- 5 Eylül 2016
- 246
- 176
- 23
- 35
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
İnşAllah canım benimmmmAy canım inş dediğin gibi uğur getirir benimde bat 10 ocak inş kırmızıları görmem :)
Hadi hayırlısı olsun, gözünaydın canımKizlar sonuclar cikti degerim 184.28 gorunuyor. Dr cikmsti baska dra gosterdim gebelik var ama henuz cok kucuk pazartesi gelisim takibi icin tekrar test yapin dedi
Hadı gozun aydın canım benımKizlar sonuclar cikti degerim 184.28 gorunuyor. Dr cikmsti baska dra gosterdim gebelik var ama henuz cok kucuk pazartesi gelisim takibi icin tekrar test yapin dedi
İnsallah canım sogan kuru bende ise yaramıstı ılk ay ıctıgımde hamıle kalmıstım.İnşAllah canım benimmmmrabbim kucaklarımızı doldursun inşAllh benim de 19 çok heyecanlıyım şuan sanırım yumurtlamama 2 gün felan kaldı ilk defa ovulasyon testi kullanayım dedim çünkü ben hiç anlamıyorum maalesef bir de böyle demiyelim dedim umarım işe yarar ve bol bol incir yedim soğan suyu içtim
Yapma bence gecsın oyle yap..Kizlar iyi aksamlar adetime 2 gun var ama hamilelik testi aldim icime bi his dustu yapiyim mi bekleyim mi lutfen akil verin
İnsallah canım bol bol degerlendır bu zamanlarıMerhaba kızlar benim bat da 30 ocak inşallah ocak ayini bebegimle tamamlarim
Ama icim bu tuhaf hic bu kadr degisik olmadim yaYapma bence gecsın oyle yap..
Bıseyler var gıbı mı hıssedıyosun? Bunları hıssetmendeki etken ne belırtıler mı?Ama icim bu tuhaf hic bu kadr degisik olmadim ya
Evet canim normalde adetme 2 gun kaldgnda faln karin agrim hafif hafif yokluyodu agru kesici faln icerdim ama smdi oyle degilBıseyler var gıbı mı hıssedıyosun? Bunları hıssetmendeki etken ne belırtıler mı?
Adetimin 4. günündeyim inşallah degerlendiririm ve bebegim gelirİnsallah canım bol bol degerlendır bu zamanları
Belırtılere fazla takılma herkeste farklı oluyo. Bence bekle gunun gecsın sonra ınsan uzuluyoEvet canim normalde adetme 2 gun kaldgnda faln karin agrim hafif hafif yokluyodu agru kesici faln icerdim ama smdi oyle degil
Hadi bakalım. Benımde yumurtlama gunlerım ve ben ılk kez bunu fark edıyorum o akıntıyı daha onceden hıc umursamamıstım bunu :)Adetimin 4. günündeyim inşallah degerlendiririm ve bebegim gelir
Bence geçsin öyle yapın biraz daha sabredin :) Size bunları yazıyorum ama ben de zor tutuyorum kendimi :)Kizlar iyi aksamlar adetime 2 gun var ama hamilelik testi aldim icime bi his dustu yapiyim mi bekleyim mi lutfen akil verin
İnşallah tutar o zamanHadi bakalım. Benımde yumurtlama gunlerım ve ben ılk kez bunu fark edıyorum o akıntıyı daha onceden hıc umursamamıstım bunu :)
Evet canim normalde adetme 2 gun kaldgnda faln karin agrim hafif hafif yokluyodu agru kesici faln icerdim ama smdi oyle degil
Hayırlısı ınsallah bekleyıp gorucezİnşallah tutar o zaman
Nereden anladın bıseyler oldugunu? Umıt vermeyelım lutfen heray buradakı bınlerce kadın belırtılere gore oyle hıssedebılıyo sonra yok oldugunda uzuluyolar. Her belirtiyi hamılelık olarak algılamayalım. Sonra ınsan psıkolojık olarak sureklı kendını dınlemeye baslıyo.simdi yapin. Cift cizgiyi gormeyeceksen bile bosu bosuna umit etmez, bir sonraki aya hazirlanmaya bakarsin.
Ama bence de sizde bir seyler var :) Neden kendini daha cok merakta birakasin ki Hadi yap yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?