• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

O zaman yoktur canım umut etme artık bence. Eger cok gecıktıyse doktora gıt bı bakıl dıger aya hazırlan ınsallah olur..
Umutlanmam ama hala adet olmamam sıkıntıya sokuyor beni gergin bi ruh halindeyim sinir yapıyo olsam da kurtulsam soğan kürüyle devam edicem bu ay dr a gitmicem

ah canım dün bende oturdum ağladım eğer kimyasal olmasaydı bugün 11. haftada olacaktık ama nasip iştee
Yazınızla hiç yapmadığım şeyi farkettim geçen ay ki bebeğim kimyasal olmasaydı ben şuan 7+6 günlük hamile olcaktım yaşlar gözüme doluştu

Yazınızla hiç yapmadığım şeyi farkettim geçen ay ki bebeğim kimyasal olmasaydı ben şuan 7+6 günlük hamile olcaktım yaşlar gözüme doluştu
Valla çok zor eşim kızıyo bana o oluşmamıştı diye ama ben onu kalbimde büyütmüştüm 1 hafta hamile olarak geçti ama sanki aylar geçmişti

Valla çok zor eşim kızıyo bana o oluşmamıştı diye ama ben onu kalbimde büyütmüştüm 1 hafta hamile olarak geçti ama sanki aylar geçmişti
Ben sadece 3 gün hamile kalabildim ama drtutunup tutunmica belli değildeyince alışamadım bi türlü gidecekmiş gibi oldum hep olmadı............

Back