- 26 Temmuz 2013
- 2.292
- 2.819
- 333
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.101
Bebeğim 17 haftada ölmeseydi bu hafta doğurmuştum kızlarYazınızla hiç yapmadığım şeyi farkettim geçen ay ki bebeğim kimyasal olmasaydı ben şuan 7+6 günlük hamile olcaktım yaşlar gözüme doluştu
seninki daha zormuş allah sabır versinBebeğim 17 haftada ölmeseydi bu hafta doğurmuştum kızlarBeysal neler yaşadığımı onunla nasıl bağ kurduğumu tahmin edemezsiniz
Maalesef kucağımıza almadan kaç haftalık olursa olsun bu tarz şeyler başımıza gelebiliyor canım, peki sebebi neydi?Bebeğim 17 haftada ölmeseydi bu hafta doğurmuştum kızlarBeysal neler yaşadığımı onunla nasıl bağ kurduğumu tahmin edemezsiniz
Bir sorun yoktu biz şok olduk nazar bile diyen oldu bize o yüzden sonra kaybettikten sonra genetik inceleme yaptırdık orta düzeyde kan pıhtılaşması çıktı bende şuan ona bağlıyoruz rabbim kimseye yaşatmasın inşllah göZaydınlığıyla olsun bi dahaki hamileliğim...Maalesef kucağımıza almadan kaç haftalık olursa olsun bu tarz şeyler başımıza gelebiliyor canım, peki sebebi neydi?
rabbim tekrarını yaşatmasın inşallahBir sorun yoktu biz şok olduk nazar bile diyen oldu bize o yüzden sonra kaybettikten sonra genetik inceleme yaptırdık orta düzeyde kan pıhtılaşması çıktı bende şuan ona bağlıyoruz rabbim kimseye yaşatmasın inşllah göZaydınlığıyla olsun bi dahaki hamileliğim...
Kan pıhtılaşması sonucu ablamda ilk bebeğini kaybetti ama sonra hamilelikte kullandığı ilaçlarla tam 3 çocuk doğurdu. Tabii ki de Allah'ın izniyle seninde olur. Yeter ki kafan rahat olsunBir sorun yoktu biz şok olduk nazar bile diyen oldu bize o yüzden sonra kaybettikten sonra genetik inceleme yaptırdık orta düzeyde kan pıhtılaşması çıktı bende şuan ona bağlıyoruz rabbim kimseye yaşatmasın inşllah göZaydınlığıyla olsun bi dahaki hamileliğim...
allah sabır versinMerhaba, bende 20. haftada üçüz bebeklerim i kaybetmeseydim 29 haftalık olucaklardı ve 3 hafta sonra kucağıma alıcaktım. Nasip değilmiş
Insallah canim benimde 20 ocak bat rabbim gelmesin nolurr kirmizilarKizlar benim bat 20si 8 gün var iki gündür mide bulantısından duramıyorum sabah esimin kokusu bi garip geldi bisey de diyemedim. Test fln yapmadim ama umutlanmak da istemiyorumhayırlı haberler alsak hepimiz
Aaaa canim test yaptinmi yenitestim pozitifti ama kanda 2.18 çıktı valla benimde kafam çorba
az önce yaptım bi halt çıkmadıAaaa canim test yaptinmi yeni
Nasıl yani ? tek çizgimi ?az önce yaptım bi halt çıkmadı
malesefNasıl yani ? tek çizgimi ?
Hayirlisi olsun arkadasim bidahaki aya yuzun güler inşallahmalesef
saolun inşallahHayirlisi olsun arkadasim bidahaki aya yuzun güler inşallahüzülme sakin daha genncizz bizz
Sağlıkla ay inşallah amin!Kan pıhtılaşması sonucu ablamda ilk bebeğini kaybetti ama sonra hamilelikte kullandığı ilaçlarla tam 3 çocuk doğurdu. Tabii ki de Allah'ın izniyle seninde olur. Yeter ki kafan rahat olsun
kaçıncı ayın canım beklediğin? Bakalım biz ne olcaz puf daha cok var gerçi o kadar bekliyoz kırımızı kartı görünce nasıl umutsuzluğa kapılıyor insan yaa çok iyi bilirim.az önce yaptım bi halt çıkmadı
Amin kardeşim aminSağlıkla ay inşallah amin!
Amin kardeşim C CilekRecelim
Allah yardımcımız olsun sabrımızın sonu selamet olsun T Terazzzi
kaçıncı ayın canım beklediğin? Bakalım biz ne olcaz puf daha cok var gerçi o kadar bekliyoz kırımızı kartı görünce nasıl umutsuzluğa kapılıyor insan yaa çok iyi bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?