül gibi evlatlarini dövüp bir de cocuk benim be sana ne seni de döverim simdi diyor ahlaksizlar, basima geldi oradan biliyorum.

Ogeenciniaba hanimlar.
Kizim 1. Sinifa yeni basladi. 1 haftadir okula servis ile gidiyor. Ogretmen 2. Yada 3. Gundu sanirim gruptan bir kac veli ismi yazdi bu cocuklarin velisi benimle gorussun. Gorustum direk herkesin icinde bu cocuk bir hastalik gecirdi mi dedi😐 cok sasirdim hayir dedim neden boyle birsey sordunuz bakicaz ileride doktora gidebilir dedi. Sasirdim cunku bu gune kadar zeki hemen ogrenen hatta cevrede yeni tanistigi insanlar tarafindan bu anlamda ilgi ceken bir cocuktu. Neyse sonrasinda hanim efendi kiziniz surekli tuvalete gidiyor sonra suyla oynuyor dedi. Bende evde de sik tuvalete gittigini gecen yil bu sebeple idrar tahlili yapildigini temiz ciktigini doktorun bu yaslarda olabilecek birsey oldugunu dile getirdim. Yalan soylemedigini bilmesini istedim. Evde kizimi uyardim. Birde kizim icin yavas dedi. Sonraki gunler artik yavas degil yanlis anlamisim dedi. Ama neredeyse nhergunnn grupta ismim yaziliyor gidiyorum ayni kiziniz sik tuvalete gidip oyun oynuyor. Haliyle cok uzuluyorum bunuda nasil vazgeciririm onunda yardimini istiyorum. Derken sali cikisa dogru beni aradi o asiri sert ogretmen gitti o kadar sakin ki nasilsiniz hanim efendi diye girdi konuya sasirdim. Direk bugun eve gelince kiziniz ogretmenim beni dovdu derse inanmayin dedi. Ne alakasi var hocam neden boyle birsey soylesin dedim yok cocuklar yalan soyler ondan dedim dedi sonra guzel guzel baska seyler konustu.Tabi icime dert oldu ben tekrar neden bu sekilde soylediniz dedim ya iste kizdim ama aslaaaa ten temasi olmadi dokunmadim bile dedi. Kizim eve gelene kadar icim icimi yedi eve geldi kizima direk acrim konuyu bugun ne oldu ogretmenin kizdi mi dedim anlatmaya basladi. Tuvalete gitmek istemis hayir demis. Kizimda altina kacirmamak icin tekrar soylemis. Git bi daha gelme gibi birsey soylemis. Kizim sinifa geri gelince ogrendiklerini okutmaya calismis kizim okuyamamis ardinddan kizima tokat atmis 😔😔😔 kizimin gosterdigi siddetli ayrica. Hemen gruptan bir veliyo aradim cocuguna sordu cocuk bire bir ayni seyi anlatti. Esime soyledim ogretmeni aradi okul disinda gorustuler. Ama esim sacma bir sekilde sakon gorusme yapti once red etmis sonra konu nereli olduguna gelmis hemseri cikinca adam cok uzulmusteee bir anda anlatmis kendime kizdim kadini aramasam anlamayacakti kendimi gaktim diye demis. Madem ayni koyluyuz bundan sonra kizin bende cok iyi yerlere gelecek demis ! Eve geldi esime acayip sekilde kizdim ne demek tokat atan ogretmenle sohbet etmek diye. Gece sabaha kadar uyku girmedi gozume. Sabah oldu saatler geciyo ama icim sikiliyor daraliyorum dayanamiyorum. Gorumcemi aradim boyle boyle diye oda cildirdi gidicez gorusucez kardesim istedigini konussun dedi. Sonra ogretmen beni gun icinde bir kez kizinizin sulugu yok su getirin diye aradi. Servis hostesini araadim suluk aracta kalmis diye o sirada ben aglarken anlattim kadinda o bey tamda oyle biri yandiniz isiniz cok zor yalan olmasin siddet duymadim hic ama cocuklari beden dersine bile cikartmaz ders aksamadin diye. Basarili ama gaddar bir ogretmen diye. Neyse aksama dogru yine beni aradi hanim efendi kiziniz bugun tuvaletten hic gelmiyor diye. X bey dun yasananlardan dolayi olmasin o dedim. Ben kendimi yaktim zaten hic bisey olmadi dedi. Evet dedim kendinizi ele verdiniz. İyi dedi bundan sonra ilgilenmiyorum gelmesin sinifa umursamiyorum dedi. Bebegimin aglama sesini bahane etti ben sizi dyamiyorum konusamicam dedi kapatti. Gorumcemi aradim ben okula gidiyorum diye oda geldi gittik. Bahce kapisinda herkes duydu ve ben isim vermesemfe herkes nokta atisi tahminde bulundu. İceri girdik kaynimda geldi pesimizden olay buyudu tabi. Mudur yardimcisi mudur cikti simdi hic konusmayalim cocukta daha cok yipranmasin dedi. Ogretmen hepimizin gozu onunde boyle dokundum diyerek halaa cocugumun suratina kucuk kucuk vuruyor o sirada biz cocugu hemen cektik...

