- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
bi dkka yaa boy yüzünden cok atışma gördümde bu denli uzun olupta kendini begenen bi seni gördüm..
manken böylelerinden oluyo diyo bide güldürme insanıı
kavaktada boy var ama kimse dibine bile işemez..
gerektiği ve yeteri kadar okuyorum..bilgi sahibiyimm çok şükür zaten
o içinde makyaj,ıvır zıvır olan şeyleri de senede 1-2 kez anca alır bi bakarım.. onlara verilecek paraya acırım. zaten seni ilgilendirmez ne okuduğum.sen önce bi dön kendine bak.
Demogoji yapma! Hakaretleri ederken şehitler nerdeydi!Senin kapasiten yetmez,demogoji yapmaya bile...Kendinle çelişme!..
ne o cicim cevap bulamadında demogojimi oldu cevabım yapmaya yetmez diyosun ama yetiyomuşki demogoji yapma demişsin bilmam farkındamısın ????
Eğitimimden bahsetmeyeyim,ezilirsin bak ona göre... :)) Suç bende bir baltaya sap olamamış insanlarla muhabbet ediyorum.Hadi size iyi geceler,bol bol hasetlenip,hakaret etmeye devam edin.Kolay gelsin...P Sizin de işiniz zor :))
şii kızlar dağılın lirik güzel artık güzellik uykusuna yatmalı
mazallah sonra gözleri falan şişer nasıl salınır sonra ortalıkta
ama tabi pardon 4 kat pudra fondöten ne bulduysan kapatırsın sen
Bilmediğin noktayı,virgülü nasıl koyacaksan artık ?! :)) Kimlere laf yetiştiriyorum Tanrım. :)))
lirik güzel kesin sen 1.20 boyunda olup mankenleri kıskanan tiplerdensin çok çocukca konuşmaların var yok avamsın yok depresyondasın falan, çok basitsin boyun uzunsa bile başka şeyler yok sen de meselaaaa neyseeee .........
küstah oldugunu sana herkez söylemek istemiştir ama kimse söyleyememiştir ben söylim çok küstahsın boyunlanmı övünüyorsun ne o 1.82 deve gibi bide hörgüç bulalım sana o zaman ...araştırmalara başladımda hangi renk seni açar tam karara veremiyorum
sana kolay gele boyunla övünmeye devam et nede olsa başka övünecek bi tarafın yok belli o yüzden takıl kendince belliki sana eglence laızmmış onuda buldun devam sabaha kadar hadiiiii.