- 28 Mart 2025
- 4
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi seksisempanze2
yakin zamanda tanidigim bi cocuk vardi uzun zamandir uzaktan begeniyordum tesadufi konusmaya basladik bunu herkesten sakladim cunku iliskimden yeni ayrilmistim ve herkes daha yeni ayrildin cok hizli falan diye sacma sapan konusucakti 1. haftadan bi seyler yasadik ve bunu yine kimseye anlatamadim en yakin arkadaslarima bile cok sonradan soyledim neyse cok uzadi gecen gun bu cocukla onun evindeydik ve asla yapmayacagim sey olan anal teklifi geldi daha once yapmadigimi ve asla yapmak istemedigimi soyledim anlayisla karsiladi (ben oyle sandim) aradan bir iki saat gecti bir seyler yasarken denemek istedi hayir dedim istemiyorum dedim ama ellerimi tuttu bacaklarimi sabitledi ve cok hizli bi sekilde girdi hayatimda ilk defa sinir krizi gecirdim ve bayilmisim 8-9 yaslarindayken tecavuze ugramistim (sokakalarda korkmayin ) ulkemin adaleti neyse devam ediyorum o an kendimi orda hissettim kucucuk bi kiz cocuguydum sanki usudugumu hatirliyorum kendime geldigimde titriyordum ve o basimdaydi korkmus bana hic bi sey sormadi cok kucuktun demi dedi ona anlatmamistim sustuk sadece sonra tekrar berber olduk ama neden yaptim bilmiyorum bi kac gundur ne uyuyabiliyorum ne calisabiliyorum gunlerim gecmiyor kendimden igreniyorum kimseye anlatamiyorum ne yapicam