Dur
Öğretmeni sürekli soruyor kardeşiyle nasıl zarar veriyor mu diye.. Ben de vurmaya çalıştığını falan söylüyorum. . Konuşuyorlar aslında sürekli kardeşini anlatıyor çok seviyor diyorlar kafam öyle karışık ki.. okulda ağlaması falan yok evde sadece bana karşı öyle. . Şimdi birde izinsiz şeyler alıyor getiriyor.. babaannesi okuldan alalım öyle alısacak öğretmenler görmüyor mu bu çocuğu diyor.. bir şehirde hiç mi okul eğitim kültürü olmaz öğretmenler o kadar ilgisiz ki.. böyle giderse seneye yani asıl okula gitmesi gereken yaşta gondermeyecekler. . Sizce de ben mi suçluyum? Çocuğum benim yüzümden mi sürekli hasta ? Kafayı yiyecem
Durun suçlu falan değilsiniz
Sadece o çok bilen büyüklerden oluyor bunlar onlar küçük yaşta okul görmedikleri için hemen okuldan almayı çözüm biliyorlar
Eminim biz buradayız hep beraber bakarız bu daha ana kuzusu okulda ne işi var demişlerdir
Siz de ağlıyor deyip kıyamamışsınızdır
Benimki 25 aylık idi sabahları ağladı ki doğru düzgün konuşamıyordu bir başka çocuk 5 yaşında 2 ay ağladı
Büyüdükçe alışmak zor ama eskiler bunları anlamaz asla okulu öğretmeni suçlamayın hele çocuğun yanında hiç
Anladığım kadarı ile derdi siz ve kardeş
Bebek büyümüş artık babaanne de var haftada bir gün belirli bir zaman aralığı anne oğul zamanı olsun
Nereye gideceğinizin önemi yok ama bebek olmasın
gerekirse bebek evde 2 saat ağlasın bir şey olmaz bizim bebekler 3-4 aylıkken gün boyu anneden ayrı kaldı babaannesi bakar
Oğlunuza anne oğul günü rutini yapın her hafta aynı gün ve saatte rüşvet gibi değil yani bunu yaparsan ağlamazsan vs gibi değil düzenli
Aynı şeyi baba ike de yapabilir bir gün de ona özel sadece ona özel zaman ayırın
Akşam onunla ilgilenirken bebek ağlarsa gideceğinizi biliyor ama bebekimiz bir ortamda tüm ilgi onda olsun ilk başlarda telefon bile kapalı olsun
Nereye gideceğiz diyorsunuz ya pastane olur market olur öyle lükse gerek yok bir kurabiye bir meyve suyu ve anne ile zaman müthiş
Kitap alın ona özel anlatın bebek için bu uygun değil sen abidin sana aldık bebek senin yaşına gelince sen zaten okuma bileceksin ona da sen okursun gibi
Ha unuttum ama ilk ana oğul buluşmalarında bebekten söz etmek yok o senin kardeşin onu seviyoruz bakıyoruz vs ile bebeği hatırlatmayın sadece ikiniz
Aklıma bunlar geldi kendinizi çaresiz hissetmeyin bu çocuğunuzun tepkilerini daha da artırır size gücünün yettiğini hisseder
Kolay gelsin