- 19 Kasım 2013
- 18.674
- 33.661
- 798
Maalesef risk her zaman var ama mesleğiniz baki,illaki bulursunuz.Zaten iş yeri bile sen ev vs bakma şimdilik böyle devam et dedi. Normalde sözleşme göndermeleri lazım. Belirsizlik beni mahvediyor. Kafamda uzaktan çalıştığım için evde bakıcı da bulmuştum komşum ben bakarım demişti daha önce benim doktorumun da bebeğini büyütmüştü. Allahtan borcumuz vs yok öyle aman aman. Bir de parayı dert edinmiyorum. Belki zamanla amaaaan diyeceğim bilmiyorum. Tek korkum 2 sene sonunda iş aradığımda bulamamak
Öte yandan bebeğiniz doğunca o kadar masum ve savunmasız gelecek ki,emanet edeceğiniz kişiyi kafanızda bu kadar kolay oturtamayacaksınız belkide. 2 çocuğum var,anneme bile emanet ederken zorlandım zaman zaman,hele küçükken. Komşunuz bakar ama siz bırakabilecekmisiniz bakalım. Şu an ani kararlar vermeyin,iş vereniniz sen böyle devam et demiş zaten,doğum iznine çıkana kadar bu şekilde devam etseniz,sonrasında duruma göre hareket edersiniz. Hakkınızda hayırlısı,sağlıkla kucağınıza alın dilerim bebeğinizi.