Annem bana da çocukken çok antibiyotik kullandırmış maalesef...Dr lara her seferinde söyledim kullanmak istemiyorum diye ama yapacak bişey yok boğazı fena yok kulakları fena ateşi ondan diye sürekli yazdılar
Ya isteo kucucuk dediginiz sevimli yaratiklar bazen bizden eaha zeki davraniyorlar kòk sòkturuyorlar. Ne ugrasmistik. Daha neler var :)))ufacık çocuğun dert ettiği şeye bak
Nörologa götürmedik yani hiç yonlendirilmedik. .en son çok hastalandigi için bağışıklık testi yapıldı.. ankaradan geldi sonuç o da normal di değerler. .Uzmanı değilim konunun tabi de Dr House dizisi sağolsun bir şeyler öğrendik.
O yüzden sormadan edemedim, nörologa götürdünüz mü?
Ya da bu durumun başka hastalıktan kaynaklanan bir belirti olması araştırıldı mı?
Bu arada nasıl bir hastalık olabilir ?çok korkuyorum. . Okul ve kardeşinden sonra başladı ama bunlar biz hiç başka bişeye baglamadikUzmanı değilim konunun tabi de Dr House dizisi sağolsun bir şeyler öğrendik.
O yüzden sormadan edemedim, nörologa götürdünüz mü?
Ya da bu durumun başka hastalıktan kaynaklanan bir belirti olması araştırıldı mı?
1 değil aslında bir çok Dr a gittik aciller de dahil her seferinde antibiyotik yazdılar inanın ezberledim artik. . En son iki gün önce yine ver dedi ama vermedim artık.. vermicem de galiba.. sadece vitamin ve balık yağı veriyorum. Yün ve polene alerjisi var bildigim..sanırım bi de alerji testi yaptirmaliyimBu kadar uzun süreli tekrarlayan ateş bademciklerin şişmesi, acaba bir şeylere alerjik reaksiyon mu gösteriyor? 5-6 ay antibiyotik kullanımı için çok uzun zaman, bağırsak ve vucut florası mahvolmuş durumdadır. Haliyle bağışıklıkda çöker.
Çok iyi bir tetkikten geçmesi gerek ama gittiğiniz doktor biraz savsaklıyor gibi.
Bunun dışında ağlama krizleri ve agresiflik için bir şey diyemeyeceğim zira anne değilim
Çok teşekkür ederim hemen yarın yani bugün arastiriyorum umarım bize de faydası olur.. dua edin nolurSizin yaşadıklarınızı aylarca yasadım. 2 pedegog gördü kızımı. İlki çok verimli olamadı bıraktık,digerine hala dua ediyorum. Bir kitap önerdi bas ucu kitabım oldu. Notlar aldım buzdolabına astım.
İnşallah yasak değildir ismini veriyim okuyun. Cocuk yetiştirme ile alakalı.
Leyla navaro yazarı. Kitabın ismi: gercekten beni duyuyormusun?
Keske daha once okusaymisim bu kitabı inşallah alabilirsiniz okursunuz faydası olur.
Benim kızımda sizin oğlunuz gibiydi. Bu kitap bize yol gösterdi. Cocugumla kavga etmeden yasamayı öğrendik. Sizede yaricak bol bol dua edicemÇok teşekkür ederim hemen yarın yani bugün arastiriyorum umarım bize de faydası olur.. dua edin nolur
1 değil aslında bir çok Dr a gittik aciller de dahil her seferinde antibiyotik yazdılar inanın ezberledim artik. . En son iki gün önce yine ver dedi ama vermedim artık.. vermicem de galiba.. sadece vitamin ve balık yağı veriyorum. Yün ve polene alerjisi var bildigim..sanırım bi de alerji testi yaptirmaliyim
Genelde kardeşi uyuduğu zamanlarda sinir nöbetleri. . Biz de haliyle sussun diye ilgileniyoruz. . Hatta babaannesi dedesi ben sırf kiskanmasin diye üstüne titriyoruz.. kardeşini sevmekten ilgilenmekten korkuyoruz.. gece yarısı son ses ağlıyor ya da sabah okula giderken eminim ki kardeşini uyandırıp huzursuz etmek için. .
çünkü yazmazlarsa daha kötü. o yaştaki çocukta nelere sebep olur. farenjit olup kalp hastalığıyla gelenler var . siz düzenli kullanın. inşallah bir an önce toparlar.iyi ki yazmışlar bu arada. çocuğun enfeksiyonu var ve kullanmak istememek çok yanlış annesi. sen çevreyi boşver çok yanlış konuşanlar var sadece doktorunu dinle .Dr lara her seferinde söyledim kullanmak istemiyorum diye ama yapacak bişey yok boğazı fena yok kulakları fena ateşi ondan diye sürekli yazdılar
5 yaşında bir oğlum var 8 aylık da kızım. . Oğlum huysuz bi çocuklu doğduğundan beri iki aile tarafından el üstünde tutulur ilgi hep ondadir.. geçen sene krese başladı ama sadece 4 gün gidebildi. .yüksek ateş sayıklama sürekli ağlama derken büyüklerin de baskisiyla aldık okuldan.. Bu sene yani kızım doğduktan 2 ay sonra okula basladi ilk 1 ay yine ağlama hastalık ama ben vazgeçemedim bu sefer.. sonra 1 2 ay alıştı dedik hersey yolundaydı. . Sonra birden yine hastalık ateş kusma öfke nöbetleri. . Inanin 4 5 aydır sürekli antibiyotik almasına rağmen duzelmiyor.. suan da dahil her gece ağlıyor. . Sabahları,okuldan gelince ,her an ağlıyor. . Kızım da bana çok düşkün hep emmek istiyor.. evde huzur kalmadı eşim oğlumun şımarıklik yaptığını söylüyor kızıyor. . Delirmek üzereyim. . Ne olur akıl verin kurtarın şu derttenikisine birden yetisemiyorum.. :'(
Doktor işi biraz şans işi, adamcağız/kadıncağız bakıyor boğaz kızarmış hah diyor faranjit olmuş, veriyor antibiyotiği gönderiyor. Halbuki her faranjit bakteriyel olmaz, alerjik olarak da ortaya çıkabiliyor o zamanda antibiyotik ile geçmiyor işte. Onlarda haklı, kafaları kazan gibi oluyor günde yüzlerce hasta ile...
Alerji testi yaptırabilirsen çok iyi olur, gittiği okulda havalandırma, klima, pervane varsa bunlarda sorun yaratıyor alerjiklerde. Halı, perde, tül bu tarz yerlerde ne sıklıkta temizlenebilir bilmiyorum. Testte küf, nem gibi kısımlar pozitif çıkarsa maske kullanmakta yarar var... Birde ellerini sık sık yıkatın.
Doktora gittiğinizde ek olarak bağışıklık güçlendirici imunex tarzı bir şeyin uygun olup olmadığını da sorun isterseniz.Aklıma başka bir şey gelmiyor.