Sen önce bir aynaya bak canım,fotoğrafın her şeyi anlatıyor.İçinin kötülüğü yüzüne yansımış.
Sen önce bir aynaya bak canım,fotoğrafın her şeyi anlatıyor.İçinin kötülüğü yüzüne yansımış.
teşekkür ederim iltifatların için ben 2 çocuk annesiyim alan almış boşver ben takmıyorum allaha şükür ben memnunum eşim memnun sürekli insanları aşalayarak kendini motive ediyorsun allahım senin çevrenden iyi niyetli insanları korusun nasıl bi karakterdesin sen nasıl bi yürege sahipsin nasıl bi aile terbiyesi almışsın anlamıyorum anlamakta istemiyorum senin gibiler anlanılacak kişiler arasına girmiyorsunuz sıfatınız var sanıp kişiliginiz olmayanlardansınız en azından sen öylesin ....
senin gibi kazulet olucama kompleksli olurum hiç diilse tedavisi var ama senin yok :))
Maaşallah maaşallah, yok mu daha güzel sözleriniz?
Maaşallah maaşallah, yok mu daha güzel sözleriniz?
sadece 2 alıntı degil lirik hanfendininde alıntılarını alın bi bakın bakalım kim daha gzl sözler söylemiş
arkadaşlar size noluyo ?! biri geliyo 120 boyundaki insanlarla dalga geçer gibi cümle kuruyo diğeri uzunlarla dalga geçer gibi! sahip olduğu fiziksel durumdan memnun olmayan insanlar okusa burayı sizin şu alaycı yorumlarınızla ne kadar yaralanır haberiniz varmı? lütfen yapmayın
arkadaşlar size noluyo ?! biri geliyo 120 boyundaki insanlarla dalga geçer gibi cümle kuruyo diğeri uzunlarla dalga geçer gibi! sahip olduğu fiziksel durumdan memnun olmayan insanlar okusa burayı sizin şu alaycı yorumlarınızla ne kadar yaralanır haberiniz varmı? lütfen yapmayın
Okuma yazmayı bilen herkes okuyunca görecektir.Bana hakaret edene ,içinin kötülüğü yüzüne yansımış ,dedim.Taraflı olanlar bana edilen hakaretleri görmezden gelip konuyu saptırmaya devam etsin.Her zaman yaptıkları şeyler.
İçi fesat olmayan herkesi beğeniyorum,boyu ne olursa olsun.Hırslarına yenilmeyen insanları da seviyorum.Kedi uzanamadığı ciğere pist ,dermiş.Anlıyorum beni tanımadan bu kadar hakaret edenleri.Kıskançlıklarınızdan,komplekslerinizden arınmanızı diliyorum.Sizin için dileyeceğim tek anlamlı şey bu.Umarım algılayabilirsiniz.Yarın ki önemli sınavım öncesi beni eğlendirdiğiniz için teşekkür ediyorum.
Kendimden de özür diliyorum,sizin gibi fesat,kıskanç,avam insanlara laf yetiştirdiğim için.Hadi sağlıcakla kalın...
Hööfff...
Yıllardır şu sitedeyim ilk defa ismi geçen şahıs güzellik-boy-pos konusunda çıkarmıştı kavgayı hala değişen birşey yok..Kimi kandırıyorsunuz yahu?
[sıze=2]hööfff...
Yıllardır şu sitedeyim ilk defa ismi geçen şahıs güzellik-boy-pos konusunda çıkarmıştı kavgayı hala değişen birşey yok..kimi kandırıyorsunuz yahu?[/sıze]
demekki tuzaga düşen ilk kişi ve son kişi biz olmıcaz sinirlere hakim olmak lazım bu tatsız durumlarda
demekki tuzaga düşen ilk kişi ve son kişi biz olmıcaz sinirlere hakim olmak lazım bu tatsız durumlarda