ogretmen hakkinda herkes cok sinirli agresif oldugunu dile getiriyor. Sinifi basarili olurmus. Birde bir veliye ben senin cocugunu adam ederim daha dur ama ilk gunler olmaz okuldan sogumasin ddi bunu soylerken gozlerini korkunc sekilde firlatiyor resmen adam 😟

Simdi biz ne yapacagiz. Gecen yilda cok baska birseyden ogretmen degistirdik. Ogretmenin yeni ogrenci istememesinden dolayi uzun sure problem yasadik. Simdi nelwr olacak bilmiyorum. Kizim bu gune kadar ogretmenini cok cok seviyordu bu arada. Hele arkadaslariyla iletisimi cok guzel. Cok yakin arkadaslari oldu bu kadar kisa surede. Cok uzun yazdim biliyorum 😔 Bugun gidicez gorusmeye ama biz ne yapmaliyiz. Kizim sinifim degismesin anne arkadaslarimi cok seviyorum diyor. Ama bu saatten sonra nasil olur bilemiyorum. Dunden sonra tekrar siddet gosterebilecegini sanmiyorum. Ama cocugu umursamazsa yada ileride not verecegi donemde kizimi ayrica zorlarsa. Dusun dusun ne yapacagimi bilemiyorum.

Ozellikle bilgisi olan arkadaslarim beni dogru bir sekilde yonlendirir misiniz 😟 ne yapmamiz nasil yapmamiz dogru olan.

Son not ogretmene cumartesi gunu doktora gidecegimizi tum tahlilleri yaptiracagimizi soyledigimiz halde dun tekrar ariyor

guncelleme yapmak istiyorum.
1. De istedigim sonucu alamayinca 2. Kez meb cagri merkezine basvuru yapildi
Okula dilekce verildi
Cimere kayit oluturuldu sinif degisim talebide yazildi.
ilce milli egitime dilekce verildi takibi icin pazartesi tekrar gidicem
il milli egitime gidildi
Bir arkadasimizin onerisi ile pazartesi gunu cocuk pskiloguna randevu alindi. Sinifta mutsuz olduguna dair rapor talep edicez. Bu raporu insallah tekrar ilce mem ve okul rehberligine goturup acil degisim talebinde bulunucam
Kızınızın sknifi değiştirilmemeli
Niye ceza ortam değiştirilerek çocuğa kesiliyor
Öğretmen başka sınıfa verilsin madem 🤷
Gerçi bu defada hocalar arası kaos çıkar
Bilemedim
Öğretmenler eskiden bize para küre girerdi bu kadra büyütülecek bişey yok aslında ama bende çocuğuma dokunulsun istemem açıkçası

Kızınızın sknifi değiştirilmemeli
Niye ceza ortam değiştirilerek çocuğa kesiliyor
Öğretmen başka sınıfa verilsin madem 🤷
Gerçi bu defada hocalar arası kaos çıkar
Bilemedim
Öğretmenler eskiden bize para küre girerdi bu kadra büyütülecek bişey yok aslında ama bende çocuğuma dokunulsun istemem açıkçası
Kızımın okulunu değiştirdik çok şükür 🙂

X