Normal bir zayıflık mı yoksa daha fazlası mı?

Ben herşeyden önce sağlık derim. Eğer kilonuz sağlığınızı bozacak derecede fazlaysa,bir an önce fazlalıkları vermek gerekir.

Estetik açıdan bakarsak,Ebru Şallı tarzı zayıf bir vücut bence çok itici,hatta sağlıklı bile görünmüyor,ne kadar spor programlarına çıkarsa çıksın.Kendimize örnek bir model teşkil de edemeyiz aslında zayıflık konusunda. Kimi insan bünyesi gereği ince yapılıdır ve ona çok yakışır,kimisi ne kadar kilo verirse versin kemik yapısı gereği iridir,sonuç değişmez.Yani zayıflık, estetik görünmek için bir kıstas değildir. İdeal kilonuzu; vücut yapınız,kemik yapınız,vücudunuzun metabolik hızı ve yaşam standartlarınız belirler.Tabi ki sağlıklı olmak için fazla kilolarınızı verin, ama zayıf olmak için sağlığınızdan olmayın, aradaki hassas denge bu.

Boyumla kilo arasında 22 kg var.Çok da güzel duruyor. :))) Zaten manken olamak için de bu kızlar gibi olmak gerekiyor.Tersi makbul olsaydı Kısa ve tombulları manken yaparlardı. :)

siz katılyrum....

Boyumla kilo arasında 22 kg var.Çok da güzel duruyor. :))) Zaten manken olamak için de bu kızlar gibi olmak gerekiyor.Tersi makbul olsaydı Kısa ve tombulları manken yaparlardı. :)

ne kadar da önemlii..mankenlik ne alakaysa..konu başlığıyla yani??

Son düzenleme:

haklısın cnm doğru söylüyosun

ince yapisi olup kilo almayan kadinlar cok sansli..
bence normal zayiflik yani Body Mass Indexin öne sürdügü cizgiye göre cok daha güzel ve saglikli...

ayrica kisa boylu ve zayif kadinlar cok daha hos duruyor..
lirikcigim dedigin gibi o boy ve o kiloyla ancak podyumlarda hos görünebilir bir kadin ..
oda kiyafet tasima amacli..

normal hayatta kesinlikle begenmiyorum cok uzun ve ince bayanlari.
allahin yarattigi tabii .. agir konusmak istemiyorum .. saygi cercevesinde kendini begenmis edalarinda yazmazsak daha dostane olur ..

Sen uzun ve zayıfları beğenmeyince aşkitocum kendini beğenmişlik olmuyor da ,ben kısa ve tombulları beğenmeyince mi oluyor? :)))

yani bide alakasız ve aşağılama amaçlı konusuyo ki.. ayrıca katılıyorum bence de cnmm...

Sen uzun ve zayıfları beğenmeyince aşkitocum kendini beğenmişlik olmuyor da ,ben kısa ve tombulları beğenmeyince mi oluyor? :)))

insan gibi söylersin anlar karşıdaki de zorla beğenecek halin yok.. ama bi hor görme,bi aşağılama,bi garip sözler.. dalga geçermişcesine bi tavır.. yakışıyo mu yani?? sen kendine yakıştırıyosan o başka tabi. boyuyla bu kadar övünen birini daha görmedim sanırım ve kendi gibi olmayanları aşağılayan.. inşallah bigün de biri seni aşağılamaz..incitici tavırlar sergilemez.. boyunla dalga geçmez mesela. geçse üzülür,incinirdin değil mi?? kimseyi beğenmek zorunluluğun yok herkes düşüncesini söyleyebilir ama adam gibi! !

ben kisa ve zayif bayanlari begeniyorum dedim , ben hic bir zaman zayif olmadim ..dolayisiyla kendini begenmislik gibi birsey söz konusu degil..
aman ben böyleyim , böyle olunmali.. zaten millet böyle olmak icin caba harciyor demiyorum.
cevap vermeden önce mesajimi iyice okusaydin keske.. kendimi anlatmak zorunda kalmazdim.

