Normal bir zayıflık mı yoksa daha fazlası mı?

Sen önce bir aynaya bak canım,fotoğrafın her şeyi anlatıyor.İçinin kötülüğü yüzüne yansımış.

dua et ki bürgün yüzüne bir şeyler olmasın,bi kaza gelmesin.. ya da bacaklarına..inşallah bu insanlarla dalga geçmelerinin neticesi ağır olmaz.. inşallah.. yazık ya daha denecek ne kaldı ki.. bir insanın yüzüyle dalga geçmek..

vay vay vay ne kendini bilmezlik bu böyle,ne terbiye fukaralığı bu ya. inşallah diyorum bu sözlerin sana pahalıya patlamasın günün birinde... bunu da yanlış yorumlayıp bana beddua etti felan dersin sen şimdi..

ama ben iyi niyetle söylüyorum bunu emin ol ki... umarım kendini ve davranışlarını düzeltirsin ve umarım ki buna bir musibet sebep olmazz.........

"Allah sizin ne dış görünüşünüze ne de mallarınıza bakar. O, sizin kalplerinize ve amellerinize bakar."

(Hadîs-i Şerîf)

Sen önce bir aynaya bak canım,fotoğrafın her şeyi anlatıyor.İçinin kötülüğü yüzüne yansımış.

teşekkür ederim iltifatların için ben 2 çocuk annesiyim alan almış boşver ben takmıyorum allaha şükür ben memnunum eşim memnun sürekli insanları aşalayarak kendini motive ediyorsun allahım senin çevrenden iyi niyetli insanları korusun nasıl bi karakterdesin sen nasıl bi yürege sahipsin nasıl bi aile terbiyesi almışsın anlamıyorum anlamakta istemiyorum senin gibiler anlanılacak kişiler arasına girmiyorsunuz sıfatınız var sanıp kişiliginiz olmayanlardansınız en azından sen öylesin ....

senin gibi kazulet olucama kompleksli olurum hiç diilse tedavisi var ama senin yok :))

senin gibi kazulet olucama kompleksli olurum hiç diilse tedavisi var ama senin yok :))

Maaşallah maaşallah, yok mu daha güzel sözleriniz?

sadece 2 alıntı degil lirik hanfendininde alıntılarını alın bi bakın bakalım kim daha gzl sözler söylemiş

Gördüm, gördüm...Ne oluyor deyip geri sayfaları okuyunca konu da güzellikmiş boy- pos olunca kimlerin kavga çıkardığını hatırladım..Değişen birşey yok yani..1-2 sene önce başkalarıyla, şimdi sizinle..Yine eski isimlerden..Neyse hiç uğraşamam gece gece ismi geçen şahısla..

Son düzenleme:
Okuma yazmayı bilen herkes okuyunca görecektir.Bana hakaret edene ,içinin kötülüğü yüzüne yansımış ,dedim.Taraflı olanlar bana edilen hakaretleri görmezden gelip konuyu saptırmaya devam etsin.Her zaman yaptıkları şeyler.
İçi fesat olmayan herkesi beğeniyorum,boyu ne olursa olsun.Hırslarına yenilmeyen insanları da seviyorum.Kedi uzanamadığı ciğere pist ,dermiş.Anlıyorum beni tanımadan bu kadar hakaret edenleri.Kıskançlıklarınızdan,komplekslerinizden arınmanızı diliyorum.Sizin için dileyeceğim tek anlamlı şey bu.Umarım algılayabilirsiniz. Yarın ki önemli sınavım öncesi beni eğlendirdiğiniz için teşekkür ediyorum.
Kendimden de özür diliyorum,sizin gibi fesat,kıskanç,avam insanlara laf yetiştirdiğim için.Hadi sağlıcakla kalın...

ben burda 1.20 boyundaki insanlara hakaret etmiyorum o kişiye yönelik cvp yazıyorum lütfen dikkatli okuyun kişiligini kastederek yazdım ona

şükür birileri yazmış.ne yani kısa ya da uzun olmak suç mu olmuş biz görmeyeli.insanı komplekse sokarlar valla...insan insan olmalı.boydan postan kilodan tartışılmaz ki....aman yanlış anlaşılmasın kilolu ve kısa falan da değilim.şimdi öyle anlaşılır mazallah.sonra bir ton hakaret yemeyelim burada....gerçi uzun boylu biri olarak kazulet olmuşuz burada.herhalukarda hakareti yemiş herkes.unutmayın arkadaşlar bir tırnağımızı yaratmaya gücümüz yok.kimi eleştiriyorsunuz.haşa allah'ın yarattığını mı hor görmek,beğenmemek mi bu?

Son düzenleme:

dile dile ki bi daha insanları boylarının kısalıgıyla aşalamayı bıraksın haddini bilsin .

kac yasindaki bayanlarsiniz,sacma sapan bi konu yuzunden birbirinize olmadik hakaretler ediyosunuz cocuk gibi.herkerz konusmalariyla boyunu degil karakterini one cikariyo.yazik!

Hööfff...
Yıllardır şu sitedeyim ilk defa ismi geçen şahıs güzellik-boy-pos konusunda çıkarmıştı kavgayı hala değişen birşey yok..Kimi kandırıyorsunuz yahu?

Hööfff...
Yıllardır şu sitedeyim ilk defa ismi geçen şahıs güzellik-boy-pos konusunda çıkarmıştı kavgayı hala değişen birşey yok..Kimi kandırıyorsunuz yahu?

demekki tuzaga düşen ilk kişi ve son kişi biz olmıcaz sinirlere hakim olmak lazım bu tatsız durumlarda

demekki tuzaga düşen ilk kişi ve son kişi biz olmıcaz sinirlere hakim olmak lazım bu tatsız durumlarda

Kimler geçti, KK'nden kimler ban yedi,
Hiç birisi inadından vazgeçmedi,
En güzeli ban yemekten çekinmedi,
Kimler geldi, kimler geçti )

Gaza gelmeyin saza gelin :))

İyi geceler KK'nün güzel bayanları..

zamanında ben düştüm o tuzağa nasıll düştüm bilmiyorum da işte..kendime hakim olamadım sanırım..

hiç söylenmeyecek laflara maruz kalmaktan dolayı.. ve onun yüzünden ceza yedim durduk yere..cevap vermesene yok o an yapamadım.. normal biri değil.bide olmayan şeyleri söylüyo hayret bişey..bi sene önceki attığım msjı gelip söylüyo bana..muhattab olmayım dedikçe didikliyo ya. allahtan daha kontrollüyüm de...

AMAN AMAN...birilei kuyu kazar....
ya göz göre göre düşersin kuyuya...
ya gözün kapalı kapılırsın girdaba..
aa bildiğim ek şey..BÖYLE GÜZEL Bİ SOSYAL GRUP..ASLA SANAL DEMİYORUMTAMAMEN REEL... HUZUR BOZMAK İSTEYENÇBİRE BİR VS VS..NE MEYDAN VERMELİ..NE DAHİL OLMALI BU OYUNA..

KK...NİSAN 20011 ANNESİ...

Bir baslikta bu kadar seviyesizce mesaj ilk kez toplanmis. Oyle guzel icyuzlerinizi yansitmissiniz ki insanlarin silzeri tanimasi icin buyuk firsat dogmus....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…