Ogretmenin kizima tokat atmasi

O çevreyi şuan görmüyorum çok şükür. 3 veliden aldığım izlenim resmen memnunlar hatta biri bilerek özellikle seçmiş belkide üstüne para vererek başarılı olacak ya yavrusu
Çok uzaklaşmamaya çalışın servisle gidecek uzaklıkta olun. Bir kere kayıt oldu adres değişikliği kaydınızı düşürmez. O okuldan mezun olur çocuğunuz.
İnşallah buluruz. Yaşanan felaketten dolayi sanıyorum gerçek anlamda ev yok inşallah buluruz çünkü resmen öğretmenden ayrılmak korkulu rüyam inşallah buna gerek kalmaz

Şikayet et mutlaka

Kardeşimin başına benzer olaylar geldi çocuk okuldan soğudu hep zorbalığa falan uğradı.ilkokul önemli okulu değiştirip hocayı şikayet etmeniz iyi olmuş ama kızınızın wc gidip oyun oynama davranışları devam ediyorsa bence bir uzmandan yardım alın aynı yaşlarda kuzenlerim var hiç öyle şey duymadım.anaokuluna gitmedi mi kızınız orada biraz olsun öğretmeleri lazımdı belirli kuralları.

Şikayet et mutlaka
Ettim canim sonuclandi fakat sonucunu bana soulemediler sadece sonuclandigina dair bilgi geldi ben kizimi kurtardim yapacagimida yaptim.Ne olmustur bilmiyorum ama o veliler o ogretmenden kurtulmayi hak etmiyorlar
Her cocuk bir degil. Cok sukur yeni sinifinda bunu birakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…