• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Yazınızla hiç yapmadığım şeyi farkettim geçen ay ki bebeğim kimyasal olmasaydı ben şuan 7+6 günlük hamile olcaktım yaşlar gözüme doluştu
Bebeğim 17 haftada ölmeseydi bu hafta doğurmuştum kızlar Beysal Beysal neler yaşadığımı onunla nasıl bağ kurduğumu tahmin edemezsiniz :anne:

Allah herseyın hayırlısını versın kızlar. Onemlı olan bızız ılk once kendınız :KK200::dua: Kolay degık tabıkı yasanılanlar ama guclu olmak zorundayız..:KK36:

Maalesef kucağımıza almadan kaç haftalık olursa olsun bu tarz şeyler başımıza gelebiliyor canım, peki sebebi neydi?
Bir sorun yoktu biz şok olduk nazar bile diyen oldu bize o yüzden sonra kaybettikten sonra genetik inceleme yaptırdık orta düzeyde kan pıhtılaşması çıktı bende şuan ona bağlıyoruz rabbim kimseye yaşatmasın inşllah göZaydınlığıyla olsun bi dahaki hamileliğim...

Bir sorun yoktu biz şok olduk nazar bile diyen oldu bize o yüzden sonra kaybettikten sonra genetik inceleme yaptırdık orta düzeyde kan pıhtılaşması çıktı bende şuan ona bağlıyoruz rabbim kimseye yaşatmasın inşllah göZaydınlığıyla olsun bi dahaki hamileliğim...
rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah

Kan pıhtılaşması sonucu ablamda ilk bebeğini kaybetti ama sonra hamilelikte kullandığı ilaçlarla tam 3 çocuk doğurdu. Tabii ki de Allah'ın izniyle seninde olur. Yeter ki kafan rahat olsun

Merhaba, bende 20. haftada üçüz bebeklerim i kaybetmeseydim 29 haftalık olucaklardı ve 3 hafta sonra kucağıma alıcaktım. Nasip değilmiş

Kizlar benim bat 20si 8 gün var iki gündür mide bulantısından duramıyorum sabah esimin kokusu bi garip geldi bisey de diyemedim. Test fln yapmadim ama umutlanmak da istemiyorum o_O hayırlı haberler alsak hepimiz :anneadayı:
Insallah canim benimde 20 ocak bat rabbim gelmesin nolurr kirmizilar:dua:

Kan pıhtılaşması sonucu ablamda ilk bebeğini kaybetti ama sonra hamilelikte kullandığı ilaçlarla tam 3 çocuk doğurdu. Tabii ki de Allah'ın izniyle seninde olur. Yeter ki kafan rahat olsun
Sağlıkla ay inşallah amin!
Amin kardeşim C CilekRecelim
Allah yardımcımız olsun sabrımızın sonu selamet olsun T Terazzzi

2. Yılım olmuyo olmuyo şuan gebelik yok dendiği için kırmızılara razıyım ama gelmek bilmiyor hhala 30 gün oldu
kaçıncı ayın canım beklediğin? Bakalım biz ne olcaz puf daha cok var gerçi o kadar bekliyoz kırımızı kartı görünce nasıl umutsuzluğa kapılıyor insan yaa çok iyi bilirim.

Back