Konu sahibinin eşi aldatmıştır aldatmamıştır bilemem, bir şeyde yazmayacağım bu konuyla alakalı ama ben de evliliği boyunca “zengin olsam 2.yi alırdım ama sen dururdun çünkü seni seviyorum”, “başkasıyla sevişiyorsam seni mi boşayacağım”, “benim seviştiğimde şu yaştaydı” gibi kurulan cümlelere şok oldum, adam +18 video bağımlısı ayrıca.
Adam erkekliği cinsellik sananlardan, karısına yaptığı sözde şakaların ne kadar onur kırıcı olduğunu, saygısızlık olduğunu umursamıyor, gerçekten seven bir erkek böyle bir şaka yapmayı aklından dahi geçirmez ve ağzında sürekli şununla seviştim bununla yattım olan adamın arkadaş çevresi de bu tip adamlardan oluşur, hepsi de birbirinin skor olarak gördükleri iğrenç hikayelerini bilirler, konu sahibinin eşi de o yüzden ilk şoku atlatır atlatmaz onlar arkadaşımın demiş ama ne olduğunu bilmiyor gibi yapmış, sözde arkadaşı arabaya bir şey koydum demiş, sarhoşmuşlar ne koyduğuna bakmayı unutmuş vs vs, ne koyduğunu söylemiştir o, nereye koyduğunu da söylemiştir, kim kimi aldatmış orasını bilemem ama eşini aldatan adamlara çanak tutan bir koca var orası kesin, şahsen benim böyle bir kocam olamaz, onun da ahlaki değerlerini sorgularım, ki konu sahibi de bir düşünsün bir kadın arkadaşına kocasını aldatsın diye araba verse kocası ne diyecek?