Öncelikle sakin ol güzel anne
sizin yaşadığınız süreçleri birçok anne yaşıyor ve bu sizin elinizde olan bir durum değil. Bu nedenle kafanıza takıp kendinizi yıpratmayın. Benim oğlum 6 aylıkken diş çıkarmaya başladı ve o tarihten itibaren her 30 günde bir ateş, kulak iltihabı, boğaz enfeksiyonu yaşadı. Çok zorlandı ve hiç abartısız tam 30 günde bir hasta olurdu, acillerde sabahlardık
hatta tatil planını bile o tarihe göre yapardım, onun hasta olacağı zaman belliydi herkes bana şaşırırdı
sizi çok iyi anlıyorum. Büyüyene kadar bu süreç devam etti. Soğuk kanlı olun, bu bizim elimizde değil. 3 gün hiç uyumadığımı bilirim. Onu kucağınıza yatırıp sabahlayın, bir de dizi açıp izleyin yani anı kendinize göre olumlu hale getirin. Zaten hastayken yemek yememesi gerekir, vücut kabul etmiyor. O alacağı vitamini alıyordur. Önemli olan sizin psikolojik durumınuz. Size şöyle bir olumlu katkısı olacak. Şuan çok hasta olduğu için okula başlayınca sık hasta olmayacak. Bunu bana arkadaşım söylemişti ama inanmamıştım. Oğlumun sınınifında herkes hastayken o kısa sürede atlatıyor. Eeeee vaktiyle çok çektik sonra da sefasını sürelim
Birde sakın başka çocuklarla kıyas yapmayın. Benim 2 evladım var. Biri hiç hasta olmadı ilk doktora gittiğinde 4 yaşındaydı. İkinci maşallah hep doktorda büyüdü