• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabadaki prezervatif

Çocuğu da dövüyor mu, dövüyorsa ve kocam diye göz yumuyorsanız gün yüzü görmeyin. Daha nişanlıyken ailesinin önünde saçınızı yolan kafa atan tekmeyle vuran adamın nesi size vazgeçilmez geldi? Koşarak evlenmek yetmiyor hemen bir de çocuk yapıyorsunuz. Ben de boşanmayacağınızdan eminim. Hatta adam boşanmak istese bırakmazsınız yakasını. Çocuğum için, çocuğumu düşünüyorum masalını kendinize saklayın. Çocuk ortada bile yokken adam zaten böyleymiş. Dayağınızı yiyip oturuyormuşsunuz.
Maaşını gelirini giderini söylüyormuş. Mobil fuhuş aracından ne kazanıyor onu da biliyor musunuz?
Bunlar doğru mu 🙄

2024 tü sanırım hatta tarihi geçmiş diye düşündüm. Dediğim gibi sürekli olan bişey diye düşünmüyorum öyle olsa bende biniyorum arabaya oraları açıyorum ediyorum oralarda bırakmazdı atardı bişey yapardı arabayıda çok uzun süre kullanmazdı ki çok nadir kullanırdık sürekli kullandığı bişey olsa montuna filan saklardı bişey yapardı. İşin tuhafı ben dur şu arabadan çıkanlara da bakıyım dediğimde bişey demedi hatta oda peşimden geldi ben balkonda bakarken oda kapıda bekliyordu orda yoktur boşuna bakma filan derdi en azından ama hiç tepki vermedi büyük ihtimal oraya koyduğunu unuttu üzerinden uzun zaman geçti diye düşünüyorum
Yanlış hatırlamıyorsam üretim tarihi son kullanma tarihinden 5 yıl önce üretilmiş oluyor. Yani asagı yukarı bir iki senede markette kaldığını düşünürsek büyük ihtimalle bir kaç sene önce oraya konulup unutulan bir şey. Yani işin açıkçası aldatılmışsınız arkadaşım. Bu arkadaşım yapmıştır masalına da inanmayın. Arkadaşı aferdesiniz ne diye sizin arabada şeyapsın. Alsın evine götürsün, en kötü ihtimal otel var yahu…

Back