- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.819
- 333
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.121
Ah canım benim 2 ay evvel 36 gün oldu gelmedi yaa kesin dedim kesin hamileyim...kan testi yaptırdım hemen testin ertesi günü geldi .stresten gelmiyo...yaz google a adet neden gelmez 1 neden stres çıkıyor...kafamızda kuruyoz hep...2. Yılım olmuyo olmuyo şuan gebelik yok dendiği için kırmızılara razıyım ama gelmek bilmiyor hhala 30 gün oldu
aşırı bi steiresim yok hatta gelsede kurtuşsam bu belirsizliktrn diyorum ama beyin stres olarak algılıyo heraldeAh canım benim 2 ay evvel 36 gün oldu gelmedi yaa kesin dedim kesin hamileyim...kan testi yaptırdım hemen testin ertesi günü geldi .stresten gelmiyo...yaz google a adet neden gelmez 1 neden stres çıkıyor...kafamızda kuruyoz hep...
Daha ne dicen :) o belirsizlik varya eritiyo adamı yaşayan bilir...sonra her ovülasyon bi umut sonra gene stres ilaç içmen gerekir vicdan yaparsın yada ani bi hareketten kaçarsın ya varsa diye sonra gene kırmızıaşırı bi steiresim yok hatta gelsede kurtuşsam bu belirsizliktrn diyorum ama beyin stres olarak algılıyo heralde
Daha ne dicen :) o belirsizlik varya eritiyo adamı yaşayan bilir...sonra her ovülasyon bi umut sonra gene stres ilaç içmen gerekir vicdan yaparsın yada ani bi hareketten kaçarsın ya varsa diye sonra gene kırmızı
Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde dr normalden biraz uzun yada fazla olabilir gibi bişey demişti olabilir ama geciktiğin içinde olabilir eğer uzun sürerse bi dr a gitKizlar 4 gun gecikmeyle adet oldum ama asiri derece cok oluyorum arkadasim dusuk mu yapiosun dedi benim hic bu kadar cok adetim olmamisti korktum bilgisi olan varmi
Bi dr a git için rahatlasınBen test yapmistim adt olmdan 2 gun once omda negtf cikti ama arkadasmm dedgide aklimi karistirdi bi ilac falnda icmedm asiri dercede cok oldu bu zamna kadr bu seklde hic olmamistim
Insallah canim benimde 20 ocak bat rabbim gelmesin nolurr kirmizilar
Bi dr a git için rahatlasın
İnşallah çıkan tek şey bebek olurTamam canim umarim kotu bisi cikmaz
Reng belirtisi ve adet belirtisi aynı ben ilk hamileliğimde 2 gün petle gezdim oldum olucam ağrım var diye...maalesef bazen idrar yolu üşütmektende olabiliyo ama hamilelik ağrısıda inan birebir aynıMerhaba hanımlar bu forumu başlığı açtığınızdan beri takip ediyorum bir türlü üye olup yazamadım. Benim bat 17 ocak. Bu ay çok ümitliydim ama adet sancısı gibi sancılarım var yine olmayacak galiba
Ben 19 gün hamile kalmıştım o ay doktor bile şok oldu normalde 28 günde adet oluyorum çünkü inan olacağı varsa oluyor...bazen değişiyo yumrtlama çok takılma ona bence sen gün aşırı yapsan aynı şey zaten denk gelir illakiİyi akşamlar kızcelerim.
Ben yumurta takibi yapıyordum sürekli silik çıkınca dün doktora gittim doktor sol tarafta yumurtan var olgunlaşmış ama kistte dönüşmüş dedi ama hemen umutsuz olma çatlaya da bilir neticede büyük küçük değil dedi gün verdi bu günlerde ilişki olsun dedi. Ve eğer 3 gün önce gelseydin müdehale ederdim dedi şimdi yapabileceğim birşey yok dedi eğer adet olursan gel yumurta takibi yapacam ilaç verecem olgunlaşıp büyüsün diye dedi. Herneyse Bu gün sol kasığımda şiddetli ağrı oldu sebebini bilmiyorum Sizce catlamış olabilir mi ?
Ve arkadaşlar adete 1 hafta kala hamile olanınız hiç oldu mu yada tanıdığınızın başından geçti mi böyle bir olay ?? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Yaa şuan beni tarif ettiniz sanki, adet ağrısı vardı sancı, petle geziyorum ben de ama gelmedi. 2 gün olacak gecikme, aynı ağrılar mı gerçekten.. ama idrar testinde çıkmadı işte moralim bozuldu biraz daha bekleyeyim de ben.Reng belirtisi ve adet belirtisi aynı ben ilk hamileliğimde 2 gün petle gezdim oldum olucam ağrım var diye...maalesef bazen idrar yolu üşütmektende olabiliyo ama hamilelik ağrısıda inan birebir aynı
Öyle canım haklısın ama az evvel yaşını gördüm büyük avantaj kendini bu kadar üzme o yüzden rabbimin izniyle olur ve sen bugünleri düşünüp gülümseyeceksin ...çok sinir bozucu sonuna kadar hak veriyorum ama bu yaşının keyfini çıkar söylerlerdide inanmazdım. Böyle zamanlarda bana dua etmek çok iyi geliyor. Ya halık ismini zikret Allahın bolbol...yoktan var eden demek...belki yapıyorsundur genede yazalım buraya okuyan olur.Beklemek ne kadar kötü ve zor bişey yAa
Bekle canım çünkü şimdi ne desek boş...hayır yoktur deriz geç döllenme falan olabilir...vardır desek seni üzmeyelim eğer yoksa ben 6 gün beklemiştim geçikmeyi sende bekle bence...Yaa şuan beni tarif ettiniz sanki, adet ağrısı vardı sancı, petle geziyorum ben de ama gelmedi. 2 gün olacak gecikme, aynı ağrılar mı gerçekten.. ama idrar testinde çıkmadı işte moralim bozuldu biraz daha bekleyeyim de ben.
tavsiyelerinize uyacağım yaşım genç evet ama iki senedir isteyince yaş maş görmüyo gözÖyle canım haklısın ama az evvel yaşını gördüm büyük avantaj kendini bu kadar üzme o yüzden rabbimin izniyle olur ve sen bugünleri düşünüp gülümseyeceksin ...çok sinir bozucu sonuna kadar hak veriyorum ama bu yaşının keyfini çıkar söylerlerdide inanmazdım. Böyle zamanlarda bana dua etmek çok iyi geliyor. Ya halık ismini zikret Allahın bolbol...yoktan var eden demek...belki yapıyorsundur genede yazalım buraya okuyan olur.
Daha evvel hamilelik geçiren varsa bilirler ben hamile olduğumu öğrendim kesin hastalancam diyodum ki testi görmesem inanmam aynı adetli gibiydi kasıklarım hep ve genelde herkes aynısını dedi çevremde adet ağrısı ile aynı diye....inşallah güzel haberler alırsın.Yaa şuan beni tarif ettiniz sanki, adet ağrısı vardı sancı, petle geziyorum ben de ama gelmedi. 2 gün olacak gecikme, aynı ağrılar mı gerçekten.. ama idrar testinde çıkmadı işte moralim bozuldu biraz daha bekleyeyim de ben.
Bekle canım çünkü şimdi ne desek boş...hayır yoktur deriz geç döllenme falan olabilir...vardır desek seni üzmeyelim eğer yoksa ben 6 gün beklemiştim geçikmeyi sende bekle bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?