Sizin konuşmaya hakkınız yok.Bana aözel mesajlarla hakaret edersen ben de seni eleştiririm bu kadar basit.Burada masum numarası yapma.Ben kimseyi aşağılamadım.Siz de aynısını yapıyorsunuz,o zaman siz de benim gibileri aşağılıyorsunuz.Ben övünmüyorum,senin gibilere cevabımı veriyorum.Anlamışsındır umarım. Zayıf olmak istemeyen rejim yapıp,kalçalarını duvardan duvara çarpmasın,öyle değil mi?Ben kendi ile çelişenlere yorumumu yapıyorum.O zaman size kendini beğenmiş olarak görünmem normal .:)))

Kısa ve tombişleri beğenebilirsin.Kısa ve tombiş olup da burada ukalalık yapan çok kişi var.Demek ki,boyla posla bunun alakası yok. Bence buraya yazdığın ilk mesajı oku aşkito,ağır konuşacakmışsın ya...

arkadaşım inan senin gibi tam bir erkek yapısında olmak istemezdim iykide diilim one be 182 ye sen normal uzunlukmu diyosun bizde kazulet derlerde 1 73 üm 63 kiloyum gayet memnunum hayatımdan en azından beni gören tam bir kadın görüyor kıvrımlarıyla senin gibi mdffeden yapılmış çita diil kimseyi küçümseyecek güzellikte diilsin cnm dünyada ne güzellikte ünlü bayanlar avar ama hiç biride 182 diilim diye takmıyolar anlıcan güzellik boyda diildir eger boyda olsaydı zürafadada boy var unutma .

Hakaret buna derler. :))) Devam et. Kıskançlık ne de olsa. P Seviyene düşemiyeceğim ,tombul :))

Hakaret buna derler. :))) Devam et. Kıskançlık ne de olsa. P Seviyene düşemiyeceğim ,tombul :))

o mesajlar aylar önce yaptığınız kötü ve aşağılayıcı davranışlarınızın bir yanıtıydı size.. herkesin içinde yazmak hoş olmazdı sanırım değil mi??

ister kilo alırım rejim yapmaya çalışırım istediğimi yaparım..

benim kast ettiğim normal bir kilo.normal kilomun üzerine çıkarsam elbetteki rejim yaparım..diğer dediğiniz "kalçalarını duvara vurmak" lafından da hiç bişey anlamadım.. kendimle hiçbi zaman çelişmedim yalancılığa da başlamışsın olmayan şeyler söylemek gibi mesela. ve bundan hiç de rahatsız olmuyorsun. ve nasıl bu kadar pişginsin onu da anlamıyorum

herneyse ya kimse neyi anlatıyorsam artık... beğenmek zorunda değilim.. çok zayıf asla beğenmiyorum çoook uzun da hiç ama hiç bi zaman beğenmedim bundan sonra da beğenmiycem.ha mankenleri modelleri beğenirim,çünkü bu onların işi.. her boyu olan da manken olamıyo zaten malesef..onun için çok orantılı bi vücut lazım.. o da yok herkeste zaten.. olanları da beğeniyorum zaten maşallah taş gibi modeller var dünya üzerinde. ama sadece tv de ve modellik yaparken beğenirim..normal halktan çok uzun boylu hiç ama hiç sevmiyorum.. Allah vergisidir sonuçta ama benim beğenime zerre kadar uymuyo.. aşağılayıcı yorumların ve yalancılığınla seni başbaşa bırakıyorum..o msjları da yeni attım sanki belki de 1 sene geçti üzerinden onları söyleyip duruyorsun..sen herkesin içinde milleti aşağılarken iyi.. üstelik yok yere gelip bulaşırken,senden haberim bile yokken bir anda pat diye çıkıp yorumuma karşılık yazdığın terbiye dışı ve aşağılayıcı mesajlar.. bunları da hatırlamışsındır umarım.. ama unutmuşsundur tabi.. nasıl biri olduğun gün gibi ortada zaten ben de ne diyosam...

kusura bakmada millete yer baklası diyerek hakareti sen başlatmışsın zaten.bütün bu tepkiler ilk başta yazdığın aşalayıcı mesajlarından dolayı..

senin gibi kazulet olmaktansa tombul ama cekici biri olurum cicim bana hava hoş çiroz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…