Pedogug oyuncak I'sini sordu. Cok var dedim. Yanlış dedi. Neden deyince. Size bir soru sorayım cevaplayın ve duşunun dedin. Sorusu da. Evinizde aynı anda kapı,ev telefonu,cep telefonu çaldı bir tv açık yüksek sesle naparsiniz dedi. Hangi birine bakicagimi şaşırırım dedim. Gordunuzmu iste siz afalladiniz hangisine bakicaginizi küçücük korpecik yetişen cocuk taze beyin ne yapsın o kadar oyuncağı görünce dedi. Dogru hangisi ile oynicani şaşırır: bir cocuğun en fazla 2 oyuncağı olmalı onlarla oynamalı batınız sıkıldı onlar kalkıp yeni en fazla iki tane gelmeli dedi. Ne kadar mantıklı düşününce.
Kitapta da yazar. Bir cocuğa aaa hic kardes kiskanilir mı? Kıskanmak bir duygudur ve bu cocukta vardır gayette normaldir: mesela ben kızıma hic demem kardeşini kiskanirmi abla diye.
Yemek sorunumuz vardı. Onu da astık. Kitap sayesinde. Her aksam istediği yemekten istediği kadar koyuyor kendisi. 1 kasık pilavsa 1 kasık yiyor ve kalkıyor. Bu onun kendi midesi. Doyacak olan o benim gözüm değil.
Kitapta der ki. Yere diz üstü durun ve sizden büyük biri ayakta Dursun ve siz ona dizlerinizin üzerinde boynunuzu kaldırarak bakın. Ne kadar zor değil mı? O zaman cocugunuzla konuşurken onun göz hizasına inerek konusun. Ben onu yapıyorum artık.
Kitap ta yine derki. Cocuğunuz üşümüyorum dediğinde aaa hava cok soğuk ben üşüyorum giy bereni arkını. Ama siz sizsiniz,o odur. Onun hislerini duygularını önemseyin. Onun siz olmasını beklemeyin. Daha da cok şey var. Kitabı almanızı tavsiye ederim. Kabus günlerimiz son buldu. Artık kizimla tartışmıyoruz biz. Anne kız sırdaş olduk.
2 gun once anne seni cok seviyorum hep sarılmak istiyorum dedi ve kucağıma yattı. Oyle oturduk beraber öptüm kokladim. Kardeşini cok kıskanmıyor yada belli etmiyor ama bunu ben cok sağladığıma inanıyorum. Kontrolum altında hep sevmesine izin verdim ben. Her banyo oncesi kızım okuldan eve gelince annem kardeşini yikicaz seni bekledim sensiz yapamıyorum dedim. Ben yıkadım o su döktü. 40 I'ni bile beraber uçurduk kuzumla :)
Öpmesine hic karışmadım yaklaştıkça annem op kardeşini sev dedim. Tabi ki kontrolum altında.şimdi kucağına alır annem ağır kız bu bırak beline yazık derim odadan oda ya gezdirir onu :) bende peşlerinde tabi :)
Yazabildiklerim bu kadar. Ne zaman isterseniz yardıma hazırım. Sorunuz olursa ben zaten hep kk dayım