Evet her görustugumuzde ayni, illa kucaginda olucak surekli uykusunu bile aliyor bozuyor uykusunu cocuk huzursuz oluyor salliyor göturuyor hic vermek istemiyor… Ilk bebegim ve kizim 2,5 aylik. 2 yillik evliyim, evlerimiz yurume mesafesinde 10dk ama sıkı fıkı degilim cok gidip gelmem.Mesafeyi daha önceden ayarladim ve sık görusmuyorum yakin oturdugmuz halde ya 2haftaya bir veya nasil denk gelirse. Hic bi sekilde kimseden yardim flnda istemedim cocuk bakiminda, kendim bakiyorum sirf bana karisan olmasin diye ve kendim yapmak istiyorum anneligi cunku annelik bunu gerektirir. Cok sukur en zor gunleri atlattik esimle birbirimize yardimci olduk oluyoruz..
Kvyle her görustugumuzde tuhaf hem parfum hem eski kiyafet kokusu var uzerinde ve gercekten her seferinde kokusu bebegimin kafasina siniyor… biktim bu durumdan esimede diyemiyorum uzulmesin dike, bildigniz parfum tuhaf kokuyor her seferinde yikayamiyorumda. Ne yapmaliyim?
Esime kimse öpmesin diye bastan dedim yapmadi ama son 1-2 sefer geliyor kafasindan öpuyor vs.
Kendisi bi 7 torun buyutmus cunku kaynim, görumce vs sıkıldıkca atmislar cocuklarini kayinvalideue, nerdeyse her haftasonu ondalar. Su kadar cocuk buyuttum kafasinda herkes ve benim bebegimi benden dags iyi biliyor gibi davraniyor karismak istoppar..
kendim herseyi ögrenip bakmak istedigim icin garip cocuk göstermiyor gibi göruyo esimin ailesi ama hep ben mecbur hissediyorum kendimi kvyi aramayi cocukla yuruyuse gidelim veya gel diye ama istiyorumki esim kendi arasin etsin, zaten canim cikiyor akssmlari yorgunlukyan birde herkese gel git diye sormaktsn yoruldum. Son haftada 2 kez dedim uymuyor. Kendiside beni aramiyor sadec esimi öyle olunca bende bundsn sonra aramak istemiyorum esimle arada gider gelinir okadar..
Ilk defa esimin ailesi/akrabalaeiyla görustuk ve kalabalikti ortam. Esimin kardesleri gördu zaten bebegi ama bebegimi yemek yerken vermek istemedi beni yemek yesin bahanesiyle.

lasini getirdim bebegimin sirf kucaktan kucaga gezmesin yanindada duruyim diye ama aksam boyu o kucaktan o kucagaydi bebegim. Bunca zaman zor atlattim kalabalik ortama girmemeyi bide ilk defa öule kalabalikta rahat edemedim. Koyalim hoppalaya diyorum guzellikle kvye yok durmaz diyip göturiyo cocugumu cocuk onda raharsiz oluyor agliyor hem kokudan hem rahat edemiyor. Anneligi yapmama musade etmiyor.
Daha sonra emzirdukten sonea aldim koydum hoppalaya eve gidene kadar ayrilmadim yanimda bebegimde mutlu mesut oturdu hoppalasinda…
Abartmiyorum sadece yenu bi anneyim ve bebegim benim hassas noktam. Cocuk yetistitme bakma konusunda farkli dusuniyoruz ki kafa yapilaeimiz cok farkli esimin ailesiyle. Kendimi onlar icinde yalniz ve garip hissediyotum eski kafalar biraz..
Esimde pasif biri ama yinede dedi daha önce öpmeyin cocigu, tv ekranina baktitmayin diye yinede bebegin dibine dusuyolar öpuyolar kafasimdan vs ve sigara iciliyor balkonda, geldiklerinde kokuyor..
Nasil bas edicem bu tarz seylerle?
Surekli benmi pesinden kosup gel git diye aricam? Kendi arasin görmek istiyosa?
Eskiden cat kapi olayida vardi esim ayar verdi