- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.081
Yaw test yaptın negatif ti dimi kan da vermismiydin kafam corba olduBENNN HALAAAAA HASTALANAMDIMMM NEDİR BU ÇEKTİĞİMM NE OLDUĞUNU ANLASAM DA KAFAM RAHATLASA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaw test yaptın negatif ti dimi kan da vermismiydin kafam corba olduBENNN HALAAAAA HASTALANAMDIMMM NEDİR BU ÇEKTİĞİMM NE OLDUĞUNU ANLASAM DA KAFAM RAHATLASA
testim pozitifti ama kanda 2.18 çıktı valla benimde kafam çorbaYaw test yaptın negatif ti dimi kan da vermismiydin kafam corba oldu
5 olunca gebelık anlamına gelmıyomuydu ? Test pozıtıf kan nıye oyle cıkmıs? Testi tekrarladın mı?testim pozitifti ama kanda 2.18 çıktı valla benimde kafam çorba
kan testini tekarşlamasam da idrar testini tekrarlamak üzereyim5 olunca gebelık anlamına gelmıyomuydu ? Test pozıtıf kan nıye oyle cıkmıs? Testi tekrarladın mı?
Ee hadı tekrarla o zaman bakalım?kan testini tekarşlamasam da idrar testini tekrarlamak üzereyim
Koskoca bir negaif canım salak olan ilk çubuk maşallah motor takılmış gibi bi sürat beliri verdi ama o kadar gerisi yokEe hadı tekrarla o zaman bakalım?
O zaman yoktur canım umut etme artık bence. Eger cok gecıktıyse doktora gıt bı bakıl dıger aya hazırlan ınsallah olur..Koskoca bir negaif canım salak olan ilk çubuk maşallah motor takılmış gibi bi sürat beliri verdi ama o kadar gerisi yok
Umutlanmam ama hala adet olmamam sıkıntıya sokuyor beni gergin bi ruh halindeyim sinir yapıyo olsam da kurtulsam soğan kürüyle devam edicem bu ay dr a gitmicemO zaman yoktur canım umut etme artık bence. Eger cok gecıktıyse doktora gıt bı bakıl dıger aya hazırlan ınsallah olur..
Senı cok ıyı anlıyorum sıkma canını hersey vaktıne esırdır. Rahat ol.Umutlanmam ama hala adet olmamam sıkıntıya sokuyor beni gergin bi ruh halindeyim sinir yapıyo olsam da kurtulsam soğan kürüyle devam edicem bu ay dr a gitmicem
Canımı sıkmakla zarar ediyorum zaten kafayı bi boşaltmak lazım uğraşıyorum işteSenı cok ıyı anlıyorum sıkma canını hersey vaktıne esırdır. Rahat ol.
Kıtap oku markete gıt el ısı fln yap puzzle yap ıyı gelırCanımı sıkmakla zarar ediyorum zaten kafayı bi boşaltmak lazım uğraşıyorum işte
aslında çalışmam gereken bi üniversite sınavı varKıtap oku markete gıt el ısı fln yap puzzle yap ıyı gelır
Eee o zamanaslında çalışmam gereken bi üniversite sınavı var
İşte boş gezenin boş kalfasıyımEee o zaman
ah canım ya inşallah şubat ayında olur hakkımızda hayırlısı olsunaslında çalışmam gereken bi üniversite sınavı var
Sana susuz açım sana hastayım sana bebeğim nerdesin ya offff şubat ayına Allah kerim canm biz elimizden geleni yaparız yine takdir Rabbiminah canım ya inşallah şubat ayında olur hakkımızda hayırlısı olsun
ah canım dün bende oturdum ağladım eğer kimyasal olmasaydı bugün 11. haftada olacaktık ama nasip işteeSana susuz açım sana hastayım sana bebeğim nerdesin ya offff şubat ayına Allah kerim canm biz elimizden geleni yaparız yine takdir Rabbimin
Yazınızla hiç yapmadığım şeyi farkettim geçen ay ki bebeğim kimyasal olmasaydı ben şuan 7+6 günlük hamile olcaktım yaşlar gözüme doluştuah canım dün bende oturdum ağladım eğer kimyasal olmasaydı bugün 11. haftada olacaktık ama nasip iştee
Valla çok zor eşim kızıyo bana o oluşmamıştı diye ama ben onu kalbimde büyütmüştüm 1 hafta hamile olarak geçti ama sanki aylar geçmiştiYazınızla hiç yapmadığım şeyi farkettim geçen ay ki bebeğim kimyasal olmasaydı ben şuan 7+6 günlük hamile olcaktım yaşlar gözüme doluştu
Ben sadece 3 gün hamile kalabildim ama drtutunup tutunmica belli değildeyince alışamadım bi türlü gidecekmiş gibi oldum hep olmadı............Valla çok zor eşim kızıyo bana o oluşmamıştı diye ama ben onu kalbimde büyütmüştüm 1 hafta hamile olarak geçti ama sanki aylar geçmişti