Konuyu okuyunca bile içim daraldı valla, o kadar iyi anlıyorum ki konu sahibini
2,5 yaşında bir oğlan annesi olarak diş kelimesini duyunca irkiliyorum ve diş hekimiyim
Dişler bazı çocuklarda zor çıkıyor evet, sizde bir de üzerine enfeksiyon eklenmiş. Yememe konusunda çok haklısınız ama farkında olmadan yanlış yaptığınız bir şey var. Yeter ki ağzından bir şey girsin deyip kraker, çikolata gibi hazır gıdalar vermeye başlayınca iş çığırından çıkıyor. Hastalık gibi durumlarda iştah kaybı oluyor tabi ama elbet düzelecek. Bu arada paketli gıdaya alışırsa iştahı yerine gelse de yemekten çok abur cubur ister. Bütün gün sadece kraker ve 90 cc mama yerine, sadece 90 cc mama yesin annesi. Sevdiği yemeklerden yapın bulunsun, ara ara zorlamadan teklif edin, elbet yiyecek. Gerekirse 3 günde sadece bir kase çorba içsin ama kraker yemesin. Kendinizi hırpalamayın, oğlunuzun gayet ilgili bir annesi var, en kötü ne olabilir? Yemediği için bir iki vitamini eksik kalır, bi tane vitamin şurubuna bakar. Etraf bir sürü yemeyen çocuk dolu, hiçbiri açlıktan ölmüyor. Aman çocuğa bakamadım, yediremedim diye hiç kendinizi üzmeyin, sağlığı yerinde olsun, kilo alınır verilir.