nurovic diyet yolculuğu

selam canım tebrik ediyorum seni :KK9:takibimdesin bakıyorum ara ara:KK66:
bi ara aynı kilolardaydık sen beni geçtin ne güzel :KK9:
ben 2 haftadır tartılmıyorum muhtemelen 58-59 civarındayım. bi giremiyorum şu diyet moduna hep bişeyler çıkıyor bozuyorum.:KK72: benim tek hatam hiç hayır diyememek. :KK43:bi hayır desem kendime bi plan yapsam ve kimsenin bozmasına izin vermesem olucak.:KK51: neyse inşallah döneceğim bende sahalara tekrar:KK5:
Beklerim canım benim yolum daha uzun :KK66:

Günaydın 2 gündür yazamadım maalesef yine bir sağlık sorunum oldu cevremde giremedim hiç buralara .. :KK43:

16 Eylül

Sabah: yok
Öğlen : adana dürüm
Aksam : Etli patlıcan yemeği, bulgur pilavı, salata

Total kalori: 646
yakılan: yok
kalan : 677

17 Eylül
Öğlen : tavuk suyu corba, kucuk lavaş
Aksam : hastanedeydim yemedim eve gelince 1 tane nektarı yedim

Total kalori: 206
Yakılan: yok
Kalan: 1.117

Günaydın 2 gündür yazamadım maalesef yine bir sağlık sorunum oldu cevremde giremedim hiç buralara .. :KK43:

16 Eylül

Öğlen : adana dürüm
Aksam : Etli patlıcan yemeği, bulgur pilavı, salata

Total kalori: 646
yakılan: yok
kalan : 677

17 Eylül
Öğlen : tavuk suyu corba, kucuk lavaş
Aksam : hastanedeydim yemedim eve gelince 1 tane nektarı yedim

Total kalori: 206
Yakılan: yok
Kalan: 1.117
Geçmiş olsun canım. Menulerin çok güzel.
Ayran aşını laktozsuz yoğurtla öneririm. şişkinlik yapabilir. tebrik ederim çok güzel liste
Ev yoğurdu tüketiyorum canım. Süt alıp kendim yapıyorum.

158. Gün

Sabah
55 gr tbe
Biraz peynir
8 zeytin
1 çay kaşığı tereyağ
1 tatlı kaşığı acuka
1 salatalık

Öğlen
5 yaprak sarma
5 kaşık yoğurt

İkindi
1 yeşil elma
3 ceviz

Akşam
1 içli köfte
1 kase patlıcan salatası

Selamlar bu hafta -300 gram vermişim. zaten hiç dikkat edemedim genel olarak. bu bile iyi geldi o yuzden. regl oldugum için ölçülmedim çünkü çok şişim. bugünden devam edeceğim insallah kaldığım gibi

Selam kızlar merhaba nasılsınız 🥰
Hepinizi cok özledim bir kaç haftadır bakamadım ama takip ediyorum ara ara nurovic nurovic harika gidiyorsun canım maşallah emin adımlarla ilerliyorsun 🥰💪
Ben regl olamadım bu ay da gecikti asırı bir iştah var bir kaç gündür doymak Bılmıyorum sporu da baya azalttım bazı günler dinlenme günü yapıyorum ama kilo almadım henüz fakat regl gecikmesi ile beraber baya bir şişlik var tartılmaya korkuyorum bır kaç gündür 😂 tatlıya da cok abandım buna bağlı olarak 🥴 sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor ❤

Hepinizi cok özledim bir kaç haftadır bakamadım ama takip ediyorum ara ara nurovic nurovic harika gidiyorsun canım maşallah emin adımlarla ilerliyorsun 🥰💪
Ben regl olamadım bu ay da gecikti asırı bir iştah var bir kaç gündür doymak Bılmıyorum sporu da baya azalttım bazı günler dinlenme günü yapıyorum ama kilo almadım henüz fakat regl gecikmesi ile beraber baya bir şişlik var tartılmaya korkuyorum bır kaç gündür 😂 tatlıya da cok abandım buna bağlı olarak 🥴 sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor ❤

Dönemseldir bence hiç tartılıp kendini düşürme :) Vallahi cok güzel kilo verdin tebrik ederim, ye biraz hakkındır :KK70:

Biz aynı zayıflamaya çalışmaya devam :KK70:

Hoşgeldin canım 🌸
Ben aynen devam bakalım Perşembe günü diyetisyene gidicem. Ölçüm sonucuna göre hareket edecem. Eğer yağ oranim güzel çıkarsa devam edecem diyete. Kötü çıkarsa korumaya geçerim diye düşünüyorum.

Regl sebebiyledir tartılirsan şayet.
En kötü biraz dikkat edip verirsin geri 2-3 kg yu.
🥰

Dönemseldir bence hiç tartılıp kendini düşürme :) Vallahi cok güzel kilo verdin tebrik ederim, ye biraz hakkındır :KK70:

Biz aynı zayıflamaya çalışmaya devam :KK70:
Yok tartılamıyorum korkudan öyle bakışıyoruz sadece 😂
Cok sağol canım ❤💐o hak çoktan doldu migdemmi genişledi başka bişimi var anlamadım bu ıstahın sebebini 😂 yarın doktor randevum var neden böyle oluyor bir sorayım sitrese giriyorum iyice 🥴
Kolay gelsin basarılar diliyorum hepinize inşallah emin adımlarla cok sürmeden bu yolculugu en güzel ve başarılı sekılde bitireceksiniz 💪💐
Hoşgeldin canım 🌸
Ben aynen devam bakalım Perşembe günü diyetisyene gidicem. Ölçüm sonucuna göre hareket edecem. Eğer yağ oranim güzel çıkarsa devam edecem diyete. Kötü çıkarsa korumaya geçerim diye düşünüyorum.

Regl sebebiyledir tartılirsan şayet.
En kötü biraz dikkat edip verirsin geri 2-3 kg yu.
🥰
Hoşbulduk canım ❤
Harikasın yazıları okuyorum cok iyi gidiyorsun ölcümlerin harika baya incelmissin 🤩❤ maşallah ❤
Bence harika çıkacak 🤩
Onu bile göze alamıyorum uzaktan bakısıyoruz tartıyla bır kaç gündür 😂 bana göz kırpıyor ama yemezler 😂
Şu doktora bir gideyim yarın bakalım ne diyecek ona göre bişiler verir olurum da rahat ederim şu yeme ataklarıda azalır ozaman sislikte gider ozaman tartılırım😂
Gün ıcınde spor olmasa bile hareketliyim okul ev iş güç yemek derken okulda bu sene uzak biraz yürüyerek gidip gelıyorum öğlen ve akşam iyi oluyor benim için spor salonuna yazılasım var baya ama eşim istemiyor gerek yok zayıfladın evde yapıosun boşuna nıe gidiceksin yazık acı kendine diyor öyle duruyorum şimdilik bide sağ ayagımın altı topuk tarafı acıyor ya ezildi spor yapmaktan yada topuk dikeni tarzı birşey mi oldu bilmiyorum ayrıca onun ıcınde gidicem birde kan tahlili vermem lâzım değerlerim cok düşük eminim onada 30 eylül de gidicem çürüdüm iyice ya 😂

X