Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde okulu seviyor gitmek istiyor.. ama sabahları uykum var diye agliyor.. okulda çok eglenmesine rağmen eve geldiğinde halsiz huysuz oluyor.. öğretmenle de irtibat halindeyim okulda hersey yolunda hiç bi sorun yok diyor..Çocuğunuzla konuştuğunuzda ne diyor peki. Ya da sabah gitmek istiyor mu yoksa istemeye istemeye mi gidiyor. Okuldaki tutumları nasıl. Bunlar da ipucu verir aslında.
Inandırın bence olay çözülürBu yolu da deneyelim bakalim belki bizde de ise yarar.. Çünkü geçenlerde diyor ki anne siz ben okul dayken kardeşimle ne yspiyosunuz ? Aklı bizde kalıyor ama
O zaman kıskançlık gibi duruyor gerçekten de. Anne bir çocukla ilgilenirken baba diğeriyle ilgilense. Ailece oyunlar oynasanız saklambaç gibi. Kızınız kucakta olabilir oynarken mesela. Eşiniz kızınızla ilgilenirken siz oğlunuzla yemek yapsanız hem iş ürer. Bu tarz şeyler belki biraz yardımcı olur psikolojisine oğlunuzunNormalde okulu seviyor gitmek istiyor.. ama sabahları uykum var diye agliyor.. okulda çok eglenmesine rağmen eve geldiğinde halsiz huysuz oluyor.. öğretmenle de irtibat halindeyim okulda hersey yolunda hiç bi sorun yok diyor..
Oğlum 8 aylıktı. ateşi çıktı. Doktor doktor gezdik. Viral dediler.. Yeğenimi kıskanmıştı. İlk defa babasının kucağında farklı bir çocuk görmüştü.5 yaşında bir oğlum var 8 aylık da kızım. . Oğlum huysuz bi çocuklu doğduğundan beri iki aile tarafından el üstünde tutulur ilgi hep ondadir.. geçen sene krese başladı ama sadece 4 gün gidebildi. .yüksek ateş sayıklama sürekli ağlama derken büyüklerin de baskisiyla aldık okuldan.. Bu sene yani kızım doğduktan 2 ay sonra okula basladi ilk 1 ay yine ağlama hastalık ama ben vazgeçemedim bu sefer.. sonra 1 2 ay alıştı dedik hersey yolundaydı. . Sonra birden yine hastalık ateş kusma öfke nöbetleri. . Inanin 4 5 aydır sürekli antibiyotik almasına rağmen duzelmiyor.. suan da dahil her gece ağlıyor. . Sabahları,okuldan gelince ,her an ağlıyor. . Kızım da bana çok düşkün hep emmek istiyor.. evde huzur kalmadı eşim oğlumun şımarıklik yaptığını söylüyor kızıyor. . Delirmek üzereyim. . Ne olur akıl verin kurtarın şu dertten ikisine birden yetisemiyorum.. :'(