Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

2. Yılım olmuyo olmuyo şuan gebelik yok dendiği için kırmızılara razıyım ama gelmek bilmiyor hhala 30 gün oldu
Ah canım benim 2 ay evvel 36 gün oldu gelmedi yaa kesin dedim kesin hamileyim...kan testi yaptırdım hemen testin ertesi günü geldi .stresten gelmiyo...yaz google a adet neden gelmez 1 neden stres çıkıyor...kafamızda kuruyoz hep...

aşırı bi steiresim yok hatta gelsede kurtuşsam bu belirsizliktrn diyorum ama beyin stres olarak algılıyo heralde

aşırı bi steiresim yok hatta gelsede kurtuşsam bu belirsizliktrn diyorum ama beyin stres olarak algılıyo heralde
Daha ne dicen :) o belirsizlik varya eritiyo adamı yaşayan bilir...sonra her ovülasyon bi umut sonra gene stres ilaç içmen gerekir vicdan yaparsın yada ani bi hareketten kaçarsın ya varsa diye sonra gene kırmızı

Kizlar 4 gun gecikmeyle adet oldum ama asiri derece cok oluyorum arkadasim dusuk mu yapiosun dedi benim hic bu kadar cok adetim olmamisti korktum bilgisi olan varmi

Kizlar 4 gun gecikmeyle adet oldum ama asiri derece cok oluyorum arkadasim dusuk mu yapiosun dedi benim hic bu kadar cok adetim olmamisti korktum bilgisi olan varmi
Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde dr normalden biraz uzun yada fazla olabilir gibi bişey demişti olabilir ama geciktiğin içinde olabilir eğer uzun sürerse bi dr a git

Ben test yapmistim adt olmdan 2 gun once omda negtf cikti ama arkadasmm dedgide aklimi karistirdi bi ilac falnda icmedm asiri dercede cok oldu bu zamna kadr bu seklde hic olmamistim

Reng belirtisi ve adet belirtisi aynı ben ilk hamileliğimde 2 gün petle gezdim oldum olucam ağrım var diye...maalesef bazen idrar yolu üşütmektende olabiliyo ama hamilelik ağrısıda inan birebir aynı

Ben 19 gün hamile kalmıştım o ay doktor bile şok oldu normalde 28 günde adet oluyorum çünkü inan olacağı varsa oluyor...bazen değişiyo yumrtlama çok takılma ona bence sen gün aşırı yapsan aynı şey zaten denk gelir illaki

Reng belirtisi ve adet belirtisi aynı ben ilk hamileliğimde 2 gün petle gezdim oldum olucam ağrım var diye...maalesef bazen idrar yolu üşütmektende olabiliyo ama hamilelik ağrısıda inan birebir aynı
Yaa şuan beni tarif ettiniz sanki, adet ağrısı vardı sancı, petle geziyorum ben de ama gelmedi. 2 gün olacak gecikme, aynı ağrılar mı gerçekten.. ama idrar testinde çıkmadı işte moralim bozuldu biraz daha bekleyeyim de ben.

Beklemek ne kadar kötü ve zor bişey yAa
Öyle canım haklısın ama az evvel yaşını gördüm büyük avantaj kendini bu kadar üzme o yüzden rabbimin izniyle olur ve sen bugünleri düşünüp gülümseyeceksin ...çok sinir bozucu sonuna kadar hak veriyorum ama bu yaşının keyfini çıkar söylerlerdide inanmazdım. Böyle zamanlarda bana dua etmek çok iyi geliyor. Ya halık ismini zikret Allahın bolbol...yoktan var eden demek...belki yapıyorsundur genede yazalım buraya okuyan olur.

Bekle canım çünkü şimdi ne desek boş...hayır yoktur deriz geç döllenme falan olabilir...vardır desek seni üzmeyelim eğer yoksa ben 6 gün beklemiştim geçikmeyi sende bekle bence...

tavsiyelerinize uyacağım yaşım genç evet ama iki senedir isteyince yaş maş görmüyo göz

Daha evvel hamilelik geçiren varsa bilirler ben hamile olduğumu öğrendim kesin hastalancam diyodum ki testi görmesem inanmam aynı adetli gibiydi kasıklarım hep ve genelde herkes aynısını dedi çevremde adet ağrısı ile aynı diye....inşallah güzel haberler alırsın.

Bekle canım çünkü şimdi ne desek boş...hayır yoktur deriz geç döllenme falan olabilir...vardır desek seni üzmeyelim eğer yoksa ben 6 gün beklemiştim geçikmeyi sende bekle bence...

Evt bira daha bekleyeyim erkenden kapılmak iyi değil bence de, ama Ahh ya insan psikolojisi hemen kaptırıyoruz kendimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…