eşiniz genel olarka gebze fikrine nasıl bakıyor peki?
boluya da biliyorum gebzeyi de, ben de olsam gebzede çalışmak istemem aşırı yobaz kabalık pis bir yer.
ancak şu anda sizin gibi ofise dön çağrısı yüzünden işten çıkarılan da çok kişi var onu da biliyorum, güncel olarak yapılan bir uygulama.
şu anda hazır işini ve 7 senelik tazminatı bırakmak istememesini de anlıyorum
ama siz ona şu anda bu ofise dönüş trendi nedeniyle boluda iş bulamayabileceğinizi güzelce anlattınız mı? ayrı sektörde misiniz? bu konuları anlıyor mu?
eğer gebzede yaşamaya toptan karşı değilse o geçiş yapmayı en azından denesin
ama siz bence tazminatınızı alın çıkın, temel fikrim bu. bu sırada eşiniz geçiş yapabilirse tazminatını yakmazsa ne güzel, değilse o güzel bir iş bulana kadar boluda kalın bebeğinizi büyütün derim. o bulsun taşının siz bebek biraz daha büyüyünce gebzede bulursunuz iş, evet boluda bulamama durumunu anlıyorum. (ha umarım tekrar online bir fırsat çıkar, bu bence bu süreçte düzenizi bozmayın)
gebzede ortalamada 25 bin lira kira 35 bin lira da bakıcıya vereceksiniz, gitmenizin ve sizin çalışmanızın bir anlamı olmayacak ki. --ha uzun vadede olur da bebekle, stresle, eşinizin tazminatını yakmakla, sizin tazminatı hiç almamakla vs şu doğum zamanı uğraştığınıza değmez.